Romans och passion som budskap ;) <3 20/1-17

2

Jahaja! Romans på gång 😉

Du har bett och längtat efter romans/kärlek! Nu är du vägledd av änglarna att söka dig till rätta platser eller hitta nya sidor på internet eller nåt annat för att finna en hjärtevän <3 Ni som redan är i en relation kan återuppväcka känslorna och passionen 🙂 Öppna ditt hjärta och släpp masken som du har hållit som självförsvar. Detta är en ny början och dags att se människan på riktigt. Se sanningen och bli klar i tankarna. Se den underbara själen som finns i din närhet eller är på kommande. Avskalad. Uttryck dina känslor och var lite lekfull. Följ vägledningen och romansen kommer fortare 😉 Du kan känna din ängel nära som en varm stor kram <3 Uppmuntrar dig.

Ditt familjeliv är också givande eller blir snart 🙂 Harmoni. Starka relationer och du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (även materiella) är tillgodosedda när du lyssnat/lyssnar på änglarnas vägledning som vill leda dig rätt för du förtjänar kärlek och mer balans. Glädje och lyckliga äktenskap visas! Positivt med barnen.

Vi tar med Rosenkvarts igen för att öppna upp hjärtat och flödet. Och så tar vi Grön Aventurin för att släppa emotionella blockeringar och hitta balans i våra känslor. Att släppa gammal smärta. Transformera till kärlek <3 Idag ska du både ge och ta.

Om du absolut inte vill eller kan få romans så kan det för dig tyda på en nyväckt passion i något annat intresseområde. Ny hobby? Nytt jobb? Nytt husdjur?

 

Angående gårdagens överflödbudskap så blev det så att så fort jag skrivit klart så fick vi besked om att få köpa en ny TV för så rimligt pris att vi hade råd med det! Välbehövligt 🙂 Tack tack tack <3

 

Önskar er en kärleksfull fredag <3

 

Och glöm inte “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Jag har små tjänster att erbjuda för liten slant 🙂 Uppskattade vägledningar med änglarnas hjälp <3 Ibland om vi har tur så kommer en hälsning från andra sidan <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Alle den

    Tusen tack fina du ?!!! Ha en strålande dag och trevlig helg ?. Varma kramar

  2. magpie den

    Tack detsamma! 😀 <3

Lämna en tanke