Budskap vecka 14 <3

2

Kära läsare och god fortsättning på Påsken! Nu har jag äntligen börjat komma i balans med hälsan 🙂 Nya mediciner håller blodtrycket normalt igen 🙂 Kan ju vara viruset jag hade i februari som var seg och långvarig och påverkade även blodtrycket? Men virus känner jag inte av mer heller. Börjar jobba mina ordinarie timmar i från tisdag 🙂

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

Kortet med “Magic” talar om att Universum är en “fabrik” med samma intelligens som du och ger dig viktiga verktyg och insikter att följa stigen du valt. Nu kan du starkare se och förstå olika tecken och uppleva händelser som lyckliga slumpar. Du kan uppleva stor förundran och vördnad under denna kommande vecka. Nu kan du uppleva att du verkligen är på rätt spår. Du har gjort eller kommer att göra rätt beslut! Din uppgift är att drömma och agera alltsom efter dina känslor och tecken som du ser. Gudomliga svar kommer upp..Magi och mirakel är här! Allt har haft och har sin speciella mening och du får belöningar nu. Bra jobbat!

När du talar din sanning och lever din sanning så kommer allt du trott att bli den sanningen du lever. Dina drömmar kan besannas. Älska det du gör och gör det du älskar. Där är du lycklig och belåten. Där vibrerar dina energier höga och har uppkoppling till universums magi och välvilja. Du kan behöva korrigera “dina lögner” du intalade dig själv, om att du inte är bra eller god nog. Befria dig själv nu!

Skäms inte för den du är. Förminska dig inte. Du är större än du tror! Även du har dina uppgifter även fast dom ibland kan kännas så små att du tror att det inte gör skillnad nånstans. Du GÖR skillnad i stort och smått! Det du gör och ger uppenbaras som ringar i vatten. Varje gång du frågar dig vad just jag kan ge till andra och hur du kan tjäna dina livsuppgifter så öppnas en ny dörr till möjligheter att göra det du önskar. Mer av det! Våga vara öppen, ärlig och sårbar, så kommer du att leva din dröm. Vilken dröm det än är! Öppna upp för kärlek, tro på ditt drömjobb, ditt drömhem, din drömresa, ekonomisk frihet, familjelycka osv. Allt det goda du sänder ut och är tacksam för det, kommer ge ditt överflöd på ditt skräddarsydda sätt <3 Hedra dig själv och dina uppdrag!


Magikern säger att du är redo! Om du haft tvivel om din förmåga så får du nu uppmuntran att fortsätta med dina planer eller är det dags att starta ett projekt du kanske länge väntat på att sätta igång. Var redo på att allt kan bli sååå mycket bättre än du trott de närmaste veckor eller månader. Beror på hur stort din dröm är. Ibland behövs det lite extra tid för att universum och änglarna har hittat ett sätt så alla inblandade också är redo. Oväntade resurser kan bli möjliga. Förhala inte nu. Har du gått kurs eller utbildning eller slipat på dina färdigheter och har lång erfarenhet av arbetsuppgifter så är du klar att sätta igång med nytt. Det finns något “hemligt” i bilden där universum och änglarna vill ge dig mer framgång och lycka än du kunde föreställa dig <3 Kalla gärna på ÄÄ Raziel som hjälper dig att uppfylla drömmar och öppnar dörrar och ger dig känslan av stor belåtenhet <3

Var inte rädd mer! Mycket av det jobbiga du varit med om kommer nu att lämnas bakom. Du har vuxit på så många olika sätt. Mer än du tror! Titta bakåt och se vad du orkat gå igenom och vilka lärdomar du fått. Var stolt! Känner du dig låg eller orolig så ta en stund och räkna dina välsignelser. Vila och sov när du är trött. Ge dig tillåtelse och vårda om dig själv. Tänk inte på vad andra tycker. Dina närmaste och käraste vill dig väl. Endast dom räknas. Släpp resten av vad andra tycker.

Denna veckan är det förmånligt att samarbeta med andra. Finna samarbetspartners inom arbete eller projekt. Nya arbetskamrater kan komma som du känner bra vibbar ifrån. Andra kan se upp till dig som klok och pålitlig. Inom kärleksliv kan det komma att ske positiva händelser. Dejtande, återkomster, djupa samtal, förlovning, bröllop, budskap om födelse m.m. Och för några kan nu bli en uppenbar positiv utdelning av något man satte igång ungefär 9 månader sedan <3

Önskar dig en härlig vecka nu <3

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

Du är alltid väl mött hos mig med alla mina tjänster <3 Jag ger vänlig vägledning och sanna budskap från våra guider och änglar och bäddar allting in mjukt och kärleksfullt och förklarar så klart och tydligt jag bara kan så att du får en fin upplevelse <3

Här kommer lediga kraftsmycken:

ERBJUDANDE! Köp armband så får du budskap och vägledning för värde 50 kr! Vid köp av halsband värde 150 kr!

AKASHA

Långt halsband

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende.
Affirmation: ”Jag utför alla mina uppgifter med fokus, självdisciplin, uthållighet och effektivitet”.

430 kr inkl porto

Finns endast 1 st
AKASHA (välj mellan bumlingar av Ametist eller Bandagat eller bägge)

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende.
Affirmation: ”Jag utför alla mina uppgifter med fokus, självdisciplin, uthållighet och effektivitet”.

Köp bägge för 230 kr inkl porto
Köp 1 st för 130 kr inkl porto

Finns 1 st av varje och begränsad storlek till max 17 cm handled
ASHTON

Mysig blandning av gröna, turkos och blå nyanser
Agater, Tigeröga, Aventurin, Turkos, Jade och Sandelträ
Skapar inre ro, balans, läkning av känslor, kommunikation, beskydd, öppnar för kärlek, tur och flöde.

Finns endast 1 st. Bilderna är från två olika håll

138 kr inkl porto
MICKEY

Blandning av Dalmatinerjaspis, svart Agat, Hematit, Snökvartsobsidian och Onyx
Allt för balans, beskydd, förbättra fokusering, koncentration, renar aura, lugnar djur, våga stå upp för sig själv och öppnar upp för nya möjligheter och ger bättre tur.

Finns endast 1 st

138 kr inkl porto
CAMDON vol 3

Grå Jaspis.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet.
Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse. Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner.
Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

Sista kvar av Howlite (de vita pärlorna)
6 mm pärlor

128 kr inkl porto
MANDY vol 4

Maifanite med Bergkristall

Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god hälsa.
Rekommenderas ofta till människor som lätt påverkas av omgivningen. Den kan också hjälpa dig att ta beslut när du står inför ett dilemma genom att visa dig en väg till din bästa framtid.
Bergkristall renar och boostar bäraren och andra stenar.
Bergkristall anpassar dig även till ditt högre jag och stärker kontakten med den andliga världen.
Det är en mycket andlig sten som förstärker din andliga kraft, kan hjälpa dig i din andliga utveckling och vägleda dig i den spirituella världen.
Denna kristall stärker och renar din aura, samt används fördelaktigt vid healing. Genom att programmera och rikta kristallen in på olika energipunkter kan du hela direkt ett specifikt område.

Bergkristall sägs även kunna hjälpa mot depression och trötthet. Den lugnar vid stress och oror samt stärker din egen energi och kan därmed hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar.

Finns endast 1 st av denna kombo!

150 kr inkl porto
LINNÉA

Långt halsband och matchande armband
Agat. Denna Agat kallas även för Netstone (nätsten) tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål.

8 mm pärlor

NU ENDAST 499 kr!

Porto ingår i priset
MANDY vol 2

Agat. Denna Agat kallas även för Netstone (nätsten) tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål.

Maifanit i naturrosa toner.
Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god hälsa.
Rekommenderas ofta till människor som lätt påverkas av omgivningen. Den kan också hjälpa dig att ta beslut när du står inför ett dilemma genom att visa dig en väg till din bästa framtid.

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 138 kr inkl porto
LINNÉA

Drömska toner av rosa med Netstone Agat och Crazy Agat

Crazy agat är skrattets sten. Den verkar balanserande och skyddande genom att absorbera känslomässig smärta och i sin tur ge glädje. Agaten sägs öka vår energi och uppmuntrar vår koncentration och håller således dig fokuserad på de uppgifter du sysslar med.

Agat. Denna Agat kallas även för Netstone (nätsten) tack vare nätliknande mönster. Agat är en helande sten som kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Den är bra för generell läkning och jordning och kan hjälpa dig att värdesätta dig själv och stärka självkänslan.
När Agaten anpassat sig för dina energier sker en effektiv healing och hjälper dig mot dina önskemål.

8 mm pärlor

JUST NU ENDAST 138 kr inkl porto
FRANKIE vol 3

Grå Jaspis.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet.
Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse. Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner.
Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

6 mm pärlor

128 kr inkl porto
WILSON
Passar kille som tjej

Svart Silkessten (också kallad Netstone) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

6 mm pärlor

78 kr / st inkl porto
140 kr för bägge inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna Åberg den

    Om jag vill köpa alla fina, vackra smycken?
    Mitt i livet och är på väg att bli helt.
    Ber änglarna sen många år om hjälp.
    Fått svar och oväntad hjälp 🙏
    Önskar om vägledning framåt i tiden från er alla.
    Livets innerhåll har gett gigantiska motgångar och önskar mig lättnad i mitt forsatta liv i harmoni och kärlek.

    • magpie den

      Hej Anna! Så fint att höra att det går bättre för dig <3 Tack för feedback om mina smycken! Vill du köpa smycken eller någon tjänst så skriv till mig via epost till anglaakuten@hotmail.com. Vänliga hälsningar Pauliina

Lämna en tanke