Budskap vecka 31 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin vecka <3 Min semester är som slut nu. 2 veckor gick rätt snabbt kan jag konstatera. Men har man 4 veckor så kan det kännas lika snabbt faktiskt. Av erfarenhet när jag hade den lyxen en gång i tiden då jag hade fast anställning inom vården. Nu har jag arbetat inom IT teknisk support i ett och ett halvt år och har en behovsanställning. Det har jag valt själv. Jag vill vara fri att välja. Frihet är för mig viktigare än en karriär inom offentlig sektor. Min önskan är att bli framgångsrik inom områden jag brinner för. Det är andlighet, naturens magi, alternativa hälsometoder osv. Och att tillverka healingsmycken gör mig glad och tillfredställd. Det är en sorts meditation som också göder kreativitet.

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

“The Blade” kommer upp som ett gott råd att använda detta slipade bladet klokt. Istället för dess skarphet att göra skada genom ilska och bitterhet så använd den till att kapa av negativa band som håller dig tillbaka. Det här kan handla om giftiga relationer i detta livet men också tidigare liv. Och dina egna destruktiva tankar. Skänk dig istället frid och healing. Håll fokus på din framtid och skapa den framtid du önskar. Det är lite som att sluta snacka nu och gå till handling istället. Håll fokus och var metodisk. Låt inte andra distrahera dig. När “fader” kommer upp i dagens läggning så tolkar jag det att universum står på din sida. Du är klok nog att följa din dröm på så sätt att du har en grupp av support istället för att ägna dig åt att tänka på avundsjuka personer. Supportgruppen är även dina änglar och guider!

“Air Guardian” uppmuntrar dig att förändra ditt sätt att tänka och tro. Låt inte det förflutna “störa” dig. Lämna det. Det finns inte mer. Var inte rädd för att misslyckas pga av tidigare erfarenheter. Varje dag är en ny chans att lyckas! Allt är nog inte heller som du tror. Tänk om du har fel om vad andra tänker om dig? Tänk om andra är upptagna med sitt och ägnar inte dig en tanke om hur misslyckad du tror att du är? Fokusera nu på dig själv och dina mål istället. Lika mycket som “fader” bryr sig om dig, lika mycket “moder jord” ger dig allt du behöver. I fysisk form kan det även betyda att dina föräldrar står bakom dig och hjälper till med det som behövs eller du som förälder till dina barn <3 Och välmående får du väl av att tänka positiva tankar? Träna på det..

Sluta ljug för dig själv. Sluta förhala. Du är bättre än du tror. Du kan lyckas på ett sätt som du trodde var omöjligt! Ingenting är omöjligt ska du veta! Kanske du inte blir bäst men det spelar väl ingen roll så länge du gör något som gör dig lycklig? Men men,,lika väl kan du stå på första plats med “guldmedaljen” runt halsen 😉 Det handlar mycket nu om perspektiv om hur man tänker och tror om sig själv. Och andra?

Nu kan man stå vid en vägkorsning. En positiv förändring. Granska. Utvärdera. Gör ett val. Du är mer förberedd än du tror. Handlar det om något rättsligt så kan detta nu falla till din fördel. Rättvisan kan göra dig väldigt nöjd och lättad nu. Handlar det om karriär, pengar, hem, familj, kärlek, hälsa, dokument eller annat så blir det avslut av konflikter eller jobbiga tider och en ny bättre början startar här..

Räkna dina välsignelser och mer får du att tacka för <3 En tid av skönhet, lycka, frid, kreativitet, mod och harmoni blir aktuellt! Kraftfull vecka tydligen!

Önskar dig en härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

NYHET! En medial vän står också till tjänst. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, avläsning, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

OBS! Kommande vecka hänvisar jag ang readings att i första hand kontakta Yvonne! Tänkte ta en mjukstart själv efter min avslutade semester 😉

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. OBS OBS!!! Du beställer endast via epost till : anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook : Änglabudskap och Kristallhealing. eller instagram: kristallhealingpauliina. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. En del av mina smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix denna sommar. Kliv gärna in där på god fika, lunch och spännande andliga grejer!

ELLIOT vol 3

Svart Agat . Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning. Svart agat är som alla agater oftast mönstrad.

Svart Agat är en skyddande och lugnande sten. Den är jordande och hjälper dig att grunda dig själv. En Svart Agat kan också bidra med styrka och mod. Den står för förändring och stöttar ditt självförtroende när du behöver det. Den är också känd för att ge klarhet och insikter.

Med Agat bumling. Finns endast 1 st med denna bumling!

140 kr inkl porto
RAZIEL

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Labradorit lär kalla fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den kan förstärka intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser. Den sägs hjälpa vid kommunikation med högre guider, andar och väsen men där den även lär hjälpa dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation lär den hjälpa dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Med en Bergkristall som förstärkning

Kan fås utan kristallen.

8 mm pärlor

145 kr inkl porto
ANGELINA vol 3

Den ultimata healingen och spirituella förmågan !

Ametist är en starkt beskyddande sten och har en hög andlig vibration. Den är lugnande för våra tankar och känslor. Ametisten omvandlar låg energi till hög och skapar emotionell fokusering. Det är en sten som underlättar beslutsfattande och tillför sunt förnuft och andlig insikt. Detta är den mest spirituella stenen – den främjar kärlek, det gudomliga och ger insikt. Ametisten öppnar upp för vår intuition och förstärker de gåvor vi har. Stimulerar vår intuition, lindrar huvudvärk och sömnlöshet. Ametist är en av de bästa stenarna vid healing och meditation för att den har så höga vibrationer.

Bergkristall i mitten
Bergkristall är en av de mest mångfaldiga och kraftfullaste healing kristallen bland alla stenar. Den har en stärkande kraft och ökar både din egen energi och intention. Den beskyddar dig som användare och står emot all negativitet både inom dig och omkring dig. Den verkar för ett inre lugn genom att ta bort emotionella smärtor och tidigare trauman som fortfarande påverkar dig. Genom att Bergkristall aktiverar och rätar ut alla dina chakran kan den skapa en inre balans och stabilitet. För att arbeta med dina chakran kan meditation vara ett mycket bra alternativ med denna kristall.
Bergkristall anpassar dig även till ditt högre jag och stärker kontakten med den andliga världen.

Bergkristall sägs även kunna hjälpa mot depression och trötthet. Den lugnar vid stress och oror samt stärker din egen energi och kan därmed hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar.

6 mm pärlor och en 8 mm i mitten

135 kr inkl porto
AZARIA

Lapis Lazuli öppnar det tredje ögat och balanserar ditt pannchakra. Den hjälper dig öppna upp mot andevärlden och utveckla din intuition. Mycket bra att använda vid meditation och andra andliga övningar.
Den ger en sorts känsla av självförtroende och mäktighet. På så vis kan den även stärka intuitionen och beslutsfattande.

Bergkristall i mitten för extra boost!

6 mm pärlor och en 8 mm i mitten

150 kr inkl porto
CAMDEN vol 3

Till den som söker sin andliga väg. Till den som utövar healing.

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.
Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Labradorit lär kalla fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den kan förstärka intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser. Den sägs hjälpa vid kommunikation med högre guider, andar och väsen men där den även lär hjälpa dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation lär den hjälpa dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Med Bergkristall som förstärkning

Finns endast 1 st!

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
CAMDEN vol 2

Passar kille och tjej

Grå Jaspis är perfekt för de som behöver förbättra fokus på nya uppgifter, studier,arbete m.m. Förbättrar inlärningsförmåga.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det säg att den här typen av Jaspis är en bra beskyddare.

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

Svart Agat . Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning. Svart agat är som alla agater oftast mönstrad.
Svart Agat är en skyddande och lugnande sten. Den är jordande och hjälper dig att grunda dig själv. En Svart Agat kan också bidra med styrka och mod. Den står för förändring och stöttar ditt självförtroende när du behöver det. Den är också känd för att ge klarhet och insikter.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
MICAH

Maifanit kan variera från brun till grått i ton men har alltid sitt unika och vackra ”bubbliga” mönster. Den har en lång historia av medicinsk användning i Asien då den anses vara en helande reningssten. Den är också en populär skyddssten som sägs upprätthålla en hälsosam själ och den rekommenderas ofta till människor som lätt påverkas av omgivningen. Den kan också hjälpa dig att ta beslut när du står inför ett dilemma genom att visa dig en väg till din bästa framtid.

8 mm pärlor

155 kr inkl porto
FENIX

Jaspis Imperial Midnightblack
Jaspis imperial har med sina vackra ådror genom sig ett väldigt livfullt och tilltalande utseende. Stenen anses kunna ge stöd under livskonflikter, stimulera fantasi och uppmana dig att gå från idé till handling. Den sägs även vara fördelaktig för andlig tillväxt och avkoppling då den upprätthåller och stödjer själen vid stress.
Imperial Jaspis är en underbar sten för att hjälpa dig att hitta inre frid, klarhet, kärlek och medkänsla. Den är även utmärkt för känslomässigt läkande.

8 mm pärlor

140 kr inkl porto
FAITH

Grön jade lär hjälpa dig att våga släppa in mer glädje i livet och att omfamna den. De sägs vara en sten för beskydd, och lär specifikt vara bra att ta med under resor. De lär även främja chi-flödet, livsenergin och kan vara en sten för både framgång, vitalitet och överflöd.

8 mm pärlor

140 kr inkl porto
WINONA

Mintgrön Kalcedon
Stenen främjar fred, hopp och kärlek, samtidigt som den sägs vårda de positiva känslorna som finns i ditt hjärta. Den stimulerar det medvetna och omedvetna sinnet och hjälper dig att hitta balans och anpassning i din kropp. Stenen uppmanar även till tålamod, eftertänksamhet och självförtroende tillsammans med en entusiasm för kärlek och upplysning.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
LILY

Kalcedon Bloomy
Stenen främjar fred, hopp och kärlek, samtidigt som den sägs vårda de positiva känslorna som finns i ditt hjärta. Den stimulerar det medvetna och omedvetna sinnet och hjälper dig att hitta balans och anpassning i din kropp. Stenen uppmanar även till tålamod, eftertänksamhet och självförtroende tillsammans med en entusiasm för kärlek och upplysning.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
DIVINE

Vit jade är oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Den vita jaden är en sten för det stillsamma extatiska ljuset, för den allomfattande visdomen och det gudomliga inre inom var en av oss. Vit jade vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen.
Stimulerar praktisk tillämpning av andlighet i vardagen.

Filtrerar förvirring så att du kan se det positiva resultatet i en situation.
Hjälper till att rikta energin fram mot den mest fördelaktiga utkomsten
Den symboliserar det sublima, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt.
Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv.
Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Chakra: rot och krona

Med eller utan berlock

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
ALISSIA

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

Röd jaspis helande egenskaper inkluderar att öka energin, minska stress och ångest, främja fokus och koncentration samt öka kreativitet och självförtroende.

Finns endast 1 st !

135 kr inkl porto
SAVANNAH vol 3

Dessa agater kommer med de extra fördelarna med färgen gul. Den strålar ut med solenergi och aktiverar Solar Plexus Chakra. Gul agat ökar självkänsla, självvärde, självförtroende och lycka. Det attraherar välstånd och framgång, ger styrka och uppmuntrar också till större optimism och kreativitet.

Kombinationen som för in glädje i livet, balanserande och skyddande och absorberar känslomässig smärta.
Ökar din energi och uppmuntra koncentrationen så att man kan slutföra sina mål lättare. Hjälper till med fokusering gör den till en fantastisk sten för dem som har ADHD. Sägs även främja inre stabilitet, lugn och mognad och dess varma skyddande egenskaper uppmuntrar säkerhet och självförtroende.

Agater är lugnande och rogivande stenar, ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

8 mm pärlor

MED ELLER UTAN BERLOCK (finns även med enkel mellandel i guld eller silverfärg)

135 kr inkl porto
CARLY

Paket med halsband och armband

Halsbandet är 38 cm räknat från nacken till berlocken.

Magnetlås
Kan fås utan magnetlås och kan fortfarande träs över huvudet. Dock går inte att få ett långt halsband med dessa pärlor

Jaspis och Maifanite i halsbandet. Jaspis, Maifanite och Turkos i armbandet

Blå Jaspis stimulerar hals chakrat där våra kommunikations egenskaper sitter. Blå Jaspis är också bra att ha om man vill få kontakt med andevärden. Den Stabiliserar Auran.
Jaspis är i överlag kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Maifanit kan variera från brun till grått i ton men har alltid sitt unika och vackra ”bubbliga” mönster. Den har en lång historia av medicinsk användning i Asien då den anses vara en helande reningssten.
Den är också en populär skyddssten som sägs upprätthålla en hälsosam själ och den rekommenderas ofta till människor som lätt påverkas av omgivningen. Den kan också hjälpa dig att ta beslut när du står inför ett dilemma genom att visa dig en väg till din bästa framtid.

Finns endast 1 st!

530 kr ink porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke