Måndag och tisdagens budskap <3

0

13940029_10154367302813476_61473485_o

Nu blir det intressant när jag tog med något nytt till mina Änglakort 😉 OH kort. Intuitionstolkningar alltså. Ärligt talat har jag alltid varit lite osäker med dessa kort eftersom dom är så konkreta och ärliga och bilderna kan även avskräcka och få saker att se värre ut än det är. Men låt oss prova! Det är upp till var och en att se vad OH budskapet betyder för just DIG. Titta och känn in…

PRÄSTINNAN:

Lyssna till din intuition. Ha tålamod och tänk efter vad du vill innan du agerar. Svaret finns i dina känslor. Nu är drömmar och intuitiva budskap viktiga. Dom vägleder dig. Tålamod. Saker och ting är kanske inte vad verkar på ytan..Dra dig bort från dagliga bruset om än för en stund. Allt du behöver veta kommer till dig framöver. Tystnad är guld. Avslöja inte för mycket om dina drömmar. Kalla på ÄÄ Haniel för att öka din klarhet. Du får hjälp att urskilja vilka ideer och känslor är tillförlitliga.

 

OH korten då:

Dom bevisar egentligen samma budskap som änglakortet här. Känslor. Clownen säger ju som bekant ingenting. Ansiktet är målat och visar inte vad eller vem som finns bakom masken. Hålla en hemlighet. Frustration. Andras tycke om du är för förtegen. Eller din egen när du vill berätta något men kan inte för du vet inte hur eller viljan att hålla informationen själv tills vidare.

Gör gärna din egen tolkning och berätta så gärna vad DU ser 😀

 

Förra veckan var det otroligt tung energier i omlopp! Jag fick inget grepp om någonting och hittade verkligen ingen inspiration till bloggen och tappade tron på allt tillfälligt. Inga budskap gav mig hopp om att någonting blir bättre. Men allt är ju tillfälligt som bekant och nu känns det lättare igen 🙂

Nästa budskap hoppas jag hinna med på onsdag förmiddag innan arbetspassen börjar igen.

Ha det fint!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke