Budskap vecka 24 <3

0

Kära läsare! Idag har första värmeböljan kommit hit äntligen! Nu är det bara att njuta av varje stund och vara ute mer 🙂 Jag har börjat cykla med lilla Bessi som får sitta i en hundkorg, vilket hon älskar <3 Sådan lätt och behändig liten varelse vi har som älskar att åka bil, cykelturer och följer gärna med precis överallt! Hon är en Bolognese och dom älskar att vara med sin familj och när dom fattar tycke för speciella personer så finns det inga gränser på deras kärleksförklaringar <3 I veckan åkte jag och min “syster” Merja till Kalix till Vevves Café och lämnade in en drös med mina smycken. Där får man beskåda, prova och köpa det som tilltalar. Det är så mysigt ställe och jag rekommenderar att kika in när ni har vägarna förbi. Mums mums vad gott fika dom har också! Allt bakas i butiken. Och intressanta andliga ting 🙂

Dessa köpte jag denna gång. Vit salvia, Mayan myrrh och Atlantisit sten. Stenen tilltalade mig direkt och dess egenskaper är :” lugnande, stabiliserar humöret, hjälper till att få tillgång till visdom om ditt tidigare liv, kraftfullt verktyg att hitta/öppna upp vägen till anden och stärker egna känslor och medkänsla till andra.” Det som jag är ute efter är få starkare kontakt med universum och lita på min förmåga att förmedla och tro på det jag förnimmer, samt healing till mig själv m.m.. Den får överraska mig med sin visdom 🙂
Här är alla smycken som följde med denna gång. Går dom åt så tillverkar jag och för dit fler 🙂

Nu ska vi se på nya veckans budskap från mig och kollektiva änglar, guider, universum och moder jords visdom :

The Rainmaker är mästaren av manifestation. Hon kan kalla på alla elementen för att tjäna det högsta goda. När kollektivt samarbete utförs med integritet, skönhet, kärlek och att tjäna allas högsta goda så kommer ett fint flow in och harmoni och glädje. Nu är det kollektivt som gäller. Inte ens egna behov grundat från egots begär. Uppmaningen är att skapa något nytt utifrån vad du redan startat. Jobba med det som redan är och inte tänka på vad som kan ske. Bara liksom vara och njuta och skapa. Hjärtats och själens nöje ger riklig skörd. Kasta dina “tärningar” i vetskap om att du och alla andra blir vinnare! The Rainmaker kallar på regnet för att naturens gåvor ger oss överflöd och överlevnad. Naturen får näring, djuren och människorna <3 Det finns mer än nog till alla och det förmedlar även kortet med Moder Jord <3

Känn närhet och omsorg från Moder Jord. Du är beskyddad med ljus och kärlek. Du är hennes barn och hon ger dig näring att växa och expandera. Du kan ha känt dig överväldigad av ansvar och känslan av att inte ha kontroll. Vet om att Moder Jord upplever utmaningar varje dag men hittar alltid sätt att fortsätta blomstra och korrigera. Om människorna förstör planeten och förvinner härifrån så kan jorden alltid återhämta sig och finna sätt att blomstra och leva igen. Moder Jord erbjuder att grunda dig. Finn klarhet och få tillbaka din egen styrka och kraft. Du äger den innerst inne! Gör valen grundat i kärlek. Den som upplevt/upplever utmaningar med sin moder eller sin egen roll som moder har nu chansen att läka och heala känslorna. Att finna klarhet i sina känslor och varför och hur kan man förändra och förbättra relationen med andra eller sig själv. Är det omöjligt pga den andra parten så kan man göra en egen healing för att släppa blockeringar som håller en tillbaka från att faktiskt få må bra och acceptera att du gjort och gör ditt bästa. Sök upp en förmedlare, healer eller så är det du som har den rollen att hjälpa andra.

Om det i veckan handlar om rättsliga situationer så är det något som faller till din fördel. Nu handlar det även om att syna alla kontrakt och dokument så du vet vad du skriver under. Att ta ansvar och göra det rätta. Ursäkter kan komma från andra eller så är det du som ber om ursäkt och friden kan infinna sig. Hitta en förmedlare i något område. ? ÄÄ Raguel hjälper dig med klarhet i beslut som involverar dig och andra. Att skapa fred i relationer.

Ett givande och harmoniskt familjeliv kommer upp. Alla har sina behov tillgodosedda. Det finns pålitliga relationer runt dig. Att känna sig älskad och välsignad. Materiella och ekonomiska behov är tillgodosedda. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek <3 Lyckliga äktenskap, fina relationer med barn och vänner <3 Omhändertagande och säkerhet. Kom ihåg att ingen är ensam för alla har sina änglar och guider som tar hand om en. Information och kärlek vill komma. Ta emot den. Känn in den utanför vardagliga bruset och känslan av fångenskap i olustiga tankar..Vet om att du aldrig är ensam. Vi är kollektiva själar från samma källa och det är dit vi hamnar tillbaka när kroppen lämnas över till Moder Jord.

Det är naturligt att tappa tron ibland men ge inte upp nu när en dröm är så nära att uppenbaras! Var redo att ta emot med öppna armar!

Det jag skriver är information som kommer från universum, guider och änglar. Ofta har jag ingen kontroll över det jag skriver och när jag läser igenom mina texter i efterhand så kan jag bli förvånad och tänka varifrån dom kom 😀 Men det som är skrivet är skrivet och jag får inte radera det även fast det blir lite långt ibland 😉

Då önskar jag er en härlig sommarvecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING och andekontakt på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-400 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

KONTAKT: pm på facebooksidan “Änglabudskap och Kristallhealing” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

NYHET! En medial vän är redo att ta emot kunder nu. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. Där kan ibland finnas annat kvar som inte publiceras i bloggen varje gång. Du beställer via epost till anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook Änglabudskap och Kristallhealing. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. Nästa vecka kommer det nya smycken igen! En del av smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix denna sommar. Kliv gärna in där på god fika och spännande andliga grejer!

MIMOSA vol 2

Agat står för läkning och grundning och de alla är just grundande stenar och har därför en kraftfull koppling till jordens energier. Något de allra flesta agater har gemensamt är deras förstärkande kvalitet som hjälper dig att balansera dina energier och använda dem på ett lämpligt sätt.

Orange agat skapar emotionell balans, främjar mod, balans och uthållighet i kropp, själ och ande. En klassisk sten för individer med hög energi eftersom den släpper ut och stabiliserar auran. Agat är en kvartskristall och kallas ibland för “jordens regnbåge” eftersom den förekommer i alla möjliga färger.
Chakra: navel

Bumling Botswanaagat
Botswana Agaten sägs kunna hjälpa oss att ta bort blockeringar som hindrar oss från att vara vårt bästa jag. Ibland är det vi själva som håller oss tillbaka från att kliva in i vår fulla potential, och den här kristallen sägs hjälpa dig att ta bort tankar och blockeringar som hindrar ditt ljus från att skina sitt starkaste.

8 mm pärlor

165 kr inkl porto

Finns endast 1 st!!!
LADY LUNA vol 2

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.
Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Bumling Akvamarin
Akvamarin lär hjälpa till att övervinna rädslan att tala inför publik eller att leda en presentation. Den sägs främja ett rättvist beteende och lär leda mot kompromisser i till exempelvis förhandlingar. Lär öppna upp för andlig kommunikation och klärvoajans, synskhet.

8 mm pärlor

159 kr inkl porto

Finns endast 1 st!!!
ROBYN

Tigerjaspis
Stenen kan ge oss extra kraft i form av en tigers styrka genom att hjälpa oss att ta oss ut ur vårt huvud och istället befinna oss i vår kropp genom att leva i nuet. Det är en vårdande sten för välbefinnande och att bära den kan få dig att känna dig mer avslappnad och säker, vilket skapar positiv energi och lycka.

Bumling Botswana agat
Botswana Agaten sägs kunna hjälpa oss att ta bort blockeringar som hindrar oss från att vara vårt bästa jag. Ibland är det vi själva som håller oss tillbaka från att kliva in i vår fulla potential, och den här kristallen sägs hjälpa dig att ta bort tankar och blockeringar som hindrar ditt ljus från att skina sitt starkaste.

Håll gärna i handen för att ta in energierna

125 kr inkl porto

Finns endast 1 st!!!
ONE LOVE

Uppdatering! Finns i max stl 16 cm handled

Med eller utan berlock

Rosenkvarts balanserar våra känslor, och minskar känslor av ilska, rädsla, stress, skuld, ångest och sorg. Den har en mild energi, men den har samtidigt kraft att lösa upp blockeringar som vi har djupt inom oss.
Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

6 mm pärlor

125 kr inkl porto

Finns 1 st kvar!
MY NIRVANA vol 2

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.

Pyriten påminner oss om solen och själens strålande kraft, den fyller din aura med positiva vibrationer och fungerar som en sköld mot negativitet. Pyriten hjälper dig också att ha en lättsam och närvarande attityd runt pengar så att du kan skapa en sund ekonomi för dig själv. Pyrit är en sten för beskydd.

6 mm pärlor

125 kr inkl porto
BLESSING

Rudraksha kanske inte är den snyggaste pärlan men ack så effektiv med härliga energier!
Rudraksha bär på kraftfulla och magiska egenskaper! Tror att de är lite underskattade pärlor..

Enligt ayurvediska skrifter kan bärandet av rudraksha ha positiva effekter på hjärta, nerver, och är bra för att lindra en person från stress, depression, ångest, hjärtklappning och högt blodtryck. För andliga sökare är detta en välsignelse i förklädnad, eftersom bäraren av rudraksha sägs kunna nå sina mål snabbare.
Rudraksha-fröet är en välsignelse att behålla och bära på grund av dess kraftfulla vibration som skyddar mot alla typer av negativ påverkan och energi. Det skyddar också mot strålning och den stress som avges av modern teknik.

6 mm pärlor

115 kr inkl porto
RILEY

Passar kille som tjej

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

8 mm pärlor

145 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke