Ängla/Enhörningsbudskap v. 22 <3

4

Kära läsare! Nu är jag ute i god tid med veckans budskap! Jag har vaknat utvilad och i god tid 🙂 I helgen har vi varit på vift till Uleåborg där “våra killar” hade en framgångsrik spelning med reggaebandet. Föreställningen var slutsåld! Framgången är säkrad och nu får dom skörda för hårt arbete och njuta av sina frukter 🙂

Förra veckan indikerade på framgång i personliga projekt och strävanden. Så blev det <3 Tack! Trots lite utmaningar så fanns det några goda resultat!

Även denna vecka finns det gott att hämta! Jag får låttexten “Don’t you worry about a thing”, som budskap åt oss 🙂

En ny början sätts igång igen. Arbetet lönar sig. Stanna inte i misstro. Ni vet att allt sker i gudomlig ordning och ting 😉 Ge inte upp! Alla är beskyddade av goda makter och era änglar <3 Ingen dröm är för stor. Stora drömmar tar mer tid. Ofta har vi att göra med många andra personer som himlen dirigerar till våran fördel utan att givetvis skada någon annan på vägen. Vissa faller bort från våran livsväg. Eller läggs bara vid sidan om då dom inte för något gott med sig. Nu kan man gå alltså skilda vägar när man inte har samma mål eller synpunkter. Nu hittar man nya samarbetspartners eller väljer att ensam följa sin egen livsväg. Nyöppningar och ny början. Ni som har eget företag eller liknande kan ha en “öppning” nu. Eller åtminstone ser en öppning och vet att ni inte är långt ifrån..

Det kan komma ursäkter också från olika håll. Kanske du märker att du behöver be om ursäkt eller någon kommer till dig och erkänner att *hen* inte varit rättvis mot dig..Var inte långsint.

Fysisk rörelse och samvaro ser ut att finnas i bilden. Kanske sena nätter. Viktiga nattliga drömmar där man möter guider och information som ger idér..Denna vecka kan det vara aktuellt att ta sin egen tid för reflektion och uppladdning. Också att inte stänga in sig för mycket. Delad glädje och umgänge är också ett gott råd. Balans.

Frigörelse. När något inte tjänar ditt högsta goda mer så är det dags att gå vidare. Utveckling. Att gå framåt. Man kan nu mycket väl ha vuxit ifrån något. Nu ska man inte ha bråttom. Se över valen och möjligheter. Långsiktigt planerande. Fråga gärna om råd. Bemöt dina rädslor. Var är du rädd för? Du vet att rädslor är ditt hinder..ÄÄ Azrael helar dina känslor och ditt hjärta. Bär du på sorg så be denna ängel stödja dig och se din utveckling. Hur långt du har kommit och ändå vågat ta dina nya steg. Det har börjat i dina tankar och väntar på en fysisk reaktion och beslut.

Föräldrar och mor/farföräldrar och andra äldre förebilder finns som stöd på olika sätt. Några äldre kan känna sig utanför eller ensamma. Dags att ta kontakt med någon. Kontakten kan komma även sporadiskt. Man blir erbjuden hjälp och goda råd. Man kan känna att man har mer gemensamt med någon än man trodde. Lyssna. Fråga. Nyheter är nu gynnsamma. Hjälpsamma handlag finns i bilden. Det kan komma information från bortgångna släktingar/vänner via nattliga drömmar också. Lösningar och svar.

Överflöd och goda nyheter blir aktuella! Lyckliga förändringar! Tacka och ta emot. Allt är väl <3

Jag är så nöjd att jag fick tid över att ta itu med mina smycken igen efter en lite paus! Renovering och upplyft hemma har tagit tid och energi. Jag behöver hålla på med mina magiska stenar och smycken för att få ny energi och inspiration. Healing. Det är även avstressande och ångestdämpande..Renoveringen är dock inte klar ännu 😛


I DECIDE MY ABUNDACE

Rutilkvarts:Rutilkvarts renar energi blockeringar från chakran och tonar in oss på deras andlighet. Mental och psykisk balans, skapar stabilitet. Hjälper personer med besluts ångest, använd med fördel Rutilkvarts som en länk mellan rot och kron chakrat, för att ta reda på orsaken till ett problem. 

Vid programmering av denna sten måste bäraren visualisera sig själv inne i stenen för att programmera den. Den är mycket effektiv vid alla typer av healing, självförstärkning och att arbeta med universums energier.
För in glädje i livet och omgivningen, underlättar kontakten med det gudomliga, eller de högre sfären.

Fysiskt: sägs Rutilvkarts kunna användas vid lindrande av skador, fantomsmärtor.


En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar . 

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt. 

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.


Nefrit /Gul Jade: stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.
Stl S (passar 16 cm omkrets). Kan justeras!
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

OPEN FOR LOVE


Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.


Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. 

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.


Rosenkvarts: Sägs stimulera tidigare livs erfarenheter. 

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S (kan justeras!)

FLAME OF HEALING

Lila Agat är en färgad agat har en lugnande energi, sammankopplande med S:t Germains violetta flamma. Mycket bra vid healing.


Ametist är en ”allhelare” som skapar balans i både den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Alla bör ha ett ametistkluster stående hemma, den renar sin omgivning och skapar en harmonisk helande atmosfär.
Ametist skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka energin ut i universum efter att ha förvandlats till en positiv och kärleksfull energi.
Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.
Ametist hjälper den som har missbruksproblem (alkohol, mat, socker, droger mm.) genom att hjälpa dig identifiera roten till beteendet. Den hjälper dig se din del i problemet och att ta ansvar för dina handlingar. Den hjälper dig komma över känslan av att vara offer så att du kan ta kontroll över ditt missbruk istället.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S (kan justeras!)


NEW CHANCE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.

Fossil Jasper är mycket effektiv till healing. Jordande och balanserande. Hjälper mot ångest och osäkerhet. Hjälper till att finna fokus och inspiration.

269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl S (kan justeras!)
WHEN I SLEEP..

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Den röda färgen väcker upp passion och livsglädje.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras!)

YING YANG VOL.2

Zebrasten består av basalt och kvarts och är en svart och vitrandig jaspis från Mexico. Den stärker empatin och hjälper dig till större förståelse för andra. Motpolerna balanserar yin- yang energin och stärker kontakten till den universella kärleksenergin. Den lindrar depression och ångest och skyddar din aura.
Stenen är ett kraftfullt hjälpmedel för konstnärliga sinnen eftersom den ger dig stimulans ur både kvinnligt och manligt spektra. Under andligt arbete hjälper den dig att behålla fötterna på jorden samtidigt som den lyfter dig intellektuellt.


Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.


Turmaliner är allmänt kända som kristaller för healing och beskyddande och balanserande. Tar bort blockeringar och omvandlar negativ energi till positiv energi. 

Turmalin är en grundande sten med starka dragningar till jord energin. Hjälper dig släppa taget om spänningar och stress. Den balanserar manligt och kvinnligt såväl som vänstra och högra hjärnhalvan.

Månadssten: Oktober
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S(kan justeras)

Du är välkommen att komma med personliga beställningar också. Present? Finns kvar någon enstaka av tidigare smycken så gå gärna och scrolla bakåt. Att göra unika smycken är min grej men vid önskemål gör jag något liknande som finns på bilderna 🙂 Gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Personliga änglabudskap finns att beställa också. Passa på nu då jag börjar sommarjobba långa dagar i slutet på juni och då blir det paus på läsningar.

Önskar er en go vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Ella den

  Underbart. Tusen tack snälla du 🙌🌸❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Leischa den

  Tack så mkt, önskar dej en underbar dag🙏💜🧚‍♀️

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke