Budskap vecka 40 <3

0

Kära läsare! Vi får välkomna oktober som verkar med första veckan bli lite busig! Vi har en 50 åring att fira nästa helg om allt går vägen om det passar vänner och släktingar och inte minst oss 😀 Budskapen visar firande så något trevligt blir det ju 😉

The Wild Woman uppmanar oss att bryta sig loss från föreställningar. Du behöver inte känna att du ska passa in i “mallar” i samhället och sociala tillställningar och krav. Var dig själv helt enkelt och våga visa det! Våga skina ditt autentiska jag. Släpp loss! Du är uppskattad av dom som finns i ditt liv och du kan möta nya likasinnade <3 En transformation och förändring ger glädje. Har du inte “ömsat skinn” ännu så finns energierna med nu att slutföra något och vakna upp till en härlig solig dag! Hopp, glädje, gemenskap, gåvor, skörd, överflöd och finna tillbaka sin egen kraft är aktuellt! Drömmar du så länge arbetat på och väntat på känns vara väldigt nära! Kan du rena och rensa i ditt sinne och hem så får du en rejäl “boost” av nya välkomnande energier. Salvia rökelse tex är ett utmärkt sätt att bli av med tunga och gamla energier. Vädra efteråt. Även att rensa i sina skåp och förråd ger fritt utrymme. Många har nog aktuellt med flytt just nu.

“She Wolf” går i samma spår! Det är dags att visa upp sina talanger och ta fram fantasi och lekfullhet. She Wolf går inte att tämja. Inte alla förstår sig på dig men vad gör det!? Du är här för att vara DU! Ta tag i din egen frihet och fortsätt jaga dina drömmar. Ingen kan stoppa dig! Enda hinder sitter i din hjärna. Föreställ dig att spränga murarna och “go for it!” Livet du önskat är här!

Du kan ha lärt dig den hårda vägen och bara det har gjort dig starkare och klokare. Äg den styrkan och kraften och våga vara du och ta för dig. Du kommer att bli nöjd över ett viktigt beslut. En milstolpe är här. Och en ny gryning.

Nu finns det oväntade möjligheter i bilden. Är det något sätt som behöver/behövde omvärderas och justeras för att vara mer effektiv? Vidga sitt sätt kanske? Nu kan det handla om att befinna sig i rätt tid äntligen. Ditt tålamod belönas! Det du ger/gett till andra av tid, omtanke, gåvor återgäldas flerdubbelt av universum till dig! ÄÄ Gabriel hjälper dig att fortsätta tänka och agera i kärlek. Du är en magnet som drar till dig andra med din äkta utstrålning! Lyckliga slumpar, kanske extrem tur, ödets nyck och mirakel finns i bilden nu <3 Kanske du nu också kommer på ditt livssyfte och andliga väg och börjar följa den med modigt och finner en förnyad inspiration.

Härmed önskar jag dig en härlig ny vecka <3

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 550 kr. Ca 45 min

NYHET! En medial vän står också till tjänst. Nyfiken? Hon ställer även upp när jag är fullbokad. Hon använder inga tarotkort. Bara ren intuition, avläsning, pendel, sifferteknik, horoskop och ibland skissar bilder. Pris från 100 kr uppåt beroende på storlek av tjänst. Även healing finns att boka och där ingår budskap. Kontakta Yvonne via epost till yvostj@hotmail.com.

Ang readings så kan det vara väntetid på ett par dagar. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi 🙂

Nu kommer lediga HEALINGSMYCKEN. Allt nytt som jag tillverkar visas i första hand på facebooksidan. OBS OBS!!! Du beställer endast via epost till : anglaakuten@hotmail.com eller skriv pm på min facebook : Änglabudskap och Kristallhealing. eller instagram: kristallhealingpauliina. Skriv vilken du önskar och din storlek på handled så byter vi uppgifter sen. Du får även beställa något personligt. En del av mina smycken finns nu hos Vevve’s Cafe i Kalix . Kliv gärna in där på god fika, lunch och spännande andliga grejer!

FRANKIE

Grå Jaspis. Hals och armband. Berlocken når en bit nedanför bysten. Finns 1 armband även separat att köpa.

Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse.

Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner. Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!

8 mm pärlor

555 kr inkl porto för halsband inkl armbandet.

Ett armband separat kostar 144 kr inkl porto

SHARON

Längre halsband där berlock hamnar lite nedanför bysten. Handgjord knut mellan varje pärla. Armband ingår.

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer.

En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

8 mm pärlor

588 kr inkl porto

SHARON armband

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

8 mm pärlor

Välj guld eller silver mellandel. Finns dock endast 1 st armband just nu.

155 kr inkl porto
PROTECTION GUARDIAN

Lava i olika kombinationer Populärt bland killar och tjejer!

Lavasten lär rena auran från negativitet. Detta sägs vara en sten för den som upplever ångest och depression eftersom den kan lätta upp ett mörkt sinne och tillåta dig att se ljuset i tunneln. Lavasten sägs även ge styrka och mod som i sin tur kan möjliggöra stabilitet vid förändringar i ditt liv.

Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka. Den stärker människor som går igenom förändringar, behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.
Indianer har använt denna sten för att ha beskydd och styrka i strider.
I kommentarer skriver jag vilka stenar finns i kombinationerna. Reservation att vissa av extra pärlorna har begränsat antal!

Önskar du någon annan mellanpärla/färg så hör av dig

8 mm pärlor

70 kr / st plus porto 15 kr
ZEUS

Finns 1 s kvar. Välj guld eller silver mellandel

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende.

8 mm pärlor

155 kr inkl porto

Fler kommer i framtiden när det finns att köpa in av materialet..
Nyckel/väskhänge med Howlite stenar

65 kr inkl porto

Howlit lär minska ångest, spänningar och stress. De kan lugna intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit kan även hjälpa dig till en djup och vilsam sömn och lär hjälpa dig få tillgång till visdomar under drömtillstånd och för att sedan få minnas dessa visdomar även i ett vaket tillstånd.

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
AKIRA

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva. Perfekt för alla healers.

Månsten
Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. Den lugnar och uppmuntrar när den lär oss livets naturliga rytmer, öppnar hjärtat för empati och hjälper oss att acceptera kärlek.
Månsten sägs öka vår känslighet för det feminina gudomliga, för att öka intuitionen och för att öppna oss för våra psykiska gåvor. Det uppmuntrar hopp och inspiration så att vi kan önska, aspirera och flöda i harmoni med våra drömmar. Den är en skyddssten för kvinnor och barn.

8 mm pärlor Begränsad storlek

140 kr inkl porto

Finns endast 1 st
LADY LINDAH

Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft.
♡ Kan skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier
♡ Lär lugna inre sår och spänningar i kroppen
Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därav vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Månsten
Månsten har länge varit stenen för kärlek, fertilitet, intuition, magi, skydd, hopp och andlig renhet. Den lugnar och uppmuntrar när den lär oss livets naturliga rytmer, öppnar hjärtat för empati och hjälper oss att acceptera kärlek.
Månsten sägs öka vår känslighet för det feminina gudomliga, för att öka intuitionen och för att öppna oss för våra psykiska gåvor. Det uppmuntrar hopp och inspiration så att vi kan önska, aspirera och flöda i harmoni med våra drömmar. Den är en skyddssten för kvinnor och barn.

8 mm pärlor Begränsad storlek

140 kr ink porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke