Andra är snabbare än jag och Grodans budskap ;)

0

Hej! Det var ett tag sedan….jag har tänkt skriva tidigare men ideer som kommit upp skrivs snart av andra bloggare 😛 Ja tydligen måste jag vara snabbare när jag får upp en tanke men så enkelt är det inte. För tröttheten har snabbt tagit överhand och jag har verkligen inte orkat skriva.

Jag är ju också en sådan som ibland inte orkar helt enkelt. Inte med livet heller egentligen många gånger. Men sedan går det över och jag blir “vanlig” igen ett tag. Och sedan tar något annat över och jag blir pigg som en mört och går på och hinner allt möjligt och orkar och orkar mycket mer än vad som krävs och överenergin blir katastrofal emellanåt 😛 Just nu så har jag en boost av energi på gång…som inte blivit galen galen ännu och vi får se om jag landar eller far iväg värre.

Tecken på detta är att jag behöver mindre sömn och är rastlös och fixar och donar mest hela tiden. Jag är fokuserad och inte irriterad ännu på något. För ibland är uppvarvningarna såna att jag är mest irriterad och står inte ut med andra människor överhuvudtaget. Så jag vet inte vad man kan säga att jag har för Bipolär diagnos egentligen för det finns olika i samma så att säga. Och medicinen lade jag på “is” för ett par veckor sedan pga biverkningar med håravfall :/

Nåja,härom natten drömde jag om små grodor som jag hade byggt en glasbur till och växter och stenar och sånt inne i den.

Solögas budskap om groda:

Gläds åt allt det goda i livet, bejaka livets glädjeämnen. Uttryck din glädje och du gläder andra. Livets höjdpunkt är nu. Din gåva är att känna glädje och meningsfullhet.

groda

 

 

 

Och ja. Jag förstår. Jag har inte njutit av att vara med i nuet på sistone igen. Jag har bara planerat framåt och tänkt på hur gammal jag är fast jag bara är 43 år. På saker som jag vill göra men inte törs eller orkar och jag är för gammal för osv osv. Missnöjd och orkeslös med jobbet. Och livet. Och allt möjligt.

Nåja. Sedan har jag “vaknat” lite och tänkt om. Började bära med mig kristallstenar på jobbet igen och överallt. Inne i behån också! Och i fickorna. För dom avger sin egen energi och hjälper vid obalanser osv. Och det ger effekt! Jag lovar! Jag ger ibland bort stenar till andra när jag förnimmer vad dom behöver och det har hjälpt alltid mer eller mindre 🙂

Så  jag i en vecka burit med mig först Lapis Lazuli och sedan Hematit. Två härliga stenar som plockade upp mig och hjälpte till att jag mår bättre och orkar igen vara närvarande och hjälpa andra och tålamodet är bättre nu. På jobbet blir jag mer omtyckt och uppmärksammad nu igen. Jag orkar ge “mina boende” det dom behöver och med glädje och bättre tålamod och humor <3

Även min “man” och mina “stora” barn behöver mig <3 Jag vill orka ge dom något av värde!

Jag har flera olika Änglakort och Tarotkort och OH kort som jag lägger periodvis. Det bekräftar det som är på gång och vad jag behöver tänka på osv. Får mycket kärlek av änglarna och ofta flera tecken som fjädrar och nummer och drömmar osv.

Jag lägger kort även till läsare periodvis 🙂 Men nu är det många andra som också gör det så jag har legat lite lågt själv med dom.

MEN hoppas till veckan jag är på gång med mina igen till ER <3

Ha en fortsatt skön helg <3 Kram Magpie

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke