Veckans Ängla/Enhörningsbudskap <3 14/1…

6

Kära läsare! Dags för veckans änglabudskap tillsammans med enhörningar 🙂

Jag vill inte skriva egentligen om negativa saker men det är så många som mår dåligt nu och förra året var det ordentliga omställningar. Nu i januari är det fortsatt “rensning” tills vissa saker är klart. Jag trodde själv att allt skulle släppa efter årsskiftet men det finns rester kvar att ta itu med. Förhoppningsvis bara denna månad då och februari blir lättare..Det är som att det finns avundsjuka också i bilden nu..någon eller några vill ha det du har. Du kan tycka att det inte är märkvärdigt det du har men ändå finns det andra som drömmer om just det som du har lyckats med. Om än så lite. Deras värld kanske är för “liten” och dom är inte tacksamma för det dom faktiskt redan har och då hamnar man i bitterhet. Ni som följer bloggen vet om detta med tacksamhet. Det är bästa sättet att få harmoni och mer att tacka för. Det kan kännas också att man sparkar på en som redan “ligger” och som kämpar med sitt så gott man kunnat. Just när man kommer över ytan så kommer en ny “spark”. Det är bara att härda ut och ta det “som en man” 😉 Det blir bättre! Kan kännas att det inte blir ljusning och man simmar motströms just nu men det blir faktiskt bättre! Det är bara sådant som justeras ännu. Och som det skrevs om tidigare liv förra veckan så är det ännu aktuellt. Gjorde själv en intressant healing förra veckan med hjälp av min gode vän som får superlätt information även från andra sidan! Tusen tack Annika! Igen <3 Kom också igång med en ny rensning från tidigare liv..

Nu är det också så att “lagt kort ligger” och man får konstatera vad man gjort för val förut. Var det då negativt eller positivt så har det påverkan här och nu. MEN inte klanka ner på sig själv nu! Bort med skuld och skam. Du gjorde ett val just då som du tyckte var en bra ide’ och förmodligen impulsivt och nu ångrar du dig? Nej det var faktiskt bara en lärdom och du är klokare nu och gör inte samma misstag igen. Man kan bättra på sig hela tiden 🙂 Göra om göra rätt. Gör ett nytt “manuskript”..Det finns guld i slutet av regnbågen 😉

Denna vecka handlar också om talande. Prata ut. Det lättar hjärtat. Men tänk också efter vad du säger. Är du arg på någon så lämna den diskussionen. En syndabock hittar du förmodligen inte heller nu. Och är det ens en syndabock? Kan vara konsekvenser av ditt agerande som du gjorde förut..inte alla ggr just det, men nu kan det vara så. Tala lugnt och klart så gott du kan. Agressivt handlande slutar sällan bra. Att några av er har gåvan att prata på ett sätt att andra verkligen lyssnar och tycker du är duktig och trovärdig. Fortsätt med det även fast du är nervös. Det släpper eftersom och självkänslan utvecklas. Det handlar också om dom som sjunger. Tycker du om det så gör det! Njut av “publiken”! Ha roligt med det du utför 🙂 Olika samtalsterapeter och konsulter och kanske medium är nu bra att kontakta. När du talar själv så tänk på hur många välsignelser du kommer med till andra! Du är behövd <3

Det du söker är kärlek. Ge då kärlek och du får kärlek. Tänk och sänd kärleksfulla färger till andra. Be änglarna sända och beskydda andra. Du hjälper till att ge healing..Lär ut till andra om kärlek. Du kan sjunga kärlekssånger 😉 Skriva poesi eller musik eller en bok kanske? Rita och måla..tillverka något med kärleksfulla avsikter? Med tanke och känsla att sprida kärlek runt världen. <3 Det behövs! Var också förstående med andra människor som inte har så lätt att visa känslor. Dom vill ändå ha kärlek fast dom inte kan eller vågar be om det.

Alla har stunder i livet då dom känner sig rädda och oroliga. Fundera nu om det är befogat. Ofta är dom helt irrationella och dina egna fantasier. Det är lätt att måla upp ett skräckscenario. Lättare än att fantisera drömscenarie. Fråga dig själv vad din oro beror på. Låt din intuition och änglarna vägleda dig. Oro och olustkänslor kan mycket väl härröra från tidigare liv..Nu handlar det mycket om dig själv och dina känslor. Granska dig själv och bli medveten och du kommer att steg för steg släppa på blockeringar som hindrar dig. Vad exakt håller dig tillbaka? Från att göra det du vill..Se sanningen i situationen. Din egen sanning är viktig. Den klarnar och du kommer vidare. Se ditt eget skimrande ljus. Håll dig inte tillbaka. Du är lika fin som alla andra <3 Inombords vill vi alla samma sak. Att vara älskad och viktig. ÄÄ Haniel hjälper dig på din andliga väg och tolka dina drömmar som nu kan vara livliga.

Förlåt dig själv för sånt som hänt tidigare för att DU kan bli fri! Och fortsätt vattna dina drömmar. Dom är helt säkert helt sunda och genomförbara med envishet och arbete! Kan vara mer möjligt att du tjänar extra pengar på egen hand och eget initiativ denna gång..Håll inte igen. Ös på!

Nu har jag till salu armsmycken med dominans av ONYX. Blandat med röd jade och gul jade och grön lava. Effektiv blandning med glädje och lycka och beskydd! Gillar du rasta färger så har du ett bonus här 😉

Säljer dessa i 2 pack. En med buddha huvud och en utan. En gåva tillkommer i båda setten 🙂 Den ena får med sig Palo Santo rökelsestickor för att rena hemmet eller dig själv. Den andra får med Grön Aventurin och Rosenkvarts. Kärlek och lycka och bättre tur och framgång 🙂 Du kan ju ge det andra smycket till en god vän 🙂 Men givetvis förtjänar du bägge själv också och då kommer färgerna fram bättre 🙂

 

ONYX är en mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

Bägge paketen kostar vardera 369 kr inkl porto. Hämtar i Haparanda? Då är det 339 kr.
Och som vanligt så är ni välkommen på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com
Önskar er en fin vecka <3

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Emma den

  Tack medveten om är lite räster kvar.
  Försöker flera gång om dagen på ute inne. Göra a 4 papper teknik knep.
  För ska få ording på sikt. Helst innan våren . Då svänger jag om mår sjukt dåligt av värmen.

  Äkta vinter är lyx piggelin mer då.
  Är så tacksam att jag har flera olika gåvor.
  Exakt jag har förmåga med tala så det sjunker in på långsiktigt på folk.
  Men vår sommar så är idé period.
  Så då gör jag inget mer en nödvändigt villar sover mycket mera..

  Längtar förbi till svensk höst och svensk vinter. Ja jag har kommit på idéer är rikedom lycka att jag har den förmågan ..
  Så tacksam över det och på så sett plågas igenom värmen.
  Jo att jag behövs det har jag märkt med andlighet. . Jag hade nog inte funnits utan dem. På grund av värmen och annat olyckor i trafiken mm. Typ odödlig .
  El är gjordängel gott igenom gallet mycket.
  Min farmor får ut lopp via mig med.
  Aldrig vart rädd för andlighet osynliga vägen värden. Men finns mycket mer än andligt änglar älvor tomtar troll massor mer. Hoppas vintern kommer nu så får kraften röja inför idé perioden Tack på förhand. 😊💚💜💗❄🌲💎❇🌠🎄👌❄ !!

  • magpie den

   Fint att du gillar vintern i Sverige! Jag är själv så frusen av mig och vill flytta till varmare länder haha! Styrkekram till dig och lycka till med att utveckla din andliga sida och dina gåvor <3 Du behövs! <3

 2. Alle den

  Helt makalöst otroligt. Jag har inte varit här inne på ett tag 💖 men så går jag in och budskapet är som vanligt, skrivet till mig. Underbart. Många kloka ord och tankar att reflektera över 🦄🙌

  Många varma kramar

  • magpie den

   Välkommen tillbaka och glad att du fann svar <3 <3 <3

  • magpie den

   Tack så mycket och kram tillbax <3

 3. Thomas den

  härligt läsande verkligen alltid redigt roligt med bra budskap

Lämna en tanke