Shaman och Änglabudskap v. 28 <3

0

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin helg trots att det öste ner i stora delar av landet. Vi var på kortresa 20 mil bort och regnet öste ner men det var skönt att komma bort från stan och träffa nytt folk och träffa vårat “gäng” igen efter lång paus 🙂

Jag har nu börjat koppla mig till Shamanismen mer. Vill verkligen utveckla denna gamla visdom som jag känt ett “kall” på en längre tid. Jag har också plockat träpinnar i naturen och ska försöka spå med som också till andra och mig själv. Spännande att se hur det ska gå!

Nu till veckans budskap: Det är läge att gå mer in i sig själv och finna balans och harmoni och meningen med livet och uppgifter. Att inte följa strömmen. Du är unik och har din egen väg att gå också. Finn glädjen i ditt eget sällskap och sätt gränser. Älska det du gör. Gör det du älskar. Det är vägen till din egen glädje och framgång. Samt att det gläder andra när du delar med dig av din egen kunskap och kärlek på olika sätt. Fullmånen kallar alltid tid för egen reflektion och du kan ha känt att du varit extra trött och behövt vila mer. Följ jordens och kroppens rytm och sätt inte emot när saker och ting förändras och förvandlas. Livet är i ständig rörelse..

De flesta har levt många, många tidigare liv och budskapet är att du kan känna missnöje med dagens auktoriteter. Det kan lika gärna handla om din barndom och gränser och plikter som fanns. Att du ska nästan buga och inte våga din egen mening. Det är bara spår från tidigare liv och erfarenheter. Du vet vad som är rätt och rättvist. Du har all rätt att be om rättvisa och rättvis behandling till dig och till andra. Stå emot orättvisa. Träna bort konfliktfobi om du känner att du lider av det. Du får säga din mening! Det som ska undvikas är “påhopp” och dömande. Tala tydligt och berätta hur du upplever saker och ting och om man kan komma överens på vuxet sätt. När du tänker att tidigare liv kan påverka oss mycket så har du bara av den vetskapen chans att läka.

Medicinkvinnor från förr använde skallror till att bedja till högre goda krafter. “Heliga stora anden, må din vilja ske”. De tillbad frid och godhet till hela jorden och inte till sig själva. Kollektiva böner. Du hör universums röst i viskningar. Du behöver inte höja rösten. Allt du behöver finns mitt framför dig. Ta för dig och tacka och gör något av allt som serveras. Hedra dina åtaganden som hör till din livsväg.

Var en betraktare. Det är inte alltid läge att agera innan du har alla verktyg. Se på livet från större perspektiv. När du håller dig lugn gentemot andras utmaningar och bara lyssnar och är närvarande så kommer du snart att veta vilka goda råd du kan berätta. De kommer även att snart veta själv vilka steg de kan ta för att komma framåt. Bara genom din närvaro som inger lugn. Ta ett steg tillbaka och betrakta världen, andra och dig själv.

Vinden kommer med förändringar till dig. Detta är sista kortet från Shamanerna. Vilken vind blåser på dig? Vinden från söder viskar att släppa det som inte tjänar ditt högsta goda mer. Känsla av tillit. Känn den..Vinden från väst ber dig att släppa på tex materiella behov som inte är livsnödvändiga. Människor har många “habegär” som inte är nödvändiga. Gör kloka val och se hela sammanhanget före beslut. Vinden från norr blåser med visdom och mening. Vinden från öst ger klarhet och bilder av det som har en högre mening och syfte. Från vilket håll blåser vinden på dig nu?..Stormar kommer med kaos för att göra en ny ordning. Att rensa luften. Hårda vindar hjälper naturen på så sätt att frön kan färdas och skapa nya rötter. Tänk hur detta budskap gäller även ditt liv..Just nu kan du känna oordning men allt är tillfälligt och även denna stormen blåser bort. Du har din tid för reflektion nu. Ta ett steg tillbaka. Motsätt inte förändringar. Du kommer att göra kloka val och får mer och mer klarhet. Allt är väl <3

Haha, ni skulle se mig nu! Här sitter jag med skatfjädrar i håret och lyssnar till indianer och heliga förfäder 😉 Jag känner också en helt ny energiöverföring från mina “verktyg”. Allt är starkare och en ny klarhet växer..

Nu går vi över till smycken 🙂 Tveka inte att höra av dig om du vill ha något personligt. Nu kommer jag dock att ta en förskottsavgift om jag inte har hemma av det som du behöver och måste beställa hem mer material. Jag har en hel del i lager men det kostar att köpa in mer stenar och berlocker och det blir en extra avgift tills jag får pengarna tillbaka när det blir “liggandes” pga avbokningar. Hoppas du har överseende med detta <3 Jag kommer att arbeta på ditt smycke tills du är nöjd med utseendet. Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. På facebook uppdateras de flesta smycken innan de kommer till bloggen. Det finns även kristallhealing/chakrabalansering att boka på distans eller plats (Haparanda). Det tillkommer olika budskap i samband med detta. Djurkommunikation. Även personliga budskap i mån av tid och det med hjälp av shamankorten som berättar vad som är värt att tänka på. Som jag skrivit tidigare så är dom änglakorten på paus som jag använt mest av hittills. Utveckling 🙂 Välkommen <3 Här nedan kommer några färdiga som jag erbjuder och nu ska jag tillverka nya som kommer ut en efter en 🙂

ARMANI

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Livets träd berlock

224 kr inkl porto
Stl tillverkas efter bäraren. 8 mm pärlor med strechsnöre.
“Serenity Collection”
THE CALLING

Nyckel eller väskhänge.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

234 kr inkl porto
Liten Shamanväska att hänga runt halsen eller till bälte, väska m.m.

Med en Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Och en Snöflingeobsidian.
Snöflinge Obsidian är en sten för renhet, balanserar kroppen, sinnet och anden. Centrerar och fokusera i alla typer av kaotiska situationer. Snöflinge Obsidian kan lätt ta bort negativitet från platser och personer.
Helar gamla karma mönster och hjälper. Centrerar och lugnar.
Fysiskt: sägs Snöflinge Obsidian lindra vid besvär med skelettet, kärlsystemet.

Finns endast 1 st!!!
224 kr
MISS QUINN

Halsband och armband set.

Tofsen hamnar just nedanför brösten.
Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.

Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.

Den större pärlan är Howlit som inger lugn på alla sätt.

Hela settet för 644 kr

Om ingen köper hela set så säljes dessa separat.
Då är halsbandet 444 kr
Armbanden 3 pack 344 kr
Portot beror på vad du köper..
CALVIN

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Mycket effektiv med utmaningar och nya situationer.

Kan göras i storlek max 17.5 cm handled
10 mm pärlor plus en på 12 mm.

154 kr inkl porto
JUNO

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Liten Buddha berlock i slutet.
477 kr inkl porto
Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.
KEYKEEPER

Kortare nyckel/väskhänge.

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aqua Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Änglaberlock.

Finns endast 1 st av denna variant!

Ord. pris 214 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 184 kr!!!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke