Budskap vecka 29 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin sommar hittills <3 Än är det inte slut 🙂 Nu har jag startat min semester 2 veckor framåt. Såååå skönt! Nu kan jag ägna mig helhjärtat till sånt som är roligt! Tillverka healingsmycken och annat andligt och ingen väckarklocka som ringer <3 Vila och pusta ut och orka vara mer social 🙂 Nästa vecka kommer nya pärlor igen så håll utkik på min facebooksida “Änglabudskap och Kristallhealing” dit nya smycken kommer ut i första hand 🙂

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

“The Andean Cross” talar om starten till en ny stor resa. Att blicka ut och erfara det du strävat efter och kan ha känts som osynligt och kanske omöjligt, trots hårda ansträngningar. Ta emot större visdom nu utan att försöka hitta logik i allt. Tillåt dig att svara “ja” utan att försöka finna förklaring till allt. Tillåt mystik och magi helt enkelt. Tro och lita på det osynliga. Det händer saker bakom “scenen”…alltid och hela tiden..Dina drömmar jobbar åt dig. Håller du fokus och är bestämd och tillitsfull så kommer du förr eller senare att uppleva stor skörd! Nu är tiden inne för belöningar av olika slag som ger dig hopp och glädje!

“Nappa” på erbjudanden och möjligheter. Nu är även förmånlig tid att göra djupdykning i din inre värld. Din egna gamla visdom som kommer från alla dina tidigare liv, erfarenheter i detta livet, guider, änglar, förfäder och mödrar och universums kraft som jobbar åt dig och inte emot dig. Det finns en rätt tid för allt. Det vi väntar på infaller när tiden är som mest gynnsam och allt klaffar magiskt samman..

Månen kommer dubbelt upp! Magiskt! Imorgon har vi nymåne! Intuitionen är extra stark. Livliga drömmar kan upplevas som ger sanna budskap. Se bortom dina illusioner och begränsningar. Allt är inte som du tror. Det du tror du aldrig kommer att få är inte sant. Det du tror dig veta om någon annan är inte nödvändigtvis sant. Månen påverkar våra känslor. Även känslor av vad som har upplevts i det förflutna. Sådant man grävt ner för att slippa känna sorg, skam och ilska. Nu kan saker och ting komma upp till ytan och det blir en tid att bearbeta gammalt “skrot”. Tillåt det och du blir mer befriad från bojjor som håller igen dig <3 Du är inte här för att leva på skuggsidan. Du är för att skina. Var dig själv. Visa din bästa sida. Ge inte upp. Säg din sanning. Nu kan även andras avsikter bli uppenbara. Om någon inte vill dig väl så kommer det klarhet i det. Om någon utnyttjat/utnyttjar dig så kommer den sanna insikten fram. Även kan någon visa sin sanna och ärliga kärlek och uppskattning till en annan <3 Du kommer att förstå mer om dig själv och andra nu..

Rensa och rena ditt hem och sinne. Gör dig av med gammalt för att få plats med nytt. En enkel garderobsrensing och/eller en ceremoni där du renar dina gamla sorger, bekymmer och blockeringar. Rökelser som Salvia och Sao Paolo är effektiva men det finns många fler man kan använda. Finns rökelser i princip för alla ändamål. Och givetvis stenar och kristaller! Manifestera dina önskemål med hjälp av din egen magi! Skriv gärna på papper vad du önskar dra till dig. Det du skrivit ner tidigare har kraft att manifesteras under nymånetider!

Anpassa och balansera vila och aktivitet. Fortsätt framåt. Pausa och vila. Njut av livet och dina nära och kära <3 Livet är en gåva <3

OBSERVERA NÄR INTRESSE FINNS FÖR HEALINGSMYCKEN och andra tjänster finns så kontakta mig via epost till anglaakuten@hotmail.com eller via facebook Änglabudskap och Kristallhealing eller instagram med profil kristallhealingpauliina. Då får du snabbast svar!

Önskar dig en härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

NYHET! En medial vän står också till tjänst. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. Där kan ibland finnas annat kvar som inte publiceras i bloggen varje gång. Du beställer via epost till anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook Änglabudskap och Kristallhealing. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. En del av mina smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix denna sommar. Kliv gärna in där på god fika, lunch och spännande andliga grejer!

CAMBRIA vol 2

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Med eller utan berlock

8 mm pärlor

130 kr inkl porto
SHILOH vol 3

Jaspis anses kunna ge stöd under livskonflikter, stimulera fantasi och uppmana dig att gå från idé till handling. Den sägs även vara fördelaktig för andlig tillväxt och avkoppling då den upprätthåller och stödjer själen vid stress.
Agat. Denna Agat kallas även för Netstone (nätsten) tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål

Bumling är Brecci Jaspis
Brecci Jaspis är en sten för styrka och vitalitet. Ger mental klarhet och fokus. Stimulerar bas och sakral chakrat, renar och stabiliserar auran.
Tar bort negativitet, skapar trygghet och helhet.
Det är en sten för avgiftning och återhämtning speciellt efter sjukdomstillstånd.

Finns endast 1 st av just denna bumling/mellandel

Sänkt pris till 135 kr inkl porto !
DIVINE

Vit jade är oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Den vita jaden är en sten för det stillsamma extatiska ljuset, för den allomfattande visdomen och det gudomliga inre inom var en av oss. Vit jade vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen.
Stimulerar praktisk tillämpning av andlighet i vardagen.

Filtrerar förvirring så att du kan se det positiva resultatet i en situation.
Hjälper till att rikta energin fram mot den mest fördelaktiga utkomsten
Den symboliserar det sublima, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt.
Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv.
Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Chakra: rot och krona

Med eller utan berlock

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
CAMDEN vol 2

Passar kille och tjej

Grå Jaspis är perfekt för de som behöver förbättra fokus på nya uppgifter, studier,arbete m.m. Förbättrar inlärningsförmåga.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det säg att den här typen av Jaspis är en bra beskyddare.

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

Svart Agat . Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning. Svart agat är som alla agater oftast mönstrad.
Svart Agat är en skyddande och lugnande sten. Den är jordande och hjälper dig att grunda dig själv. En Svart Agat kan också bidra med styrka och mod. Den står för förändring och stöttar ditt självförtroende när du behöver det. Den är också känd för att ge klarhet och insikter.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
ELLIOT
Passar kille som tjej

Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning. Svart agat är som alla agater oftast mönstrad.

Svart Agat är en skyddande och lugnande sten. Den är jordande och hjälper dig att grunda dig själv. En Svart Agat kan också bidra med styrka och mod. Den står för förändring och stöttar ditt självförtroende när du behöver det. Den är också känd för att ge klarhet och insikter.

8 mm pärlor

134 kr inkl porto
CAMBRIA

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Mellandel Buddha men kan fås utan

6 mm pärlor

125 kr inkl porto
SAVANNAH

Halsband med armband av bandagater i ton solvarm

Dessa agater kommer med de extra fördelarna med färgen gul. Den strålar ut med solenergi och aktiverar Solar Plexus Chakra. Gul agat ökar självkänsla, självvärde, självförtroende och lycka. Det attraherar välstånd och framgång, ger styrka och uppmuntrar också till större optimism och kreativitet.
Kombinationen som för in glädje i livet, balanserande och skyddande och absorberar känslomässig smärta.

Ökar din energi och uppmuntra koncentrationen så att man kan slutföra sina mål lättare. Hjälper till med fokusering gör den till en fantastisk sten för dem som har ADHD. Sägs även främja inre stabilitet, lugn och mognad och dess varma skyddande egenskaper uppmuntrar säkerhet och självförtroende.

Agater är lugnande och rogivande stenar, ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Finns endast 1 st halsband och ljusare nyans och lite mindre bumling.

Går även att fås med likadan berlock i silverfärg!

Paketpris 580 kr och porto ingår
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke