Budskap vecka 47 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni upplevde någon form av glädje i veckan <3 Små saker räknas in och vi fann stor lättnad just när vi trodde att nu är det kört! Det underlättade mycket 🙂 Jag är även mycket tacksam att jag har beskydd när jag cyklar till jobbet och hem. Det är bitvis halt och då leder jag cykeln för att inte vara för våghalsig och utmana ödet 😀 Önskan om egen bil finns kvar så den kommer helt säkert också 😉

Nu ska vi se på budskap för kommande vecka:

Allt som allt ser det ju bra ut! Uppmuntran är nu att våga följa sitt hjärta utan rädsla. Vissa är nöjda med att ha ett arbete som ger inkomst men inte glädje. Vissa drömmer och strävar efter ett arbete eller sysselsättning som ger personlig tillfredsställelse. Vilken är din väg är upp till dig. Man FÅR drömma högre, välja sin väg och faktiskt få som man vill! Bort med rädslan och undvik förhalningar. Ta tillvara och njut av resan för du har mycket att lära dig även där. Du lär dig mycket om dig själv och livet i det stora hela. Ibland är vägen krokig. I vissa fall kan det vara självförvållat ( och inget fel med det ) och i vissa fall dolda välsignelser.

Tro på att det omöjliga kan bli möjligt! Universums kraft och magi finns inom dig. Du behöver inte söka efter det. Du är mittemellan himmel och jord och du skapar och väljer din tro och din väg. Just nu är väggen tunn mellan världarna och dina förnimmelser starkare. Dina nattliga drömmar kan vara fantasifulla och livliga och även ge dig svar du söker. Du är en avstamp ifrån mirakel och magi! Just när du tror att det är kört för dig, desto större mirakel kan ske! Du har talang, du har styrkan och du har förmågan och får kredit för det! Ingenting är omöjligt! Du kära läsare kan få ett första pris eller en medalj av ett eller annat slag!

Älska det du gör och gör det du älskar kommer också upp! Sluta stångas. Du vet vad du vill så gör det! Alla steg räknas. Babysteps och större kliv.

Titta dig i spegeln och uppmuntra dina bästa sidor. Klappa dig på axeln! Skratta åt dig själv när du “snubblar”. Ta inte livet så allvarligt. Nu kanske du umgås med andra som får dig att skratta och må bra. Likasinnade, nuvarande och nya personer. Du kan även finna glädjen i ditt eget sällskap.

Ärkeängel Gabriel är budskapsbäraren som kan komma med goda nyheter och hjälpa dig att kommunicera med dig själv, andra och dina änglar. Gabriel stödjer dina “nyfödda” eller befintliga projekt. Beskyddaren för familj och barn och moderskap. Din hälsa kan förbättras nu och du vet hur du kan uppehålla bättre hälsa. Nu kan du med fördel lyxa till det och njuta av livets välstånd och överflöd. På ett eller annat sätt. Stora belöningar kan vara fullt möjliga!

Stark attraktion kan vakna mellan två personer. Befintligt relation eller med en ny person. Det såna tider att känslorna kan vara stora.

Det du varit orolig för eller känt som ett nedslag och utmaning kan du lägga bakom dig. Äntligen kommer solen fram och du känner hopp och glädje! Din väntan är över. En stor orsak till dina låga känslor är du själv. Titta på din förhållning och titta och tänk utanför “boxen”.

Önskar dig en härlig vecka!

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

FB: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 550 kr. Ca 45 min

Ang readings och behandlingar så hinner jag med en person under vardagar. Några fler på helgerna. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi för att hjälpa andra ????

Nu kommer lediga healingsmycken.

Nu lägger jag även ut smycken som blev över från en butik jag haft samarbete med. Utförsäljning! Först till kvarn! Begränsat antal av allt jag har just nu.

Nästa vecka kommer nyheter!

Svart Agat och Hematit

Svart Agat är en jordanden och grundande sten som bär på beskyddande energier. Den hjälper dig att hitta och återfå lugn inom dig för att sträva efter balans och stabilitet inom dig och i livet. Den kan bidra till en starkare inre kraft att våga gå vidare och inte bli stillastående i känslor, utveckling eller under livets resa.
Svart Agat är mycket användbar för att motverka stress, oro eller rädslor. Den kan även användas fördelaktigt vid meditation där den även hjälper dig att verka för inre frid.

Hematit lär vara en transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. De sägs lindra stress och kan hjälpa dig att hitta ett inre lugn när du behöver det. Hematit lär också vara en väldigt jordande kristall och lär vara magisk för att lugna och få en fin grund att befinna sig på.
Otroligt bra att ha på sig när man behöver fokusera på uppgifter och förbättrar inlärningsförmåga!

Finns endast 1 st!

135 kr inkl porto
Grå Jaspis och Howlite armband

Köp bägge tillsammans för 230 kr inkl porto

I övrigt gäller styckpris 135 kr inkl porto

Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse.
Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner. Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Howlit lär vara en mycket spirituell sten som kan länka till ett högre andligt medvetande. De sägs öppna och förbereda sinnet för att ta emot universums visdom. De kan även minska ångest, spänningar, stress och lugna intensiva känslor samt ett överaktivt sinne. Du kan meditera med howlit när du vill få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser. De lär även kunna användas för en djup och vilsam sömn där du kan få tillgång till visdom från drömmarna.
Svart Agat är en jordanden och grundande sten som bär på beskyddande energier. Den hjälper dig att hitta och återfå lugn inom dig för att sträva efter balans och stabilitet inom dig och i livet. Den kan bidra till en starkare inre kraft att våga gå vidare och inte bli stillastående i känslor, utveckling eller under livets resa.
Svart Agat är mycket användbar för att motverka stress, oro eller rädslor. Den kan även användas fördelaktigt vid meditation där den även hjälper dig att verka för inre frid.

135 kr inkl porto

8 mm pärlor
Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva. Perfekt för alla healers.

145 kr inkl porto

8 mm pärlor
FRANCIS vol 2

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva. Perfekt för alla healers.

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

Svart Agat är en jordanden och grundande sten som bär på beskyddande energier. Den hjälper dig att hitta och återfå lugn inom dig för att sträva efter balans och stabilitet inom dig och i livet. Den kan bidra till en starkare inre kraft att våga gå vidare och inte bli stillastående i känslor, utveckling eller under livets resa.
Svart Agat är mycket användbar för att motverka stress, oro eller rädslor. Den kan även användas fördelaktigt vid meditation där den även hjälper dig att verka för inre frid.

Detta är sista pärlorna av Picasso Jaspis för denna omgång!

135 kr inkl porto

8 mm pärlor
Exempel på mixa och matcha

Armband med hänge:
Bild 1. Grå Jaspis och Månsten på hänge 225 kr
Bild 2. Labradorit med Lava 225 kr
115 kr inkl porto
115 kr inkl porto
115 kr inkl porto
115 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke