Budskap vecka 1 <3

0

Kära läsare! Gott Nytt År till er! <3 Vi får hoppas det blir mer kärleksfulla energier runt om i världen och våra personliga mål går framåt och drömmar besannas. Jag tror på det! Då är det lättare att ta emot ett nytt år igen <3 Jag har haft fullt upp med personliga budskap och vägledningar, vilket är vanligt runt årsskiften 😉 Det jag tycker varit roligt också är att göra husreningar på distans 🙂

Nu ska vi se på nya veckan i energierna:

Det är fina kort som kommer upp! Se endast det vackra runt dig och det är det du upplever. Tacksamhet i det lilla. Njut av det du har. Du får mer att vara tacksam för. Se inåt och låt dig inte påverkas av yttre omständigheter som du tror är hinder för din lycka. Titta omkring så ser du alltid något som är vackert. Skönhet ska vi ta in nu. När andra bara ser mörker och elände i livet så kan du på ditt sätt säga och göra något för att bringa hopp och en mer positiv attityd till den som behöver. Enkla uppmuntrande ord kan göra under. Bröd till den behövande gör under. Enkla saker är stora. När du själv upplever utmaningar så försök se det vackra ändå. Något du upplevde förut, upplever nu och vad du önskar uppleva i framtiden. Ödmjukhet kommer man långt med.

Anpassa dig i livet och flödet. Allting har inte gått så fort som man önskat alla gånger så fokusera på nuet och acceptera att när rätt tid kommer så kommer den och du lärde dig något av tålamodet och tiden. Mest troligt just tacksamhet för det lilla. När tiden tycks stå stilla vissa gånger så är det läge att vila, planera, finslipa, umgås och tacka. För när det äntligen lossnar så har man energin och inspirationen på topp igen. Att ha tråkigt är inte heller farligt. Hur vet man när man är glad om man inte hade det tråkigt nån gång? Dagens unga är ofta rastlösa och blir lätt uttråkade men saknar ofta rollmodeller och uppmärksamhet. Det räcker mycket om någon tar sig tid att fråga och lyssna utan att döma. Dom är våran framtid. Hur kan vi leda dom och lära dom? Motivera och försöka förstå. Om alla gör en god gärning så kommer vi ha en bättre framtid.

Universum vill att du backar tillbaka tiden. Titta vad du lärt dig. Dina erfarenheter. Vad var bra och inte bra. Hur kan du göra om och göra bättre. Och så gör du det. Nu finns en helt ny chans igen att ta tag i saker och göra verklighet av sina drömmar! Det är också viktigt att vi tar hand om varandra. Fundera på vilket sätt du kan göra det. Allt räknas. Det finns också många ensamma människor. Blyga människor. Trasiga människor. Vad kan just du göra för hjälpa en annan att få en ljusglimt?

Det gäller också att vara hängiven i sina projekt. Det kommer att ge resultat förr eller senare! Det är också rätt “poppis” med andlighet just nu. Det finns en anledning till det. För att vi ska höja våra energier och vibrationer till hela världen. Sök din egen väg till andlighet och låt din själ ta ikapp dig. Du har utmärkt intuition och gammal visdom när du tillåter dig att låta det komma fram. Träna, träna, träna och lita på dig själv. Låt dig bli din bästa version av dig själv <3

Kortet med Drömmaren är med och det är alldeles underbart! Nu blir det läge att ta en chans! Den du väntat på eller ett nytt erbjudande. Prata gärna med någon om du känner dig osäker eller behöver uppmuntran eller annan information. Prata med dina änglar och guider. Dom vill så gärna stötta dig och hjälpa dig <3 Kreativa lösningar finns nu och kanske oväntade möjligheter. Ärkeängel Metatron är veckans hjälpare till alla som söker sin andliga väg. Till den som är blyg, osäker och vilse. Han hjälper dig att se på livet från den ljusa sidan med vördnad och förvåning och skönhet. Ger dig motivation. Denna ängel kan du skicka till dem som skulle behöva detta. Det är också läge att uppmärksamma sina nattliga drömmar för kommer det budskap till dig också.

ÖNSKAR DIG ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!! Heja på dig att du orkade med året och egentligen senaste åren som gick när det var som mörkast <3

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 550 kr. Ca 45 min

Ang readings och behandlingar så hinner jag med max 2 personer under vardagar. Några fler på helgerna. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi för att hjälpa andra.

Nu kommer lediga smycken. Begränsat antal kvar. Nya publiceras i första hand på facebooksidan Änglabudskap och tolkningar.

SHARON

Kortare halsband utan “krusiduller” med tillhörande armband

Passar kille som tjej

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

Omkrets på halsband 63 cm

Armband i valfri storlek så långt pärlorna räcker

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 399 kr inkl porto
ZIMBA med CAMERON

Svart frostad Agat
Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning.
Den är en sten för förändring och självförtroende.
Svart agat grundar och stabiliserar, både känslomässigt och mentalt.
Den mjuka energi lugnar och slappnar av.

Howlit lär vara en mycket spirituell sten som kan länka till ett högre andligt medvetande. De sägs öppna och förbereda sinnet för att ta emot universums visdom. De kan även minska ångest, spänningar, stress och lugna intensiva känslor samt ett överaktivt sinne. Du kan meditera med howlit när du vill få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser. De lär även kunna användas för en djup och vilsam sömn där du kan få tillgång till visdom från drömmarna.
Ger motivation att slutföra det som är startat!

8 mm pärlor

240 kr inkl porto
SHEENA med eller utan berlock

Röd Crazy Agat
Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

Berlock söt snöflinga . Kan fås med ett litet hjärta också.

Finns 2 st i storlek XS/S

115 kr inkl porto

MAGICK

Passar kille som tjej

Sandelträ i olivgrön ton
Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.



115 kr inkl porto

Finns 2 st i valfri storlek så lång pärlorna räcker


MAGICK

Brun Sandelträ


Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.

Passar kille som tjej

Storlek S

115 kr inkl porto

Finns endast 1 st
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke