Budskap vecka 6 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin vecka <3 Vi har haft en hundgäst i veckan i 3 dagar. Doris har varit hos oss som gäst förut också och det är lite roligt där för våran hund accepterar henne men dom interagerar inte med varandra egentligen alls. Bägge är 6 år gamla tanter. Bessi låter Doris sova i våran säng utan att vara alls sur och det enda vi behöver hålla koll på att Doris inte får komma nära Bessis matskål ens efter dom ätit färdigt. Bara att plocka upp tallrikarna så är allt lugnt 🙂

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

I det stora hela ser det fint ut 🙂 Efter stopp blir det hopp!

Vi börjar med nummer 3 som visas här 3 gånger i korten. Siffrorna berättar detta:

Nummer 3 är essensen av Treenigheten – sinne, kropp, ande och är gudomlighetens trefaldiga natur. Nummer 3 symboliserar principen om “tillväxt” och betyder att det finns en syntes närvarande – att fantasisera och ett utflöde av energi är i aktion. Nummer 3 representerar principen om ökning, expansion, tillväxt och överflöd på fysiska, känslomässiga,  mentala, ekonomiska och andliga nivåer. Nummer 333 berättar för dig att de Uppstigna Mästarna är nära dig. De har svarat på dina böner och vill hjälpa och hjälpa dig i dina ansträngningar och med att tjäna ditt livssyfte och din själsmission .

“Magic” talar om att Den Stora Anden lyssnar på dig och agerar till din fördel. Var uppmärksam! Tecken kommer här och där som svar på dina böner. Synkronisering och mystik. Denna magi ger dig möjligheter för mirakel. Tänk som ett oskyldigt barn som fortfarande tror på att allt är möjligt. Inte naiv men nyfiken och har livslust och glädje i sitt hjärta. Din del är nu att drömma, förvänta dig, se tecken, följa dom och leva i tron på magi och mirakel. Udda sammanträffanden kan ske. Ödets nyck.

“Stargazer” ber dig att våga drömma stort! Du kan mycket väl få så mycket mer än du drömt om! Kanske du ser en stjärna falla och sänder ut din bästa önskan och tro på att det sker <3 Tänk utanför begränsningar. Det är endast du som bygger dina hinder genom att inte våga agera alla gånger. Får du en chans nu så fega inte ur. Visst får du tänka efter innan du svarar för att fundera ut en plan som gör dig tryggare inför detta nya. Planeringar finns i bilden. Chanser. Överflöd. Lycka. Kärlek är fullt möjligt mellan din nuvarande partner och dig, i form av förbättring eller din nya kommande är närmare nu än tidigare.

Du är på rätt väg. Snart ser du resultat av något du så hårt längtat efter och jobbat för. Du ÄR bra nog! Tvivla inte på dig själv! Nu kan man “snubbla” in i något som blir en överraskning och du känner häpnad och tacksamhet. Dina vildaste drömmar kan komma in nu eller inom snar framtid. Håll hoppet och ge inte upp <3 Du är bättre än du tror och du klarar av nya utmaningar så var inte orolig. Du fixar detta <3

Allt du vårdar och ger uppmärksamhet och kärlek på kommer att blomstra. Nu kan det handla om graviditet, födsel, adoptering, kreativitet m.m. Framgång. Vårda om dig själv också. Lyxa till det lite. Något till dig själv som belöning. Känslomässig och fysisk återhämtning och lycka. En lång väntetid är snart över. För vissa som har de stora drömmarna kan få sin leverans inom eller om 9 månader. Hedra dina åtaganden och fortsätt med ditt goda arbete. Förr eller senare är du där du önskat. Var öppen för nya möjligheter och kanske nytt samarbete är aktuellt. Söker du efter rådgivning så är det lättare nu att finna rätt hjälp.


Nu önskar jag dig en härlig vecka <3 Finns fortfarande några få armband kvar så passa på nu om du dras till någon speciell.

Populära readings har varit nu årets livsuppgifter och möjligheter för 149 kr. Vill du veta hur tidigare liv påverkar dig idag? Styrkor att använda och svagheter som du kan jobba bort?

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

Ang readings och behandlingar så hinner jag med max 2 personer under vardagar. Några fler på helgerna. För mig är det viktigt att vara fullt närvarande och ha tillräcklig energi för att hjälpa andra.

Nu kommer lediga smycken. Begränsat antal kvar. Nya publiceras i första hand på facebooksidan Änglabudskap och Kristallhealing.

SIMONE

Picasso Jaspis med Crazy Agat

Röd Crazy Agat
Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.

88 kr inkl porto


SHEENA

Röd Crazy Agat
Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

88 kr inkl porto

SHARON

Passar kille som tjej
Picasso Jaspis. Stenen sägs ge mentala och psykologiska fördelar som ökad trygghet, vilket leder till att man känner sig trygg på de mest grundläggande nivåerna i livet.
Picasso Jaspis är en kreativ sten som stimulerar dina kreativa sidor och idéer. En sten som kan hjälpa till att stärka vänskapsband som kanske har gått på sparlåga, den kan också hjälpa till att dra till sig nya vänskaps relationer. Picasso Jaspis har också en positiv och upplyftande energi som kan hjälpa dig att finna glädje till livet.
Armband i valfri storlek så långt pärlorna räcker

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 88 kr inkl porto

ZIMBA vol 2

Svart frostad Agat
Den svarta agaten representerar beskydd, insikt i omedvetna aspekter av oss själva och frihet från ogrundad rädsla. Svart agat kan absolut bäras som en talisman för beskydd mot ondska och tillgång till sin egen kraft grundad i självinsikt och avslappning.
Den är en sten för förändring och självförtroende.
Svart agat grundar och stabiliserar, både känslomässigt och mentalt.
Den mjuka energi lugnar och slappnar av.

Finns endast 1 st

88 kr inkl porto
MATHILDA

Grön Aventurin med eller utan berlock

Den Gröna Aventurin sägs kunna ge oss tur och hjälpa oss nå våra drömmar. Den står för kreativitet, motivation och sägs hjälpa oss få nya idéer. Det här sägs vara den perfekta kristallen för dig som är egenföretagare eller jobbar för att nå ett mål. Grön Aventurin sägs dessutom kunna attrahera in mer abundance i våra liv!  Fin kärleksten och förbättrar våra relationer.

Begränsat med storlek . 6 mm pärlor

88 kr per styck inkl porto
DIANA vol 2

Karneol lär främja idealism, handlingskraft och pragmatism och kan höja passionen i en falnad kärleksrelation.
Dessa underbara stenar sägs vara känd som ädelstensversionen av koffein, de lär förbättra uthållighet, optimism och empowerment. Karneol kan dra igång dina idéer, visioner och drömmar!

De sägs även påminna dig om att du är gudomligt levande och öka din energi när du känner dig nere.
Karneol lär vara en ”fysisk” sten som kan främja alla former av rörelse. De sägs ge en energiboost och en positiv attityd till livet. Karneolen lär också stimulera kreativitet och motivation. De sägs attrahera överflöd, speciellt det som handlar om materiella saker.

Med Bergristall för extra boost. Kan fås utan.

88 kr inkl porto

Finns 1 st kvar!
MAGICK

Olivgrön Sandelträ


Bär på en svag aromatisk doft och kan smörjas med någon väldoftande olja om man vill 

Sandelträ kan med fördel bäras under längre tid då de har en mycket fridfull energi.
Ger positiva subtila vibrationer och för in klarhet, lugn och positivitet i ditt liv.
Sandelträ motverkar depressioner och stress.
Sägs ha en positiv verkan på dina celler
och stärker immunförsvaret så det motverkar sjukdomar.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Sandelträ-rökelse …..används också av många häxor för skydd,
till astral projektion, vid helande ritualer och vid önskemagi.

Passar kille som tjej

Finns 1 st i begränsat storlek

88 kr inkl porto


Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke