Budskap från Myrsloken

0

ladda ned

Idag dök det upp en Myrslok i kaffesumpen!

Allt finns inom räckhåll. Stå i mitten av världen och låt allt komma till dig. Din gåva är att ta emot och få det du önskar.” Hämtad ur Djurens språk av Solöga.

Haha! Låter ju fantastiskt bra 😀

Såklart dök det upp fåglar också som det gjort annars med senaste dagarna 😉 Läs budskapet i mitt förra inlägg.

Så det verkar som att det börjar ljusna igen för oss alla, för budskapen gäller såklart dig med som läser inläggen 🙂

Känner mig piggare och gladare idag annars med och vaknade utvilad utan tyngdkänsla i kroppen. Härligt!

Fick även veta att jag vunnit ett lotteri med presentkort till en sminkbutik i stan 😀 Kul!

Nu tar vi helg och firar våren och Valborg och jag önskar er alla en riktigt TREVLIG och LYCKOSAM helg var ni än är <3 Kram! /MagPie

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke