Budskap vecka 3 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni har fått en bra start på året <3 Här uppe är det inte bara kallt utan även jättemycket snö. Normalt brukar det vara antingen det ena eller andra, haha! Vissa njuter av vintern för fulla muggar och vi har även fått ett par från Italien som grannar som jobbar på Stadshotellet för att kunna stanna kvar ett längre tag 😉 Hela veckan har jag igen suttit med att vägleda och förmedla om årets livsuppgifter och möjligheter 🙂 Det är så populärt så jag fortsätter med dom ett tag till! Är du intresserad så kontakta mig via facebook, instagram eller epost. Kontaktinfo finns längre ner på bloggen.

Nu ska vi se på den nya veckan i kollektiva energier:

Ser ju fint ut igen i det stora hela 🙂 Livets träd är en helig symbol som berättar att träden har sina rötter djupt rotade ner under jorden och har sina grenar som räcker uppåt mot himlen. Här finns det total balans. Ju bättre du ser till att hålla dig rotad, desto bättre klarar du av förändringarna i livet. Moder jord ger dig näring. Universum ger dig visdom. Du har rätt att följa ditt hjärta och se möjligheter istället för hinder. Dina hinder sitter i huvudet endast. Var rotad och låt universum och din själ inspirera dig. Det finns så mycket mer inom dig än du tror!

Varje dag är en ny era som startar. Ditt liv och dina val. Ibland handlar det om ens inställning och förhållning. Vi är inte alla på en plats där vi är bekväma. Men allt kan förändras när som helst. Under tiden så är det bra att man jobbar på sin hållning med saker och ting. Att inte känna sig låst ger dig en chans att vara öppen för nya möjligheter. Efter storm kommer det solsken vill jag också säga.

Livet är en lärdom och vi bör suga varje droppe av kunskap överallt. Nu tänker jag också att det är så många som söker meningen med livet och att bli duktigare med detta med andlighet och medialitet. Det krävs stort jobb med sig själv. Dag efter dag och år efter år och färdig blir man aldrig. Det är som att man får vara redo att gå hela vägen fram och sen hela vägen tillbaka för vi har så mycket att lära oss på hela resan. Att upptäcka vad som hänt och händer inom oss själva. Vissa saker gör ont och man vill kanske ta en genväg men det är inte så det går till. Man måste titta sin smärta i ögat och känna den och låta den göra ont för att kunna släppas. Aldrig glömma den helt men ta med sig styrkan därifrån. Avsätt så mycket tid på din utveckling och söka kunskap och träna, träna, träna så mycket som möjligt. Duktiga medium har gått den hårda och långa vägen och har ofta fallit och tagit sig upp igen. Alla är födda med medial förmåga men vissa väljer att stänga ner den helt och andra väljer utveckling senare i livet.

Orden “att älska sig själv” är nog uttjatat men många förstår inte riktigt hur eller vad det innebär. Men det är ju så att om man inte börjar med självrespekt och kärlek till sig själv så kan man hamna i olustiga och onödiga situationer. När man lärt sig det så kan man finna äkta kärlek och då ska man också våga öppna sitt hjärta så man inte missar en “guldklimp”. Detta gäller även i vänskap och andra relationer. Låt hjärtat bestämma helt enkelt när den talar från djupet av din själ. Och kom ihåg att psykisk och fysisk misshandel är INTE kärlek på något vis. Det finns inga ursäkter. Gå iväg om du träffat en “lågt vibrerande person”.

Till veckan kan man finna en “nyckel” till glädje. Du finner något inom dig själv som du kanske trodde du inte hade. Skräck ombyts mot skratt och glädje. Skräckblandad förtjusning är ett ord som dyker upp också. När kortet med Kejsarinnan kommer upp så är det att betydande överflöd kommer in! Du har förtjänat ditt “pris”! Nytt hem, förnyelse inom hem, familj, inom arbete, inom kärlek, inom material och ekonomi osv.

Lev livet. Den är här. Gör ditt bästa oavsett. På ett eller annat sätt blir du belönad för din ork och engagemang <3

Då önskar jag dig en härlig vecka <3

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 550 kr. Ca 45 min

Ang readings och behandlingar så hinner jag med max 2 personer under vardagar. Några fler på helgerna. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi för att hjälpa andra.

Nu kommer lediga smycken. Begränsat antal kvar. Nya publiceras i första hand på facebooksidan Änglabudskap och Kristallhealing.

MELINA

Naturtoner av Agater, Jaspis, Rökkvarts och Jade.
Allt för att balansera bäraren och rena auran.
Kommer med glädje och tillit.
Bäraren kan finna inom sig styrka man inte trodde man hade.
Självförtroende.
Med hjälp av dessa kan man dra till sig kärlek och bättre ekonomi
Men det viktigaste är välmåendet inifrån och där startar allt för att nå sina mål.

8 mm pärlor

125 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
CAMDEN vol 3

Grå Jaspis. Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet. Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse.

Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner. Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Svart Jade. är en kraftfull psykisk skyddssten som också sägs fungera som en barriär mot fysisk skada.
Den har starka metafysiska egenskaper som kan hjälpa dig med negativa känslor och oroliga känslor.
Hjälper till att nå våra mål och kan ha positiv ekonomisk effekt.
Det har en bra jordande effekter och kan hjälpa dig att släppa taget om ilska, rädsla, skuld eller andra negativa känslor och har ett antal användbara läkande egenskaper.

8 mm pärlor

125 kr inkl porto

Finns endast 1 st!
SHARON

Kortare halsband utan “krusiduller” med tillhörande armband
Passar kille som tjej

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

Omkrets på halsband 63 cm

Armband i valfri storlek så långt pärlorna räcker

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 399 kr inkl porto
KAILANI
(mellan himmel och jord)

Turkos stenar
Nyckelordet för turkos är vördnad inför livet, kärleken och helheten. Den sägs stå i förbund med himlen och stödjer dig att utveckla integritet, att ”walk your talk” och stå för dina ord. Turkos har använts av både nordamerikanska ursprungsbefolkningen och tibetanska schamaner för sina skyddande och andliga egenskaper.
Sägs ge tur till bäraren.

135 kr inkl porto

Finns 1 st i storlek till 16.6-17 cm handled

DIANA vol 2

Karneol lär främja idealism, handlingskraft och pragmatism och kan höja passionen i en falnad kärleksrelation.
Dessa underbara stenar sägs vara känd som ädelstensversionen av koffein, de lär förbättra uthållighet, optimism och empowerment. Karneol kan dra igång dina idéer, visioner och drömmar!

De sägs även påminna dig om att du är gudomligt levande och öka din energi när du känner dig nere.
Karneol lär vara en ”fysisk” sten som kan främja alla former av rörelse. De sägs ge en energiboost och en positiv attityd till livet. Karneolen lär också stimulera kreativitet och motivation. De sägs attrahera överflöd, speciellt det som handlar om materiella saker.

Med Bergristall för extra boost. Kan fås utan.

129 kr inkl porto

Finns 1 st kvar!
AMIKA

Mookaitjaspis
Mookait lär stärka självkänslan och förmågan till att vara helt självuttryckande och låta dig blomma ut i din fulla potential. Den sägs höja motivationsnivån och kan hjälpa dig att lösa problem. Mookait lär ha en stark anknytning till elementära jordkrafter.
Egenskaper hos Mookait
♡ Sägs ge självkänsla och förmågan att våga uttrycka sig
♡ Kan ge motivation och fokus
♡ Sägs vara starkt anknuten till jordenergier

Du lär kunna använda mookait när du har svårt att fokusera och kan behöva höja motivationsnivån och stänga av sådant som kan distrahera dig. Kan till exempel finnas med dig på din arbetsplats, där det kan vara många distraktioner eller i fickan när du är på platser med många andra såväl kända som okända människor som i folksamlingar, på köpcentrum och skola.

Sista kvar nu!

115 kr inkl porto
MAGICK

Brun Sandelträ


Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.

Passar kille som tjej

Storlek S

115 kr inkl porto

Endast 1 st!
MAGICK

Passar kille som tjej

Sandelträ i olivgrön ton
Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.



115 kr inkl porto

Finns 2 st i valfri storlek så lång pärlorna räcker
ZIMBA med CAMERON

Svart frostad Agat
Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning.
Den är en sten för förändring och självförtroende.
Svart agat grundar och stabiliserar, både känslomässigt och mentalt.
Den mjuka energi lugnar och slappnar av.

Howlit lär vara en mycket spirituell sten som kan länka till ett högre andligt medvetande. De sägs öppna och förbereda sinnet för att ta emot universums visdom. De kan även minska ångest, spänningar, stress och lugna intensiva känslor samt ett överaktivt sinne. Du kan meditera med howlit när du vill få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser. De lär även kunna användas för en djup och vilsam sömn där du kan få tillgång till visdom från drömmarna.
Ger motivation att slutföra det som är startat!

8 mm pärlor

240 kr inkl porto

Kan köpas var för sig!
SHEENA med eller utan berlock

Röd Crazy Agat
Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

Berlock söt snöflinga . Kan fås med ett litet hjärta också.

Finns 2 st i storlek XS/S

115 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke