Helgens änglabudskap <3

0

Nu har jag bett om helgens budskap från Högsta Ljuset och Änglarna och detta fick vi till oss 🙂

 

Från ARCHANGEL ORACLE:

Nu är du redo att flyga och stiga ur din trygga värld för förändring. Nya möjligheter när du väljer att följa ditt hjärta och din dröm. Fokusera på kärlek, service och håll din flagga uppe och undvik Nej-sägare och skeptiker. Kom ihåg att du inspirerar andra med din historia om att motgångar leder till framgång. ÄÄ Ariel älskar alla och gläds åt att hjälpa dig. Mästar manifesterare och har speciell öga för helare,lärare och social arbetare. Beskyddar djur och helar dom. Fåglar,djur och fiskar som lever nära vatten. Om du vill arbeta nära Ariel så ber hon dig att hjälpa naturen. Som att plocka upp skräp nära vattendrag, donera pengar eller tid till välgörenhet.

Från ANGEL ANSWERS:

Det du frågar om händer inom närmaste månaderna. Gudomlig tajming och hänsyn till andra inblandade är viktigt. Fortsätt hålla modet och hoppet uppe. Pusselbitarna hittar varandra och slutresultatet blir perfekt.

Från ÄNGLATAROT:

De älskande är kortet. Viktig relation av romantisk eller vänskaplig natur finns i dina tankar. Kommunikation är nyckeln och att utveckla tillit. Även dags att göra ett viktigt livsbeslut. Väg dina alternativ noga för det kommer att påverka din framtid starkt. Behov av balans och bra hälsa. Bröllop och äktenskap kan vara i tankarna. ÄÄ Rafael är själsfrändernas beskyddare som kan hjälpa med viktiga relationer av alla slag. Han kan även hjälpa dig manifestera dina drömmars relation med din själsfrände.

 

Så kom ihåg att alltid agera utifrån kärlek och med tanke på ALLAS högsta bästa! Då blir det så bra trots att livet kan göra en omväg och inte bli exakt som du ville. Men det blir det som det var meningen att bli. Slutresultatet blir förnöjsamt i slutändan.

940860_10152840671479567_8186108979631572741_n

 

Riktigt trevlig helg till alla! Min helg innebär arbete med äldre personer och däremellan lite mys med mitt <3. Drömmar finns och medan jag väntar och manifesterar så lever jag här och nu och tar stunden som den kommer. Jag känner att alla behöver sin erfarenhet av olika situationer och lära sig tacksamhet. Tacksamhet leder till överflöd i olika plan.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke