Måndagens Änglabudskap till dig <3 3/7-17

2

Kära läsare! Det var den helgen. För mig var det arbete och igår efter jobbet var jag heeelt slut! Sov en sen middag och somnade ändå ganska tidigt för natten och känner mig nu ganska utvilad 🙂 Extra kvällspass väntar ännu idag men det är bara 5 timmar så det ska jag väl orka med. Sedan har jag 2 lediga 😀 Skööönt! Nu har det gått bättre på jobbet och ingen alarmerande ryggsmärta 🙂 Bytt skor och kanske kiropraktorns behandlingar börjar ge resultat nu…har dock äntligen fått kallelse till magnetröntgen i augusti!

Nu har det varit och kanske ännu är lite konstiga energier. Jag tror att egot spelar oss ett spratt och dags att reflektera vad som egentligen är sant och vad inte. Och det förflutna kan stiga upp till ytan och ta fram rädslor som ska bearbetas bort…igen! Det kan vara en lång process. För mig har det tagit flera år. Det återkommer med längre tids mellanrum nu dock, så man hinner gott och väl pusta ut mellan varven och känna sig ganska lycklig däremellan.

Du kan ha lust att säga mindre smickrande ord. Tänka mindre smickrande tankar. Tänk dig för innan du talar. “Är detta sant?” “Leder det till något gott?” Om du vet att detta är viktigt att säga så säg det. Bädda in orden klart och tydligt och utan aggressivitet. Nu är fullmånen nära igen och känslorna uppe i ytan. Lite varning där. Så tänk efter. Allt detta är övergående så håll ut och gör inget impulsivt. Agera i kärlek <3

Innan jag blandade korten så bad jag Ärkeängel Mikael rena bort mina negativa känslor och energier och såklart kom han upp i ett av korten! 😉 Ängeln säger nu att du är trygg och dina nära och kära är trygga och omhändertagna av himlen och änglarna <3 Dina lägre energier renas och du får beskydd av Ärkeängel Mikaels ljus. Som en sköld. Det attraherar bara kärleksfulla energier <3 Var inte rädd. Släpp rädslor så är du fri! Bort med oro. Allt är väl. Du är alltid beskyddad. Tacka för allt!

Änglarna ber dig att bibehålla en optimistisk attityd. Det finns något väldigt positivt på ingång till dig. Det byggs upp bakom din “scen” som du inte ser ännu. Vissa saker har tagit sin tid som ni sett men snart kommer du att se en förbättring och förändring! Tappa inte hoppet nu när du är så nära att få se något av dina drömmar besannas <3

Vid sidan om ser man också förbättrad hälsa 🙂 Hjälp på inkommande. Våga också be om hjälp av andra och glöm för all del inte dina änglar som väntar på att få “arbete”. <3 Kärlek och romans är möjligt. Känslor och längtan efter detta. Möjligt att förnya sina relationer eller att hitta en passande ny  partner…Släpp allt negativt som du känt och se möjligheter nu till kärlek och passion och varför inte till ett intresse som du älskar och vill utveckla och praktisera mer.

Detta var dagens budskap från änglarna <3 Önskar er en fin måndag! Ny vecka och nya möjligheter! Jag har börjat tycka om måndagar som kommer med något nytt och en ev tung vecka ligger bakom en 😉

 

Välkommen att titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook 🙂 Tisdag och onsdag kan jag ägna mig åt era personliga läsningar och ev en chakrabalansering kan jag hinna med. När min semester börjar i mitten på juli kommer jag att ha mycket mer tid till detta 🙂 Kram!

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Alle den

    Tusen tack ⭐!
    Varma kramar ????

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke