Lugnt och fint idag är budskapet <3 14/1-17

0

Dina egna djupdykningar till ditt inre och din inre guide ger resultat. Följ inte strömmen utan håll fokus på din egen grej. Finn inre frid och var bekväm just där. Du är värdefull! Dina sökningar ger resultat.

Vänlighet och mjukhet. Känn dig fridfull i din andliga kärna. Balanserad. Lyssna på mjuk musik dessa dagar. Rogivande. Prata tystare. Rör dig mjukare och långsammare. Gå inte in i strider just nu. Håll dig utanför alla konflikter och hårda ord. Undvik impulsiva beslutstagande. Du kommer snart att veta exakt vad du ska/borde göra.

Turkos är dagens färg.

Jag tog med min Krysokolla. Den symboliserar horisonten. Mötet mellan det oändliga. Förbinder det emotionella och mentala och ger dig kraft att tala från ditt hjärta. Poetens sten. Samla dig här och nu. Hals och chakrasten.

 

Idag ska jag med till våran släktstuga och träffa familjemedlemmar. Brukar inte bli så ofta men nu känner jag mig motiverad på något sätt. Många kvinnor och mycket diskussioner blir det säkert 😉 Bra nu att tänka på att vara “snäll” idag och inte brusa upp vilket lätt händer ibland när jag blir ifrågasatt i min tro om allt möjligt 😛 Jag tror dom ser mig lite som en udda figur men även på ett positivt sätt och inte bara negativt 🙂 Kommer hem sent på eftermiddagen idag och sambon vill att vi ska ta en promenad sen vilket kan vara skönt och jag har förvarnat honom att jag tänker gå lugnt och inte stressa och han föreslog att vi tar med en pulka om han vill gå fortare så får jag åka haha!!!

Ha en go lördag nu mina vänner!

 

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook. Välkommen in och läs om mina tjänster 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke