Budskap vecka 4 <3

2

Kära läsare! Nu börjar den stränga kylan släppa greppet om oss åtminstone en vecka framåt 😀 Pust! Bara njuta så länge det är så 😉 Igår var vi med dottern och besökte barnens farmor. Hon blev jätteglad såklart <3 Bestämde att det får det bli besök oftare för när vänner och bekanta insjuknar och flyttar till olika nya boenden så blir så många äldre ensamma och isolerade. Känns inte alls bra att tänka på att så många av våra äldre är ensamma. Mina föräldrar har i alla fall varandra och är relativt pigga 73 åringar så det känns tryggt och bra.

OBS! NU ÄR ALLA SISTA ARMBANDEN PÅ REA!!! 85 kr. Begränsat antal! Scrolla ner för att lösa om dom.

Nu ska vi se på veckans budskap:

När Wild Woman kommer upp så säger hon att du inte behöver passa in i en mall som samhället “skapat”. Vi ska inte vara robottar. Våga visa ditt sanna jag och rikedomen att vi är alla olika och har all rätt vara. Låt oss vara färgglada och inte gråa skuggor som vandrar runt som fångar. Var modig och släpp inte dina drömmar! När du är dig själv och visar det och följer din egen väg och det du är bra på, så kommer dina drömmar att besannas slutligen. Menar nu inte att du ska gå och säga upp dig direkt från jobbet 😉 Men fokusera på det du egentligen vill göra och ha och börja bygga upp utan förbehåll. Släpp loss nu och skaka av dig sånt som betungar och se livet i ett annat ljus. Dina möjligheter är oändliga!

Lady talar om expansion. Du ska få skörda av dina strävanden och energin du lagt på dina mål och projekt! Det kan bli riklig skörd och du får förvänta dig det bästa nu. Hon säger att det finns mer än nog till alla. Världen behöver fritänkare, kreativitet och kärlek. Fördelning och rättvisa. Tänk om allt på jorden kunde fördelas rättvist, vilken skillnad det skulle bli?! Detta med att få skörda nu av dina tillgångar handlar om allt från arbete, kärlek, familj, pengar m.m. Något du väntat på kommer till dig. Om så bara litet i början. Vissa drömmar behöver mer tid på sig men ge absolut inte upp hoppet! Tacka moder jord och ha respekt för planeten vill hon säga också. Tacksamhet och omvårdnad hjälper dig i sin tur också <3

Kung i jord talar i samma linje. Detta blir en framgånsgrik tid nu. Man kan få beröm för talang och kunskaper. Löneförhöjning, gåvor, bättre arbete, hem osv. Acceptera spännande möjligheter och erbjudanden. Man kan möta en person som är framgångsrik och klok. Han vet hur man investerar klokt och kan njuta av livet. Det kan vara en kvinna i dessa energier också.

Hur ser ditt liv ut? Hur vill du att det ska se ut? Vågar du göra förändring? Ens det lilla till att börja med? Se hur din tillvaro förändras. Det börjar i dig. Alltihopa. Våga säga vad du tycker och göra det du tycker om. Många lider av ångest idag pga dessa “mallar”. Man passar inte in? Drömmare finner inte sin plats i samhället pga onödiga regler. Men vi behöver dessa drömmare! Hoppas ni finner mod och styrka och våga ta plats! Låt oss göra plats och ta emot våra “drömmare” med öppna armar och inte “kalla handen” <3 Finns inget att förlora! Många av våra drömmare startar sitt eget företag för då får dom bestämma själv hur det ska se ut och vara. Och dom är öppna för att anställa fler drömmare. Heja på er!

Känner du dig trött av tidigare utmaningar och hinder? Tillåt dig att vila och samla krafter. Nya insikter och möjligheter öppnas upp allt eftersom <3 Ingenting är förlorat egentligen. Vissa svar kommer i en annan form än du bett om eller trott sig komma 🙂 Öppna dörren..

Då önskar jag dig en härlig vecka <3

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 550 kr. Ca 45 min

Ang readings och behandlingar så hinner jag med max 2 personer under vardagar. Några fler på helgerna. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi för att hjälpa andra.

Nu kommer lediga smycken. Begränsat antal kvar. Nya publiceras i första hand på facebooksidan Änglabudskap och Kristallhealing.

SHARON

Kortare halsband utan “krusiduller” med tillhörande armband
Passar kille som tjej

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

Omkrets på halsband 63 cm

Armband i valfri storlek så långt pärlorna räcker

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 325 kr inkl porto
AMIKA

Mookaitjaspis
Mookait lär stärka självkänslan och förmågan till att vara helt självuttryckande och låta dig blomma ut i din fulla potential. Den sägs höja motivationsnivån och kan hjälpa dig att lösa problem. Mookait lär ha en stark anknytning till elementära jordkrafter.
Egenskaper hos Mookait
♡ Sägs ge självkänsla och förmågan att våga uttrycka sig
♡ Kan ge motivation och fokus
♡ Sägs vara starkt anknuten till jordenergier

Du lär kunna använda mookait när du har svårt att fokusera och kan behöva höja motivationsnivån och stänga av sådant som kan distrahera dig. Kan till exempel finnas med dig på din arbetsplats, där det kan vara många distraktioner eller i fickan när du är på platser med många andra såväl kända som okända människor som i folksamlingar, på köpcentrum och skola.

Sista kvar nu!

85 kr inkl porto Storlek S
DIANA vol 2

Karneol lär främja idealism, handlingskraft och pragmatism och kan höja passionen i en falnad kärleksrelation.
Dessa underbara stenar sägs vara känd som ädelstensversionen av koffein, de lär förbättra uthållighet, optimism och empowerment. Karneol kan dra igång dina idéer, visioner och drömmar!

De sägs även påminna dig om att du är gudomligt levande och öka din energi när du känner dig nere.
Karneol lär vara en ”fysisk” sten som kan främja alla former av rörelse. De sägs ge en energiboost och en positiv attityd till livet. Karneolen lär också stimulera kreativitet och motivation. De sägs attrahera överflöd, speciellt det som handlar om materiella saker.

Med Bergristall för extra boost. Kan fås utan.

85 kr inkl porto

Finns 1 st kvar!
MAGICK

Brun Sandelträ


Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.

Passar kille som tjej

Storlek S

85 kr inkl porto

Endast 1 st!
MAGICK

Olivgrön Sandelträ


Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.

Passar kille som tjej

Finns 2 st i begränsat storlek

85 kr inkl porto
ZIMBA med CAMERON

Svart frostad Agat
Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning.
Den är en sten för förändring och självförtroende.
Svart agat grundar och stabiliserar, både känslomässigt och mentalt.
Den mjuka energi lugnar och slappnar av.

Howlit lär vara en mycket spirituell sten som kan länka till ett högre andligt medvetande. De sägs öppna och förbereda sinnet för att ta emot universums visdom. De kan även minska ångest, spänningar, stress och lugna intensiva känslor samt ett överaktivt sinne. Du kan meditera med howlit när du vill få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser. De lär även kunna användas för en djup och vilsam sömn där du kan få tillgång till visdom från drömmarna.
Ger motivation att slutföra det som är startat!

8 mm pärlor

85 kr styckpris inkl porto

Kan köpas var för sig!
SHEENA med eller utan berlock

Röd Crazy Agat
Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

Berlock söt snöflinga . Kan fås med ett litet hjärta också.

Finns 2 st i storlek XS/S

85 kr inkl porto
MATHILDA

Grön Aventurin med eller utan berlock

Den Gröna Aventurin sägs kunna ge oss tur och hjälpa oss nå våra drömmar. Den står för kreativitet, motivation och sägs hjälpa oss få nya idéer. Det här sägs vara den perfekta kristallen för dig som är egenföretagare eller jobbar för att nå ett mål. Grön Aventurin sägs dessutom kunna attrahera in mer abundance i våra liv!  Fin kärleksten och förbättrar våra relationer.

Begränsat med storlek . 6 mm pärlor

85 kr per styck inkl porto

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Monica Lassinantti den

    Vill gärna köpa Diana

    • magpie den

      Hej Monica! Ursäkta sent svar! Jag tar emot beställningar via email eller på pm på min facebooksida. Skriver epost till dig 🙂 Mvh. Pauliina

Lämna en tanke