Budskap vecka 33 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni kan njuta av sommarens sista veckor <3 Börjar kanske kännas lite vemodigt när sommaren går mot sitt slut..Den mysiga biten är dock mörka och varma kvällar. Tända ljus och mysa. Här uppe i norr har vi ju denna midnattssol och ljust dygnet runt i ett par sommarmånader. Mörkläggningsgardiner räddar sömnen på nätterna 😉

Nu ska vi se på nya veckans budskap. Obs! Resonerar inte med alla så då kan man bortse från de budskapen. Allt som oftast är det dock att när vi som skriver budskap så är det på kollektiv nivå med budskap från universum och gudomliga hjälpredor. Så jämför gärna med andra bloggare och se att vi får emellanåt budskap i samma linje 🙂

Det intressanta här är att 44 och 9 kommer upp. Det är siffror som dykt ofta upp på senaste tiden för mig. Sanna budskap när det är upprepande och kommer från universum och hjälpredorna <3 Ser ni upprepande siffror så läs gärna på änglanummer från denna sida: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/p/index-numbers.html

The Sacrifice betyder “att göra det heligt”. När du lever i tacksamhet och agerar och ber från hjärtat så har du inget att oroa dig för och du ser att allt det goda du ber om även kollektivt, kommer att ge gåvor tiofaldigt tillbaka. Men du kan endast ge av det du har. Det spelar ingen roll VAD det är. Du ger och ber från HJÄRTAT. Tid, material, pengar eller annat. Enligt bibeln betyder “det tionde” detta: Tiondelagen kräver att vi offrar några materiella saker för att få större andliga välsignelser. Men även i tex indiankultur ger man gåvor till den heliga anden på en altare för att få tex en riklig skörd och andliga upplevelser och budskap och vägledning. Ni ser att första kortet idag visar en altare med ordet borde. Vid en altare ber man och tackar och lägger offergåvor. Det kan vara frukter, blommor, stenar m.m. Det finns även de som sjunger och spelar musik till Anden eller Gud för att be om riklig skörd och välsignelser till alla. Utan att gå in i olika religioner och kulturer får du känna efter hurdan altare du vill skapa och lägga dit för heliga saker för att be om välsignelser. Du är en välkommen gäst till “bordet av överflöd”. Dina böner är hörda!

Så här ser min altare ut i dagsläget. Buddha, ljus, stenar och kristaller, fjädrar, rökelser, blommor. Ett glas vatten och ett heligt kort med bilden “The Golden Orb”. Den massiva och stora orben finns i templet i Indien som heter Ekam. Kortet fick jag som gåva när vi under ett par helger var på föreläsning, meditation och healing med fina Isabella Katsimenis i Luleå. Läs gärna mer om Ekam. Under skålen med kristaller har jag lagt några fyrklöver som jag hittade i sommar. Jag skriver lappar ibland och bränner upp dom vid denna altare för att manifestera önskemål och tackar för välsignelser. Det funkar!



Kortet med Stargazer säger att inget är för stort att be om! Du behöver inte nöja dig med det näst bästa. Du och de dina är värd det BÄSTA! Sikta mot stjärnorna! Våga be och få. Energierna är gynnsamma <3 Du kan få mer/bättre än du drömt om <3

Och ofta är det så att ju större utmaningar du upplever, desto större välsignelse är nära! Nu kan något stort hända som du blir belåten över och förstår “den dolda välsignelsen”..Du är en sann “krigare”. Använd din inre krigare så kommer du till en lösning. De nära och kära du krigar för kommer också få sina behov tillgodosedda <3 Var inte rädd. Du är starkare än du tror! Du är ett ljus i mörkret. Du skiner så andra ser dig och du utstrålar motivation och hopp för de som behöver det <3

Ge inte upp! Du har visdom och uthållighet för att komma till en viktig lösning. Ha ett öppet sinne. Våga be om hjälp när du behöver det. Tro inte att du måste bära en börda ensam. Du kan känna dig trött och utsliten för du har lagt ner så mycket arbete på något men nu ska det vända till det bättre. Denna vecka handlar också om kompromisser. Att både du och andra blir nöjda i ett “ärende”. Kompromissa aldrig bort dina egna behov heller. Du är lika värd som andra <3 Nu kan man hitta en fin balans och överenskommelse för att få friden att lägga sig.

Var inte rädd. Våga stå upp för dig själv och andra. Fortsätt framåt. Handlar det då om hem, flytt, arbete, pengar, kärlek, relationer, material, pengar eller annat. Detta är en tid där ett stort genombrott är nära! Rättvisan vinner! Nu kan goda nyheter komma som du så länge väntat på. Litet som stort. Kom ihåg tacksamheten i det lilla och mer och större kommer!


Önskar dig en härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

NYHET! En medial vän står också till tjänst. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, avläsning, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

OBS! Kommande vecka hänvisar jag ang readings att i första hand kontakta Yvonne! Jag gör readings och distanshealing i den mån jag hinner. Tillverkning av smycken går just nu i första hand när jag ännu har material hemma <3

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. OBS OBS!!! Du beställer endast via epost till : anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook : Änglabudskap och Kristallhealing. eller instagram: kristallhealingpauliina. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. En del av mina smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix denna sommar. Kliv gärna in där på god fika, lunch och spännande andliga grejer!

SERENA

Rosa Fire Agat med cylinder i samma sten. Limited Edition!

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Rosa agat är en snäll, mild och mjuk sten som är bra för människor med höga krav på sig själva. Den ger kraft att uppskatta sig själv bortom prestationerna och hjälper oss att slappna av och se det underbara i det nära, intima och enkla.

166 kr inkl porto

Finns 2 st
PEGGY SUE

Egenskaper för Rosa Jade
Den ger skydd och visdom och motverkar stress. Men den ger även stöd att förverkliga våra mål och drömma. Den hjälper till tålamod så vi blir trogna vårt mål. Jade utstrålar kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni – en avstressande sten.

Vit jade är oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Den vita jaden är en sten för det stillsamma extatiska ljuset, för den allomfattande visdomen och det gudomliga inre inom var en av oss. Vit jade vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen.
Stimulerar praktisk tillämpning av andlighet i vardagen.
Filtrerar förvirring så att du kan se det positiva resultatet i en situation.
Hjälper till att rikta energin fram mot den mest fördelaktiga utkomsten
Den symboliserar det sublima, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt.
Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv.
Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.

Cylinder är rosa Fire Agat
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

155 kr inkl porto
SISSELA

Blå Fire Agat med cylinder av samma sten. Limited Edition!

Agat kan hjälpa dig att få bort energiblockeringar i kroppen, övervinna osäkerhet och stärka din självkänsla och självrespekt. Agat värnar om det enkla och självklara samt hjälper dig att bli mer jordnära. Det är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning.
Blått är en sten som kan lugna stressiga situationer och är bra att använda vid meditation. Den kan hjälpa dig att uttrycka dina känslor samt neutralisera negativa känslor.

Finns 2 st

166 kr inkl porto
LILY vol 2

Kalcedon Bloomy och Vit Jade

Kalcedon främjar fred, hopp och kärlek, samtidigt som den sägs vårda de positiva känslorna som finns i ditt hjärta. Den stimulerar det medvetna och omedvetna sinnet och hjälper dig att hitta balans och anpassning i din kropp. Stenen uppmanar även till tålamod, eftertänksamhet och självförtroende tillsammans med en entusiasm för kärlek och upplysning.

Vit jade är oskuldsfullhet, stillhet och transparens. Den vita jaden är en sten för det stillsamma extatiska ljuset, för den allomfattande visdomen och det gudomliga inre inom var en av oss. Vit jade vill hjälpa dig att minnas att du är skapad i kärlek. Det är sanningen.
Stimulerar praktisk tillämpning av andlighet i vardagen.
Filtrerar förvirring så att du kan se det positiva resultatet i en situation.
Hjälper till att rikta energin fram mot den mest fördelaktiga utkomsten
Den symboliserar det sublima, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt.
Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv.
Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Chakra: rot och krona

Finns endast 1 st

8 mm pärlor

145 kr inkl porto
FAITH

Grön jade lär hjälpa dig att våga släppa in mer glädje i livet och att omfamna den. De sägs vara en sten för beskydd, och lär specifikt vara bra att ta med under resor. De lär även främja chi-flödet, livsenergin och kan vara en sten för både framgång, vitalitet och överflöd.

8 mm pärlor

140 kr inkl porto
WINONA

Mintgrön Kalcedon
Stenen främjar fred, hopp och kärlek, samtidigt som den sägs vårda de positiva känslorna som finns i ditt hjärta. Den stimulerar det medvetna och omedvetna sinnet och hjälper dig att hitta balans och anpassning i din kropp. Stenen uppmanar även till tålamod, eftertänksamhet och självförtroende tillsammans med en entusiasm för kärlek och upplysning.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
CAMDEN vol 3

Till den som söker sin andliga väg. Till den som utövar healing.

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.
Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Labradorit lär kalla fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den kan förstärka intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser. Den sägs hjälpa vid kommunikation med högre guider, andar och väsen men där den även lär hjälpa dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation lär den hjälpa dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Med Bergkristall som förstärkning

Finns endast 1 st!

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
CAMDEN vol 2

Passar kille och tjej

Grå Jaspis är perfekt för de som behöver förbättra fokus på nya uppgifter, studier,arbete m.m. Förbättrar inlärningsförmåga.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det säg att den här typen av Jaspis är en bra beskyddare.

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

Svart Agat . Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning. Svart agat är som alla agater oftast mönstrad.
Svart Agat är en skyddande och lugnande sten. Den är jordande och hjälper dig att grunda dig själv. En Svart Agat kan också bidra med styrka och mod. Den står för förändring och stöttar ditt självförtroende när du behöver det. Den är också känd för att ge klarhet och insikter.

8 mm pärlor

135 kr inkl porto
ALISSIA

Hematit kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning.
Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd.

Röd jaspis helande egenskaper inkluderar att öka energin, minska stress och ångest, främja fokus och koncentration samt öka kreativitet och självförtroende.

Finns endast 1 st !

135 kr inkl porto
RAZIEL

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Labradorit lär kalla fram de magiska krafter som finns inom dig från tidigare reinkarnationer. Den kan förstärka intuitiv och mentalt klarseende, telepati och förmågan att förutspå händelser. Den sägs hjälpa vid kommunikation med högre guider, andar och väsen men där den även lär hjälpa dig att få tillgång till akashakrönikans journaler. Vid meditation lär den hjälpa dig att förflytta dig mellan olika världar och nivåplan på ett tryggt och balanserat sätt.

Med en Bergkristall som förstärkning

Kan fås utan kristallen.

8 mm pärlor

145 kr inkl porto
ANGELINA vol 3

Den ultimata healingen och spirituella förmågan !

Ametist är en starkt beskyddande sten och har en hög andlig vibration. Den är lugnande för våra tankar och känslor. Ametisten omvandlar låg energi till hög och skapar emotionell fokusering. Det är en sten som underlättar beslutsfattande och tillför sunt förnuft och andlig insikt. Detta är den mest spirituella stenen – den främjar kärlek, det gudomliga och ger insikt. Ametisten öppnar upp för vår intuition och förstärker de gåvor vi har. Stimulerar vår intuition, lindrar huvudvärk och sömnlöshet. Ametist är en av de bästa stenarna vid healing och meditation för att den har så höga vibrationer.

Bergkristall i mitten
Bergkristall är en av de mest mångfaldiga och kraftfullaste healing kristallen bland alla stenar. Den har en stärkande kraft och ökar både din egen energi och intention. Den beskyddar dig som användare och står emot all negativitet både inom dig och omkring dig. Den verkar för ett inre lugn genom att ta bort emotionella smärtor och tidigare trauman som fortfarande påverkar dig. Genom att Bergkristall aktiverar och rätar ut alla dina chakran kan den skapa en inre balans och stabilitet. För att arbeta med dina chakran kan meditation vara ett mycket bra alternativ med denna kristall.
Bergkristall anpassar dig även till ditt högre jag och stärker kontakten med den andliga världen.

Bergkristall sägs även kunna hjälpa mot depression och trötthet. Den lugnar vid stress och oror samt stärker din egen energi och kan därmed hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar.

6 mm pärlor och en 8 mm i mitten

135 kr inkl porto
AZARIA

Lapis Lazuli öppnar det tredje ögat och balanserar ditt pannchakra. Den hjälper dig öppna upp mot andevärlden och utveckla din intuition. Mycket bra att använda vid meditation och andra andliga övningar.
Den ger en sorts känsla av självförtroende och mäktighet. På så vis kan den även stärka intuitionen och beslutsfattande.
Perfekt när man behöver kommunicera tydligt och klokt. Arbetsintervju tex…

Bergkristall i mitten för extra boost!

6 mm pärlor och en 8 mm i mitten

150 kr inkl porto
FENIX

Jaspis Imperial Midnightblack
Jaspis imperial har med sina vackra ådror genom sig ett väldigt livfullt och tilltalande utseende. Stenen anses kunna ge stöd under livskonflikter, stimulera fantasi och uppmana dig att gå från idé till handling. Den sägs även vara fördelaktig för andlig tillväxt och avkoppling då den upprätthåller och stödjer själen vid stress.
Imperial Jaspis är en underbar sten för att hjälpa dig att hitta inre frid, klarhet, kärlek och medkänsla. Den är även utmärkt för känslomässigt läkande.

8 mm pärlor

140 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke