Ängla/Enhörningsbudskap inför vecka 4 <3 Från 21/1…

0

Kära läsare! Då var det dags för veckans budskap igen! Observera att det är stark fullmåne igen så skriv nu era lappar och be att släppa allt som ska släppas och önska och dra till er det som ni tänkt på 🙂

Make an wish är ju dagens budskap 😉 Tänk inte på omöjligheter! Tänk på alla möjligheter istället! Budskapet är spännande på sitt sätt då den talar om att det önskade resultatet är nära…Sätt bara lite mer arbete och energi på det. Andas ut osäkerhet och andas in säkerhet. Ha en diskussion med dina änglar och det händer 2 saker. 1 är att du får det du önskar och 2 att du får nåt mer lämpligt och bättre som passar just dig.

Dagens änglanummer är dessutom 11:11 igen!

Du är i en process av manifestering av dina önskemål. Det går snabbt nu! Tänk allt det positiva du vill dra till dig och inte på rädslorna! 1111 är mästarnummer och porten är öppen för ett andligt uppvaknande och drömmar uppfylls. Änglarna är starkt med och ger all support <3 Ha tillit. Oftast när dessa siffror dyker upp och du märker det tydligt så får du snart nya nummerfrekvenser som säger andra budskap. Var uppmärksam. Det är jättemånga nu som lägger märke till repetiva siffror. Läs om änglanummer på olika sidor för mer information. Dessa nummer är också en öppning för Tvillingsjälar..Jättemånga har nu träffat sin Tvilling eller är på väg att göra det. Det kan dock ett bra tag för vissa innan mötet sker eller sker på ett mer intimt sätt. Tvillingen kan finnas på jorden eller är kvar i en annan dimension som din närmaste guide.Kommunicera i meditation då där når du lättare informationen om detta. Tvillingen är din spegelbild som speglar allt du själv är. Detta triggar igång en utveckling mellan er och det kan vara ibland komplicerat innan allt faller på plats och ni kan mötas på det sanna andliga planet. Det kan vara skrämmande att möta Tvillingen och det kan kännas som blixtnedslag. Räds ej. Sök information om hur man kan förstå detta och hur man går vidare..vilka utmaningar finns det och vilka möjligheter. Dessa 2 är 1 och är skapare av kärlekförmedling till världen <3

Kärlek läker rädsla och ilska. Det kan finnas “mobbare” i farten. Bästa sättet är att inte ta åt sig. Problemet är inte ditt! Det är deras. Det som triggas igång av dig finns i den personen också. Är man inte medveten om sina mörka sidor så projiceras man av andra. Det som finns i dig finns hos den andra. Hur man tacklar det är viktigt. Den godhet du ser i andra finns i dig också <3 Sänd ljus till dom som behandlar dig illa.

Fråga gärna dina barn om vattenglaset är halvtomt eller halvfullt..Kanske dom behöver också dricka mer vatten istället för sockerbovar..Ditt inre barn behöver mer uppmärksamhet. Fantasi,lekfullhet och omsorg. Det verkar också vara ett givande och tagande mellan föräldrar och barn..lärdomar och kanske goda råd och tips..Vattna dina drömmar.  Kanske det är också dags att se på föreställningar om kärlek? Äkta kärlek. Alla är värdig att ta emot respekt och sann kärlek! Mår du bra eller dåligt i en relation? Hur kan du/ni ändra på det? Lyssna. Gör något åt saken..Mår du bra och har hittat rätt partner så tacka för det! Grattis! Släpp också på onödiga krav och stress. Ta det lugnare. Ha en kalender eller checklista redo. Prioritera.

Lita på universums visdom och oändlighet och att dina böner är hörda. Änglarna hör dig. Allt besvaras på olika sätt! Allt kommer att bli väl oavsett vad du går igenom just nu <3 Var öppen för olika tecken. Be om upprepning om du är osäker. En tanke är också att är du värdig det bästa eller det näst bästa..? Alla har också sin egen sanning om situationer. Vem har rätt..? Kanske varken du eller den andra. Eller bägge två..? Respektera varandras olikheter. Förlåt och släpp.

I mån av tid så gör jag personliga änglabudskap och vägledningar. Man kan titta på tidigare liv och livsuppgifter och annat. En “prognos” inför närmaste framtid kan man också fråga om. Gå gärna in på facebook “Änglabdudskap och tolkningar” för mer info eller via epost anglaakuten@hotmail.com.

Jag driver min fritid och har som egen terapi att tillverka smycken av healingstenar också. Försöker att erbjuda unika kombinationer och verkligen ingen massproduktion 🙂

Nu finns dessa till salu:

Denna kallar jag CITRONMUMS

 

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Snökvarts:

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Med Buddha huvud.
Denna kallar jag LAKRITSMINT
Snökvarts som på smycket ovanför och Lotusberlock och stenar av Jet som är en nyhet i stensamlingen!
Jet egenskaper:

Jet är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.

Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.

Pris för bägge 269 kr st inkl porto.
Först till kvarn. Haft tendens att försvinna fort…
Sedan så finns det ett par av halssmycket NO WORRIE i stenbur:
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Pris 111 kr inkl porto

Nyheter kommer med jämna mellanrum både av hals och armsmycken i mån av inspiration och tillgång av stenar som finns hemma.
Då önskar jag er en fin vecka!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke