Budskap vecka 37 <3

1

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin vecka <3 En trevlig händelse var att min dotter skrev nytt hyreskontrakt och flyttar till samma hus som vi 🙂 Nu får vi henne närmare och även bonusdottern bor ett par hundra meter bort <3 Min son hoppas på att finna ett jobb i Finland där han är hos sin flickvän. Bonussönerna bor på annan ort nästa 20 mil bort. Sällan får man väl ha alla barn på samma ort speciellt när dom är vuxna. Och vi har barnen till låns ett ganska kort tag egentligen. Att ha dom under våra vingar är ingen lång tid när dom flyttar ut runt 20 års ålder och skapar sig ett eget liv. Det är ju naturligt..Du har ju själv frigjort dig och byggt dig ett eget självständigt liv 🙂

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

Vi får alla tolka spaden med ordet skratt på eget sätt. Det kan betyda för någon att man kan få nytt arbete, göra djupdykning i befintligt arbete eller studier, skörda av det man sått och plantera nytt inför nästa år, finna något viktigt och efterlängtat, nya spadtag på fortsättning följer..? Ja, något som blir glatt och trevligt 🙂

“Many paths” frågar om vad du samlar/samlat på dig och vad du använder för sätt på din livsväg. Väljer du lidande, samla på dig och använda din visdom, tacksamhet eller tankar och känslor av brist? Det du väljer att tro och känna är avgörande för din närmaste framtid men också längre fram i tiden. Du har dina verktyg. Väljer du något med hjärtat och känner dig välsignad och nöjd och rik på fantasin som du får fritt använda? Eller stirra blint på det du har framför dina ögon utan att tro på förändring? Du uppmanas att våga hoppa utan fallskärm ibland om du vill uppleva positiv förändring. Kommande veckan kommer med stora möjligheter! Riktlinjer och tecken kommer. Du får sikta mot stjärnorna! Välj en väg och gör det bästa utav det..njut av resan lika väl som tanken på resultatet.

Earth Guardian säger att du har din egen supportgrupp här på jorden men också från himlen. Du får hjälp att skapa dina drömmar till verklighet! Jorden ger dig kraften att grunda dig innan du tar ditt nästa steg. Det kan finnas flera stigar/valmöjligheter. Vilken stig väljer du med hjälp av ditt mod och inspiration? Alla vägar leder till Rom sägs det..Vilken erfarenhet behöver du uppleva innan du når fram till målet? Vilken erfarenhet har du fått för att komma dit du är nu? Nu är det viktigt att plantera utan att slarva. Din skörd blir då rikare och hållbar i det långa loppet också <3 Du har kommit långt redan! Du har gjort modiga steg redan innan så klappa dig på axeln! Du fixar det du har framför dig!

Solen ger dig kraft och lyckokänslor! Nu kan du faktiskt lyckas med det du trodde var omöjligt! Det du satte igång tidigare och sätter igång nu ger en riklig skörd. Nu kan lysande nya idéer dyka upp. Inspiration. Försök att tänka positivt och känna förväntan inför det kommande. Det snabbar på händelseförloppet. Gör det som gör dig glad och vad hjärtat önskar. Du förtjänar lyckan av dina ansträngningar <3 Förbättrar hälsa känslomässigt eller fysiskt visas också. ÄÄ Uriel hjälper dig med fokusering, nya idéer och lösningar och ökad tillit.

Släpp offerkoftan. Förbättring sker efter en pressad situation. Du har lärt dig något viktigt så ta det som en positiv erfarenhet som du har nytta av nu och framåt. Du vet vad du sysslar med och det du satte igång. Var modig och ge inte upp!

Önskar dig en härlig vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

NYHET! En medial vän står också till tjänst. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, avläsning, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

OBS! Ibland hänvisar jag ang readings att i första hand kontakta Yvonne! Jag gör readings och distanshealing i den mån jag hinner. Behöver balans i arbete och fritid <3

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. OBS OBS!!! Du beställer endast via epost till : anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook : Änglabudskap och Kristallhealing. eller instagram: kristallhealingpauliina. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. En del av mina smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix denna höst. Kliv gärna in där på god fika, lunch och spännande andliga grejer!

ELLIOT vol 2

Kaffebrun Agat med bumling av Botswanaagat
Agat, som auran, har olika skikt och agat förknippas med auran. Den skyddar och stärker vår närvaro.
Det är en lindrande och lugnande sten som verkar sakta men med en fantastisk styrka.

Agaten stärker mentala funktioner eftersom det förbättrar koncentration, perception och analytiska förmågor. Känslomässigt hjälper Agaten dig att komma över negativitet och bitterhet. Den läker inre ilska, främjar kärlek och mod att börja om igen. En riktigt bra sten för alla sorters känslomässiga trauman. Genom att lösa upp inre spänningar skapar den en känsla av trygghet.

Finns endast 1 st

155 kr inkl porto
MARIBELLE vol 2

Agat
♡ Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier
♡ Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen
Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därav vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Månsten
Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. Den lugnar och uppmuntrar när den lär oss livets naturliga rytmer, öppnar hjärtat för empati och hjälper oss att acceptera kärlek.
Månsten sägs öka vår känslighet för det feminina gudomliga, för att öka intuitionen och för att öppna oss för våra psykiska gåvor. Det uppmuntrar hopp och inspiration så att vi kan önska, aspirera och flöda i harmoni med våra drömmar.
Den är en skyddssten för kvinnor och barn, särskilt gravida kvinnor och spädbarn. Det har använts i århundraden för att förbättra fertiliteten och tros stödja kvinnors reproduktiva hälsa runt om, från att lindra menstruationsproblem till att lugna fluktuerande hormoner, till att hjälpa en kvinna under förlossningen.

8 mm pärlor

155 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
LADY LINDAH

Med eller utan berlock

Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft.
♡ Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier
♡ Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen

Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därav vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Månsten
Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. Den lugnar och uppmuntrar när den lär oss livets naturliga rytmer, öppnar hjärtat för empati och hjälper oss att acceptera kärlek.

Månsten sägs öka vår känslighet för det feminina gudomliga, för att öka intuitionen och för att öppna oss för våra psykiska gåvor. Det uppmuntrar hopp och inspiration så att vi kan önska, aspirera och flöda i harmoni med våra drömmar. Den är en skyddssten för kvinnor och barn, särskilt gravida kvinnor och spädbarn. Det har använts i århundraden för att förbättra fertiliteten och tros stödja kvinnors reproduktiva hälsa runt om, från att lindra menstruationsproblem till att lugna fluktuerande hormoner, till att hjälpa en kvinna under förlossningen.

8 mm pärlor

155 kr inkl porto
CARMEN

Eld Agat är en mycket kraftfull sten med starka vibrationer som beskyddar dig som användare samt stärker din egen kraft och mod att våga vara sann och ett med dig själv. Den hjälper dig att känna balans både i kropp och sinne vilket kan bidra till ett lugn och inre frid. Eld Agat arbetar för att motverka blyghet och hjälper dig att stå upp för dig själv.
Eld Agat är sten en som hjälper dig att hitta din inre passion och glöd. Den uppmuntrar dig till att våga försöka, ”kasta dig ut” och sträva efter dina mål även om det innebär risker. Den skyddar dig mot negativitet både från din omgivning och även i ditt sinne. Eld Agat hjälper dig att se din fulla potential och se din inre styrka.

8 mm pärlor

145 kr inkl porto

Finns endast 1 st kvar!
VERONA vol 2

Afrikansk turkos kan hjälpa dig att stärka självförtroendet och självrespekten. Det är även en sten för kreativitet som kan hjälpa till att se nya idéer och möjligheter samt prova nya vägar.
Den hjälper dig att hitta ditt livssyfte. Den passar extra bra för personer som är kreativa och artistiska.

Cylinder är Smaragd
Smaragder är förknippade med hjärtchakrat och ger välsignad kärlek. Den är utan tvekan den starkaste stenen för att strålande grön healing energi till hjärtat. Använd smaragd för att föra in kärlek, lojalitet, enighet och vishet till ditt liv. Smaragder kan även förbättra ditt minne och skapar mental klarhet.

8 mm pärlor

155 kr inkl porto

Finns endast 1 st med Smaragden !
ANGELINA vol 4

Den ultimata healingen och spirituella förmågan !

Ametist är en starkt beskyddande sten och har en hög andlig vibration. Den är lugnande för våra tankar och känslor. Ametisten omvandlar låg energi till hög och skapar emotionell fokusering. Det är en sten som underlättar beslutsfattande och tillför sunt förnuft och andlig insikt. Detta är den mest spirituella stenen – den främjar kärlek, det gudomliga och ger insikt. Ametisten öppnar upp för vår intuition och förstärker de gåvor vi har. Stimulerar vår intuition, lindrar huvudvärk och sömnlöshet. Ametist är en av de bästa stenarna vid healing och meditation för att den har så höga vibrationer.

6 mm pärlor

Cylinder i mitten är också Ametist

135 kr inkl porto
FAITH

Grön jade lär hjälpa dig att våga släppa in mer glädje i livet och att omfamna den. De sägs vara en sten för beskydd, och lär specifikt vara bra att ta med under resor. De lär även främja chi-flödet, livsenergin och kan vara en sten för både framgång, vitalitet och överflöd.

8 mm pärlor

140 kr inkl porto
Väsk/nyckelhänge med Agat

Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.
Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft.

NU ENDAST 65 kr inkl porto!
Finns endast 1 st!
Nyckel/väskhänge med Howlite stenar

65 kr inkl porto

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.
Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

HÅLL GÄRNA KOLL PÅ MIN FACEBOOKSIDA “ÄNGLABUDSKAP OCH KRISTALLHEALING” DIT JAG LÄGGER ALLA NYA SMYCKEN I FÖRSTA HAND! <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack????????????

Lämna en tanke