Stampa kvar eller gå? Dagens budskap till dig <3 24/1-17

8

Idag är jag piggare med förnyad energi 🙂 Igår orkade jag inte skriva eller göra annat än just det väsentliga. Men så är det ibland. Kroppen var tung efter 2 alldeles för korta nätter och den utmattning som jag drabbas av emellanåt pga min sjukdom. Nu är det dock bättre tillsvidare och jag har diskat och ordnat tvätten som jag lämnade i en hög i förrgår 😛 Tur man inte är ensam och har hjälp av gubben 🙂

Det blev lite luriga budskap idag? Få se om vi får rätsida på detta 😉

Har du kanske jobbigt att ta itu med nåt arbete/uppgift? Ringa samtal och ordna upp papper eller annat? Jag känner lite det själv just nu och håller på att samla ihop för att ringa ett samtal som gäller en anhörig..vet inte om det blir nån lösning på frågan så jag känner mig lite osäker och måste vara stark för att stå på mig/oss. Och sen gjorde jag en miss igår och slutförde inte en viktig uppgift pga okunskap så därför får vi vänta på en utbetalning ännu kanske 2 dagar och det är ju lite knapert ofta med pengar i slutet av månaden..Äsch,vissa planer får vänta helt enkelt. Gilla läget och vänta för det kommer ändå att lösa sig snart 🙂

Du kanske också känner för att byta arbete. Det du har nu ger dig inte den utvecklingen och utmaningen som du önskar och behöver. Förnyelse och förändringar på kartan åter igen!

Men sen säger dom att det blir lyckliga förändringar! Det du går igenom just nu leder till förnyelse på ett positivt sätt. Nytt hem/jobb/relation eller annat. Kan vara lite skrämmande och utmanande men ha tillit att det bli bra. Men du är redo så släpp rädslan och osäkerheten. Det blir bra..

Dessa livsförändringar är oundvikliga. Men du är mogen nu. Att lämna det trygga som är/varit och gå framåt gynnar dig verkligen. Vill du känna dig trygg men fast i situationen eller vara modig och ta ett hopp framåt och se vad som händer? Du kan bli överraskad..Du behöver inte stressa nu. Planera och ta detta som en inkubationstid där något växer fram. Livsförändringen kommer att ske i just rätt ögonblick. Änglarna vakar över dig <3

Du har ett beslut att göra. Undvik dödläget alltför länge. Du vet vad du borde göra. Du har visdomen att lösa detta. Du kanske måste kompromissa med något eller någon. Hitta en medlare eller mentor. Undvik att tvivla på dig själv och låtsas att det inte finns några beslut och val. Du kanske överanalyserar och allt ser då värre ut än vad det är i verkligheten? Måla inte upp den skrämmande bilden på din målarduk. Katastroftänkande? Din fantasi av egots röst vill få dig att känna rädsla. Lyssna på din själ istället och måla dom glada färgerna och lyckliga resultatet. Du kan! Du kan visst gå igenom detta! Läskigt men utvecklande!

Önskar er en stark tisdag! 🙂

 

Kom ihåg “Änglabudskap och tolkningar” som finns på facebook. Har små tjänster att erbjuda för rimligt pris 🙂 Vägledning av änglarna och ibland meddelande från bortgångna. Inget jag kan styra utan det kommer det som kommer. Välkommen att kika in och gilla om du vill!

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Yvonne den

    Jag blir lika berörd och häpen över hur dina budskap träffar mig så mitt i prick varje dag. Vill tacka från djupet av mitt hjärta ❤

    • magpie den

      Hoppsan! 😛 😉 Tack fina för kommentaren <3

  2. ingalill den

    Oj oj… vad det stämmer… Du kan verkligen! Tack!

    • magpie den

      Wau tack så mycket!! Kram <3

  3. karin den

    Tack för dina fina budskap ??

    • magpie den

      Tack snälla för kommentaren! 😀 Kram <3

  4. Anchrstie Ekund den

    Träffade mitt i prick! Strugglar med ett beslut om att sluta röka! Jag skjuter hela tiden upp när jag ska sluta! Det kanske ändå är dags?

    • magpie den

      Hihi 😉 Jaa-a du kan nu ge det en chans och stort lycka till!! Kram <3

Lämna en tanke