Budskap vecka 16 <3

0

Kära läsare! Hoppas du haft en fin vårvecka <3 Här uppe har vi äntligen asfalten framme så nu kan man cykla tryggt igen 🙂 Faktiskt har jag cyklat en del i vinterväglag också men när det blev spårigt och halt så gav jag upp och började promenera till jobbet. Nyttigt för hälsan om inte annat 🙂 Och mitt blodtryck har börjat stabilisera sig såpass att jag inte behöver ta medicin varje dag mer! Vete tusan vad det var som störde mig i 2 månader men det verkar släppa av sig själv 🙂 Tack för alla tips jag fick!

Nu ska vi se på nya veckans budskap:

The Hunter. Alltså jägaren. Tar aldrig byten mer än han behöver. Han har visdomen och vet också exakt vart han finner sin bästa framgång. Visdomen är att använda sina personliga skills. Alltså talanger så att du kan navigera dig genom hinder och sådant du inte ser med blotta ögat direkt. Allt du behöver finns tillgängligt att “fånga”. Gäller att lita på sin inre vägledning, universum och dina hjälpredor. Du har din egen väg att gå. Du ska inte följa strömmen när du vet vad som är din personliga väg. Följ din egna kompass, intuition och förnuft. Staka ut en egen stig genom det kanske “tjocka snåret”. Lita på det okända. Moder Jord erbjuder allt vi behöver. Vi ser inte allt förrn vi kommit till mål och en glad överraskning kan vänta på dig när du väl når fram till “bytet”. Ge inte upp! Hinder är till för att övervinnas! Inte stoppa dig!

Ibland är det ju bra att stanna upp och kanske backa ett steg för att se med klarhet sitt nästa steg att ta. Det kan finnas flera valmöjligheter framför dig att fundera på och välja. Örnen bevakar och analyserar innan “attack”. Var en Örn. Faderlig energi finns denna vecka. Omhändertagande energi. Att dra sitt strå till stacken. Har någon tex blivit av med sitt jobb eller varit sjuk eller arbetslös tex så finns det bättre chans att finna framgång igen. Glädje inom familj, med barn, partnerskap, lekfullhet, lätthet osv ser ut att finnas, kanske efter en lång tids motgångar! Ja, du ser att en knippa med sedlar dyker upp som ett gott omen! Glada budskap i ekonomi kommer på ett eller annat sätt! Dags att “sudda sudda bort sin sura min” 😉

Hur är det måendet? Hälsan är i fokus. Har du mått psykiskt dåligt eller fysiskt? Har du sökt hjälp? Nu är en bra tid att finna svar du söker och finna en terapeut eller liknande om det är det du behöver. Många av oss bär på tunga bördor från något som skett i det förflutna. Bär inte på det mer kära du! Du är värd att må så mycket bättre och släppa bagage och låta morgonsolen omfamna dig med en ny dag och nya möjligheter <3 Har du redan jobbat på detta så ska du se att allt var värt sin möda och erfarenheter har gjort dig starkare, klokare och mer tacksam <3 Ibland kan vi också känna för att dra oss tillbaka och vara i tystnad och pausa från “bruset”. Helt okej! Du tar dig ut i samhället igen när du är redo. Känn ingen press. Låt det ta sin tid. Det är så bra att gå inåt emellanåt <3 Världen snurrar på ändå och man kan delegera uppgifter till andra.

Veckan har sina sju dagar så mycket kan hinna hända. Efter eventuell vila så kommer det tydligen att ske vissa snabba vändor också. En plötslig händelse/situation kan kräva snabba beslut. Eller något du så länge väntat på kommer att ske kanske hastigt och lustigt! Kan handla allt om boende, investering, byte av jobb, en kärleksaffär eller annat kärleksrelaterat, meddelanden, en resa m.m. Antingen är du i energin för agerande, inspiration, viktiga uppdrag, stort mod, karisma, rastlöshet, äventyrlighet, busighet men också lojalitet. En man kan lita på och får saker att hända. Eller så möter du en sådan person som kan bli avgörande på något vis. Mycket kärlek eller attraktion finns i energin. Men det är viktigt att använda sin visdom och inte göra väldigt förhastade beslut. Var uppmärksam helt enkelt innan du svarar eller besvarar på något som dyker upp. Klokt beslut är fördelaktigt innan du skrider till handling. Det är som att även “en riddare i skinande utrustning” kan dyka upp.! Kan uppstå attraktion och du får “syna denna i sömmarna.” 😉

Då önskar jag dig en härlig vecka <3

Kontakta mig och följ gärna på facebook och instagram:

Facebook: Änglabudskap och Kristallhealing

Instagram : kristallhealingpauliina

Epost: anglaakuten@hotmail.com

MINA TJÄNSTER:

  • DISTANSHEALING/CHAKRABALANSERING inkl budskap 500 kr
  • HUSRENING från tunga energier och andekontakt ( om det finns andar på platsen) på distans 250 kr eller på plats i Haparanda 500 kr
  • DJURKOMMUNIKATION ( inkl.healing ) 250 kr
  • PERSONLIGA BUDSKAP/Vägledning 100-300 kr beroende på omfattning/hur många frågor. Skriftliga svar och du bestämmer inom vilka områden eller månadsläggningar.
  • Jag gör även readings om tidigare liv 150 kr och livsuppgifter för 150 kr
  • HOTSTONE behandlingar finns ibland att boka (Haparanda). 500 kr. Ca 45 min

Du är alltid väl mött hos mig med alla mina tjänster <3 Jag ger vänlig vägledning och sanna budskap från våra guider och änglar och bäddar allting in mjukt och kärleksfullt och förklarar så klart och tydligt jag bara kan så att du får en fin upplevelse <3

Här kommer lediga kraftsmycken. Inte många kvar nu och planerar köpa nytt material snart!

SOMMARDRÖM

Längre halsband ( 88 cm omkrets plus berlock 5 cm) med knutar mellan varje pärla. Tillhör 2 st matchande armband med agater och Maifanite plus en gåva med Bergkristall

Agater. Aprikos nyanser och naturvita agater. Passar fint till sommarens festligheter ?

AGAT EGENSKAPER
Jordande och helande. Stärker självkänsla och självrespekt. Ger skydd, styrka, mod och handlingskraft. Hjälper dig övervinna osäkerhet. Gynnar kärlek och eliminerar negativa energier.

Maifanite. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god hälsa.
Rekommenderas ofta till människor som lätt påverkas av omgivningen. Den kan också hjälpa dig att ta beslut när du står inför ett dilemma genom att visa dig en väg till din bästa framtid.

600 kr inkl porto
ELVIRA

Howlite med Ametist

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

Ametist kan användas för healing av både kropp och själ. Ametist lär skapa en harmonisk och rogivande atmosfär med beskyddande egenskaper. Dess skyddande egenskaper sägs stå emot illasinnade avsikter genom att omvandla denna form av energi till en positiv och kärleksfull energi.

Finns endast 1 st

118 kr inkl porto
WILSON vol 2

Svart Silkessten (också kallad Netstone) är en vårdande ädelsten som antas öka tålamod och tydligt tänkande. Svart silkessten anses också främja självkontroll och inre lugn.

Grå Jaspis.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet.
Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse. Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner.
Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!

1 st Hematit som förstärker grå Jaspis egenskaper

Finns endast 1 st

118 kr inkl porto
CAMDON vol 3

Grå Jaspis.
Jaspisen påminner dig om din inre styrka och din mentala kapacitet. Den är även känd för att vara väldigt stödjande i stressande tider. Traditionellt används jaspisen för att skapa lugn och enhetlighet.
Det är ett mineral som anses vara mycket skyddande och ger känslor av självförtroende och stabilitet. Det är tänkt att främja jordning, lugn och självförståelse. Det anses också vara mycket användbart för att regenerera energi och övervinna trötthet och stress. Det kan hjälpa till att tydliggöra ens mål och uppnå ens ambitioner.
Utmärkt sten för att stärka fokusering och inlärning!

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi.

6 mm pärlor

100 kr inkl porto
ASHTON

Mysig blandning av gröna, turkos och blå nyanser
Agater, Tigeröga, Aventurin, Turkos, Jade och Sandelträ
Skapar inre ro, balans, läkning av känslor, kommunikation, beskydd, öppnar för kärlek, tur och flöde.

Finns endast 1 st. Bilderna är från två olika håll

100 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke