Budskap vecka 18 <3

0

Kära läsare! Önskar er en glad Valborg <3 Här tar vi det lugnt och latar oss med godis och TV serier 😀 Jag softar de flesta helgerna så jag orkar med bruset under vardagar på telefonsupporten. Gör som endast det nödvändiga på helgerna. Känns som ganska stor skillnad på när man var 40 år och nu 50 år fyllda. Mindre behov av sociala möten men samtidigt känner jag mig lugnare som person och det är skönt 🙂 Jag har anpassat mig efter att ha blivit av med mycket senaste 10 åren. Att äga mindre är faktiskt en lättnad. Just nu.

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

Nu kan det cirkulera känslor av förlust, ilska, separation och sorg. Av sådant som gått förlorat. En person, material, pengar, arbete, hem eller annat. En saknad eller känsla av orättvisa. I något område är det faktiskt inte kört. Vänd din tvivel mot hopp igen för det kommer en andra chans nu! Korrigera din väg. Ditt tankesätt och känslor. Skyll inte på någon annan och framförallt inte dig själv. Det förflutna är förflutet. Varje dag kan du ta ett nytt val. Varje ny morgon är en ny möjlighet. Skapa fred i tankarna och gör upp med personer som behöver förlåtas. Du kan förlåta någon med din egen tankekraft på distans. Kanske du behöver förlåta dig själv?

När du ändrar ditt tankesätt och känslorna som ska tillhöra i det så har du faktiskt kraften att framhäva och manifestera din dröm. Om du vibrerar lågt så förlorar du din egen kraft. Kortet Sorcerer på bilden betyder trollkarl! Och när kortet Stargazer kommer upp så går det i samma anda. Detta kortet har kommit upp rätt ofta på sistone. Våga drömma högre och sikta mot stjärnorna. Om du avgör att ingen annan tar skada av dina drömmar och du inte agerar efter själviskhet så är det lugnt. Ser du att så många fler runt dig har nytta av dina drömmar så är det lugnt. Tacksamt och välsignat. En frigörelse blir aktuellt.

När Balans kommer upp så kan det enkelt betyda att även när man investerar mindre så kan de ge stor utdelning. Undvik snabba impulser. Tänk efter först och agera metodiskt och lugnt. Kan bli dags att samarbeta med andra. Har du inte skapat en “altare” ännu så kanske dags att prova? Läs gärna om altare som hjälper med manifestation. Kärlek, jobb, flytt, material, pengar , hälsa m.m. Vi har en altare med Buddha figurer, kristaller, fjäder, rökelsestickor, ett glas vatten fyllt till brädden och ett grönt ljus. Ja ni ser att kortet med grönt ljus också kommer upp idag 😉

En hälsofråga kan vända till det bättre. Man finner rätt hjälp eller blir friskförklarad. Ändrar kosten till mer hälsosamt. Motionerar. Mediterar eller annat. Det som passar individuellt för var och en. Det kan vara du som hjälper en annan till att få bättre hälsa.

I kärlek kan man ha eller träffar på en besläktad själ. Har det varit “torrt” på kärleksfronten så kan det tända till nu 🙂

Härmed önskar jag dig en härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING och andekontakt på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-400 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

KONTAKT: pm på facebooksidan “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

NYHET! En medial vän är redo att ta emot kunder nu. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, pendel, sifferteknik och ibland skissar bilder. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

Nu kommer några nya lediga smycken. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. Där kan ibland finnas annat kvar som inte publiceras i bloggen varje gång. Du beställer via epost till anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook Änglabudskap och Kristallhealing. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt.

ANDY

Sandelträ med behaglig aromatisk doft. Här med nyans grön.

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.

8 mm pärlor

145 kr inkl porto

Finns 6 st till salu
DALUH (önskan)

Stora pärlor 10 mm

Behaglig aromatisk doft! En av mina absoluta favoriter !

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.

150 kr inkl porto

Finns 2 st
LINDA

Denna Agat kallas även för Netstone tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål .

8 mm pärlor

135 kr inkl porto

Finns 2 st
ISIDOR

Jaspis tigerskin, även kallad träjaspis, är en tanfärgad sten som med dess ogenomskinliga, jordigt bruna toner av streck och virvlar skapar ett utseende som påminner om ränderna på en tiger. Stenen kan ge oss extra kraft i form av en tigers styrka genom att hjälpa oss att ta oss ut ur vårt huvud och istället befinna oss i vår kropp genom att leva i nuet. Det är en vårdande sten för välbefinnande och att bära den kan få dig att känna dig mer avslappnad och säker, vilket skapar positiv energi och lycka.

Mellandel elefant. Kan fås utan. Finns 2 st

10 mm pärlor

150 kr inkl porto
ANGELINA

Ultimata healingstenen Ametist <3

Den andliga betydelsen av ametist är grundlighet, fridfullhet och lugn. Stenen sägs ha en förmåga att skapa sinnesro genom endast sin blotta närvaro. Samtidigt kan den hjälpa dig att tänka klart och kritiskt i situationer du ställs inför, vilket kommer att leda dig till mycket större framgång i hanteringen av dem. Stenen främjar också kraften och makten du har inom dig själv, genom att resonera med din inre balans.

8 mm pärlor

Begränsad stl. Max 17 cm handled

Finns endast 1 st!

150 kr inkl porto
JULIETTE vol 2

Rosa Turmalin även kallad Rubellit för med sig närvaro och universell kärlek. Den för in positivitet, och beskydd till användaren, balanserar och stabiliserar ditt liv och öppnar upp för att se möjligheterna från olika synvinklar.
Den är beskyddande och ger dig styrka och mod att fullfölja dina drömmar. Hjälper dig rensa ut destruktiva mönster och energier. Ger en stark positiv känsla och leder tankarna till universell kärlek. Den stödjer oss att förankra oss i jorden och leva både styrka, förståelse och kärlek samtidigt.

Små pärlor 3 mm

145 kr inkl porto
RICKI vol 4 (modig)

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Turkoser anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Skapar utrymme för den fria tanken.

Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.

115 kr inkl porto

Sista kvar nu!
RILEY vol 8

1 st Apatit pärla.

Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.
Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.
Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

MELLANPÄRLAN KAN BYTAS UT MOT EN ANNAN ÖNSKAD FÄRG!

Finns endast 1 st och max storlek 17 cm handled

115 kr inkl porto
CLARISSA hänge

Lila Jaspis
Några av de läkande egenskaperna för lila jaspis inkluderar att stärka ens koppling till jorden, bygga uthållighet och uthållighet och utveckla en större känsla av mod.
Jaspis är i överlag kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Sista med denna fjäril!

75 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke