Du är fri! Stanna eller gå framåt? Budskap till dig <3 13/1-17

12

Goddag! Idag blir det lite kortfattat för dagarnas energier och möjligheter.

Ser bra ut! Du ska nu ge dig själv tillåtelse för din frihet. Din fria vilja. Att följa din inre guide. Alla har en guide eller fler. Dom vill så gärna hjälpa dig! Träna dig själv till att lyssna. Dom ger vägledningen och den är till dig att följa.

Du har din egen fria vilja såklart. Vill du inte lyssna så gör som du vill. Sen är det också så att gör man inget val så är det detsamma som att du väljer att stanna där du alltid har varit. Det är upp till dig att bestämma. Vill du behålla din dröm? Var kreativ och föreställ dig en tom målarduk dit du kan färga och skapa din egen magi och tillfredsställelse och mål. Där DU vill vara.

Du har frågat änglarna. Dom har hört. “Vad kommer härnäst till mig?” Dom har väntat att du tar beslut. Har du “dödläge” på gång och känner att du fastnat då är du rädd att ta fel beslut. Ditt nästa kapitel i ditt liv väntar. Änglarna är redo att hjälpa dig att lyssna till din röst/val så följer dom med. Var inte rädd att välja rätt. Känns det rätt så är det lätt sägs det. Denna period är oförutsägbar. Valet är ditt. Var modig! Behåll dina drömmar som du vet är din sanna kallelse <3 Alla har lika möjligheter! Himlen har inte glömt dig!

 

Det är fredag den 13:e…men inget att oroa sig för heller. Det är en vanlig dag så fös bort dina rädslor så kan det bli din turdag istället 🙂

13 betyder ny början och motivation och rörelse framåt. Vara unik. Hårt arbete. Rätt val. Manifestation. Tillväxt. Lyssna på din intuition. Något upplyftande och/eller överraskande kan ske nu. Karmalagen. Transformation till klyftiga lösningar. Låt änglarna och guiderna hjälpa dig att följa din livsplan och väg!

 

Klyftig fredag till er då 😉

 

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook för både små och stora budskap och änglarnas vägledning och dina möjligheter. Välkommen! Läs fastnålat inlägg för mer info.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

  1. Yvonne den

    Tack för dessa budskap ? ❤

    • magpie den

      Tack 🙂 <3

  2. Camilla den

    Tack för ditt budskap! Jag kollade själv budskap och fått ny början både i går och idag och nu av dig. ? Tror änglarna vill säga mig något. En liten puff där bak det är bara att jag tar ett nytt steg, vill ju inte vara en liten lort. ? Tycker om att läsa dina vägledningar. ?

    • magpie den

      Tack snälla! <3 Vad spännande! Önskar dig nu mycket framgång 😀 <3

  3. Alle den

    Jag låter gärna änglarna och guiderna att hjälpa mig ???➡
    Ha en fin helg.
    Kram

    • magpie den

      Låter bra! Tack detsamma 🙂 <3

  4. karin den

    Vilket upplyftande inlägg ska följa till punkt och prick tack för detta fina budskap Ha en fin helg Kram ???

    • magpie den

      Tack för din kommentar! Och detsamma 🙂 Kram! <3

  5. Jessica Jonsson den

    Fredag den 13 ä min tur dag!! ☺️?? fredag den 13 april 2012 var helt magisk för mig o efter det har en helt ny livsfilosofi och världsbild växt fram inom mig!!
    Tacksam !! ❤️ /Jessica, Himla tur

    • magpie den

      Wau!! Låter riktigt riktigt bra!! Stor kram! <3

  6. Ann den

    Jag har bestämt mig sen några veckor tillbaka att få iordning på min hälsa, hus och hem. Jag har bestämt mig för att behandla allt negativt med kärlek. Sen jag tog detta beslut att nu får det vara nog, har min depression minskat rejält. Tankens kraft är stark!

    • magpie den

      Såååå häftigt!! Men det är så det funkar 😉 Stor kram <3

Lämna en tanke