Vill någon prata med Ninni?

0

Nämen nu gör jag så att jag slänger ut Ninni här.Min trogna katt<3 Jag är nyfiken på om det finns någon läsare som är djurkommunikatör eller tränar till det eller gör det som hobby för skojs skull eller nåt liknande?

Det jag mest är nyfiken på om hon saknar en kompis? Kan säga så mycket att hon är enda djuret hemma just nu.

Jag älskar denna katt! Vill hennes bästa och det hon saknar vill jag ge henne:)

 

 

Väntar med spänning på svar! Som gengäld kan jag dra ett par Änglatarot kort till dig/er :))) Eller en annan tjänst.Jag har gott kursen för djurkommunikation men har svårt att tala till egna djur då jag känner dom för bra för att tolka rätt..

Ha de gott!! Kram/MagPie

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke