Budskap vecka 21 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin vecka <3 Vi har upplevt plötsligt flyt och flöde här vilket är väääldigt tacksamt! Gamla tunga bekymmer börjar lätta <3 När jag skriver flöde så kan jag berätta att vi har hög vårflod detta året på älven! Översvämning! Min son bor alldeles vid älven och packar sina grejer för att vistas hos sin flickvän ett tag. Vattnet har just nu i skrivande stund tagit sig runt huset och det är inte slut än :O Vissa vägar är avstängda längre uppåt Tornedalen. Det är ett tag sedan vårfloden blev såhär farligt högt. Hoppas det lättar snart. Detta är förödande för husägare.

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

När Kråkan kommer i en läsning så frågar han om du lever din sanning. Är du den du säger att du är och agerar din sanning? Eller söker du sanningen utifrån? Jag tycker det kan betyda att du bör lita mer på dig själv istället för att fråga andra för mycket. Goda råd ja, men beslut och sanning är din egen som ska vara avgörande. Inget beslut är rätt eller fel. Varje beslut ger sitt eget resultat. Var uppmärksam på illusioner är också ett råd. Det kan tyda på att tro mer på dig själv eller se efter en extra gång på ägodelar eller lagar. Även att reda ut något viktigt med en andra part. Klarspråk. Kan handla om konkurrens och prioriteringar för vissa.

I partnerskap ( kärlek eller arbete ) kan man se att förvirring släpper och man finner balans och blir överens om att man har samma mål. Tala istället för att förmoda. Gör en plan och håll den?

Skräm inte upp dig själv. Fortsätt att vattna dina drömmar. Ja, det må ha funnits/finns utmaningar men du är på rätt väg så ge inte upp! Något är väldigt nära bestående att lyckas men finns chans att få skörda av frukterna redan nu i små eller hela bitar redan nu! Finns delad glädje i bilden och chans till fest. Av vilken orsak som helst. Ja, det blir ju morsdag också nästa söndag <3

Solen kommer med besked om glädje! Någon kan lyckas med större resultat än man någonsin drömt om! Överflöd och framgång <3 Tänk endast positivt nu och tro på att det du gör är alldeles rätt. Tvivla inte på dig själv. Din andliga tro är din styrka. Stora positiva förändringar är här. Det kan ploppa upp nya fantastiska idéer. Kalla på ÄÄ Uriel om du behöver hjälp <3

Kråkans budskap enligt Solägas bok är ”Du lär dig hela tiden nya saker och på så sätt öppnas det alltid upp nya möjligheter för dig. Min gåva till dig är att lära dig något nytt.
En kråka lär sig alltid saker – just det är dess styrka. Genom att hämta lärdom ur allt avgår den alltid som segrare”

Kvinnlig och feminin energi är här. Omhändertagande. Moder Jord ger allt du behöver. Koppla dig tillsammans med Moder Jord. Du får allt du behöver. Det räcker till alla gott och väl. Värna och tacka jorden för alla gåvor. Håll naturen ren så gott du kan. Odla? Så av det du skördat. Barn kan födas eller någon blir efterlängtat gravid. Bröllop. Förlovning. Flytt.

Njutning! Expandering! Tillväxt!

Önskar er en riktigt härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING och andekontakt på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-400 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min
  • 3 korts läggning för 50 kr är även populära

KONTAKT: pm på facebooksidan “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

Nyhet! En vän till mig är redo att arbeta med sin starka medialitet. Intuition, pendel och siffror. Hon kan beskriva utseende och personlighet som tex en kommande partner, ett arbete m.m. Även distanshealing möjligt. Kontakta Yvonne på mail: yvostj@hotmail.com . Hon ställer gärna upp också när jag är fullbokad.

Nu kommer lediga smycken. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. Där kan ibland finnas annat kvar som inte publiceras i bloggen varje gång. Och erbjudanden nu och då. Du beställer via epost till anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook Änglabudskap och Kristallhealing. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt.

COLIN ( people of victory )

Pyriten påminner oss om solen och själens strålande kraft, den fyller din aura med positiva vibrationer och fungerar som en sköld mot negativitet. Pyriten hjälper dig också att ha en lättsam och närvarande attityd runt pengar så att du kan skapa en sund ekonomi för dig själv. Pyrit är en sten för beskydd.

6 mm pärlor

Sänkt pris till 145 kr och inkluderar porto

Finns 1 st kvar i begränsad storlek!
LINDA vol 3

Denna Agat kallas även för Netstone tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål

Ett par Sandelträ för magi
Ett par Howlite för tillit och motivation och klarhet av att utöva och slutföra sina uppgifter och drömmar

Finns endast 1 st i denna kombination! Begränsad storlek.

125 kr inkl porto
ISIDOR

Passar kille som tjej

Jaspis tigerskin, även kallad träjaspis, är en tanfärgad sten som med dess ogenomskinliga, jordigt bruna toner av streck och virvlar skapar ett utseende som påminner om ränderna på en tiger. Stenen kan ge oss extra kraft i form av en tigers styrka genom att hjälpa oss att ta oss ut ur vårt huvud och istället befinna oss i vår kropp genom att leva i nuet. Det är en vårdande sten för välbefinnande och att bära den kan få dig att känna dig mer avslappnad och säker, vilket skapar positiv energi och lycka.

10 mm pärlor

Sänkt pris till 125 kr inkl porto
HEART OF JOY ( 2 olika modeller)

Granat stimulerar vår kontakt med den gudomliga urkraften inom oss. Den ger oss lust, styrka och mod så att vi hängivet kan, vågar och vill uttrycka vår fullkomlighet. Granat öppnar för att kärlekens kraft, förståelse och värme ska komma till uttryck i ditt liv.
Granat är en starkt energigivande, grundande och vitaliserande sten som påminner oss om att det är viktigt att ha båda fötterna på jorden och att leva i harmoni med moder jord.
Den ökar vår kraft, stolthet och framgång. Den balanserar energi och skänker lugn.
Granat inspirerar kärlek och hängivenhet. Speciellt den röda granaten balanserar sexlusten och mildrar emotionell disharmoni. Röd granat kontrollerat också vrede, särskilt när den är riktad mot dig själv. Det sägs också att den skyddar mot tjuvar.

6 mm pärlor

Snkt pris just nu 125 kr och inkluderar porto
HOLY LAND vol 2

Sandelträ med behaglig aromatisk doft. Här med nyans grön.
Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.

Nyckelordet för turkos är vördnad inför livet, kärleken och helheten.  Den sägs stå i förbund med himlen och stödjer dig att utveckla integritet, att ”walk your talk” och stå för dina ord. Turkos har använts av både nordamerikanska ursprungsbefolkningen och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper. Den kan bäras som en skyddande amulett eller guide som stödjer frid i ditt sinne på dina resor, såväl inom dig själv som i den yttre världen.

145 kr inkl porto
HOLLIS hänge till nycklar/väska

Sandelträ. Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.

Droppen är Jaspis imperial och har med sina vackra ådror genom sig ett väldigt livfullt och tilltalande utseende. Stenen anses kunna ge stöd under livskonflikter, stimulera fantasi och uppmana dig att gå från idé till handling.
Håll gärna i handen när du behöver energierna

80 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
JULIETTE vol 2

Rosa Turmalin även kallad Rubellit för med sig närvaro och universell kärlek. Den för in positivitet, och beskydd till användaren, balanserar och stabiliserar ditt liv och öppnar upp för att se möjligheterna från olika synvinklar.
Den är beskyddande och ger dig styrka och mod att fullfölja dina drömmar. Hjälper dig rensa ut destruktiva mönster och energier. Ger en stark positiv känsla och leder tankarna till universell kärlek. Den stödjer oss att förankra oss i jorden och leva både styrka, förståelse och kärlek samtidigt.

Små pärlor 3 mm

145 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke