Änglabudskap till resten av vecka 3 <3 16/1…

0

Kära läsare!Nu kände jag för att ge extra budskap mitt i veckan 🙂 Detta gäller resten av veckan. Behandla andra som du själv önskar bli behandlad. Det du gör påverkar alla som vistas runt dig. Det är dags att visa din bästa sida nu. Du som läser har förmågan att se den större meningen med allt som pågår. Du får vad du ger så ge nu mycket kärlek och ljus och medkänsla ut i världen! Det är det du får tillbaka mångfaldigt <3

Din kreativitet och hårda arbete ger dig stora belöningar! Du har förmågan att få allt att blomstra! Allt du ägnar tid och energi åt kommer med överflöd! Moderskap handlar veckan om också. Allt du vårdar med kärlek lyckas <3 Njut och kom ihåg att vårda även dig själv. Unna dig vardagslyx och belöningar 🙂 Nu kommer bättre känslomässig och fysisk hälsa! ÄÄ Gabriel vägleder och stödjer alla som har med nyfödda och kreativa projekt att göra. Nystarter fungerar bra! Aktuellt nu kan vara att ett barn föds och kanske budskap om graviditet kan budskapet vara <3 Gabriel ger dig modet och klarhet att uttrycka dig.

Perfekt!

Just nu är änglanummer 14:04 aktuella:

14:04

Se på nya sätt hur du kan effektivare utföra ditt arbete och dina projekt. Använd din intution. Änglarna blåser positiva energier på er och uppmanar att fortsätta med det du börjat. Uppmaningen kan ske så att du ser fler vägar/förnyade vägar och möjligheter hur du kan närma dig bättre resultat. Det du gör är rätt! På ett eller annat sätt är det just det. Justeringar kan dock behövas göra men låt inget stoppa dig! Detta gäller i vilket område som är aktuellt för just dig.

 

Själv har jag haft “lilla julafton” igår! Fick hem helt magiska nya healingpärlor och stenar och tillbehör! Så nu har jag knåpat på i 2 dagar och lekt med färger och kombinationer med stor tanke även på vilka effekter alla stenarna har 🙂

Dessa finns att köpa av det som är färdigt:  (Har du önskan om något speciellt så får du så gärna höra av dig! Jag vill hjälpa så gott jag kan!)

3 st NO WORRIE stenar i smyckeskorg att hänga runt halsen.

111 kr inkl porto

 

NO WORRIE: Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

 

Bilden ovanför visar glada färger av Röd Jade och Gul Jade med en Lotusberlock. 269 kr inkl porto.

Röd jade: Röd jade står för passion och livskraft, och kan bland annat hjälpa oss med att omvandla rädsla till handling.

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Lotusblomman som växer mot ljuset och hämtar sin näring från dy och träsk är en symbol för att visdom och utveckling. Lotusblomman är en symbol för renhet och andlig kraft i både den buddhistiska och hinduistiska religionen samt för faraonernas kultur i det antika Egypten. Lotusblomman har fått symbolisera återfödelse och därmed den fysiska eller materiella verkligheten. Mantrat  Om Mani Padme Aum “The jewel in the Lotus”, är en hyllning till medvetandet som finns inom oss, juvelen, diamanten inom oss. Lotusen är då en symbol för vår fysiska natur.

Därför är lotusblomman en självklar symbol för Yoga. Yogan arbetar ju både med den andliga och den fysiska aspekten av oss.

 

Bilden ovanför visar min Polkagris special! Med ett Buddhahuvud.  Den blev så himla söt! Den får du för 269 kr inkl porto.

Pärlorna är Röd Jade och Snökvarts. Jade läser du om på bilden ovan.

Snökvarts:

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

 

Jag kommer att göra fler kombinationer alltid när det finns tid och inspiration! På min facebooksida finns fler bilder och information om dom som finns ännu lediga och dom som nyligen blivit klara.

Erbjuder också i mån av tid personliga Änglabudskap/Vägledningar och lite “framtidsprognos”. Läs mer på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost : anglaakuten@hotmail.com

Välkommen! Och önskar er en fin vecka igen <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke