Det ordnas upp är budskapet <3 25/1-17

4

Idag visas det på att det kan vara lite besvärligt med myndigheter eller annat. Det är även någon annan kanske som du försöker hjälpa. Försoningar. Förlåtelse. Kan också vara avsked som tar hårt på dig.

Nu krävs det lite tålamod. Svaret är : “Inte riktigt ännu”. Svaret och lösning tar lite tid. Himlen behöver tiden för att ordna upp detta till det bästa. Allas behov tas i åtanke och situationen kan påverka andras liv. Alla i situationen behöver sin egen erfarenhet och utveckling. Det måste ske. Lösningen kommer..vänta lite.

Ärkeängel Mikael är med nu för alla! Han är ju den som ger styrka och mod i speciellt besvärande situationer <3 Därför tog jag med min blå Lapis Lazuli idag 🙂

Kom ihåg att vi alla är en avbild av Skaparen/Gud eller vad ni väljer att använda. Ditt inre ljus lyser i sanningen och du kan inte därmed göra misstag när du gör allt av kärlek! Var inte rädd för att använda din kraft och visdom. När du lyckas så inspirerar du även andra och visar vägen! Justera ditt liv till att göra det som gör dig lycklig.

Var kraftfull och visa vem du är! Vem är du? Vad skulle du göra i detta liv? Lyckan har alla förtjänat! Alla förtjänar att vara lyckliga och ger bäst resultat med det dom brinner för. Var dig själv! Ditt underbara jag <3

I din drömvärld nattetid är du mottaglig för budskap från andra sidan. Be att få komma ihåg dom!

Du önskar ökad glädje och självkänsla. Gör bara saker som känns rätt! Vad är din uppfattning om hur man uppför sig?

Bryt inte ner din självkänsla och självförtroende med att känna skuld och skam! Kan du bara känna dig stolt över dig själv och vända den moraliska kompassen!? Lycka är dig givet! Gör bara det som känns rätt och snälla släpp skuldkänslorna!

Du kan få alla delar av ditt liv i linje med din inre sanning och ändra och läka situationer och relationer. Var ljuset och dela med dig av ljuset. För att finna lyckan och din inre lycka och känslor av balans och frid.

Du får hjälp att utföra handlingar som återspeglar ditt högre jag. Släpp handlingar och vanor och beteenden som skapat/skapar skuld och skam. Ersätt med handlingar som känns bra istället.

Lätt som en plätt? 😉 Prova och se vad som händer när du höjer frekvensen istället för att sänka den!

 

Önskar er en behaglig dag! Kom ihåg att energierna kan pågå under några dagar så titta gärna på tidigare inlägg också 🙂

 

Och så är ni välkommen att titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook 🙂 Små tjänster för rimligt pris just nu!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Yvonne den

    Tack snälla för dessa budskap. Skänker mig hopp och tro om att jag är på rätt väg måste bara ha lite tålamod ❤

    • magpie den

      Prövningar utvecklar tålamod och stärker en och tålamod får vi alla lära oss att acceptera..men när man vet att det blir rätt med tiden och lite väntan så är det värt det 😉 Kram <3

  2. vickan den

    Fick sorgligt besked idag, hans smärta är borta och vet att han kommer besöka sin familj o vara i stugan även om jag inte kan se el höra honom så vet jag att han kommer ha det bra och finnas där. Framåt har jag kommit även fast pusselbitarna ligger blandade.Försöker tänka positivt och blivit av med ilska o rädsla så sakta går det framåt. Tack för dina dagliga budskap 🙂 ?

    • magpie den

      Varmaste kramen till dig <3 <3 <3 <3

Lämna en tanke