Änglabudskap till lördag <3 5/8-17

0

Kära läsare! Då ska vi se vad Änglarna vill visa idag. Att inte ge stormiga känslor utlopp idag på ett negativt sätt. Det är mycket som pågår med missnöje och även rädslor. Att känna sig fast och fånge i känslor. Dina känslor är varken rätt eller fel. Bara kontrollera dom. Lär dig självbehärskning. Du som läser nu är på många sätt klokare än andra. Du har vuxit som person och fått en andlig förståelse. Utnyttja den på ett positivt sätt. Gå gärna in i djupet av dina rädslor. Är dom verkliga? Hur kan du bli av med dom? När du göder dina rädslor med tankar och känslor så kommer du inte vidare. Kan du vända på allt och tänka dig det bästa scenariet istället för det värsta? Vi är alla rädda ibland. Vi får känna rädsla. Det är helt naturligt. Det är en röst som vill beskydda dig från fara. Men det är sällan livet är så farligt som du tror. Ibland växer dom bara till onödiga känslor. Man blir låst och törs inte gå ut mer. Att leva i rädsla är inte att leva. Sök en lösning till detta. Terapi? Alternativa behandlingar? Lär dig meditation? Gå en kurs? Personlig utvecklings kurs? Andliga grupper?

När du blir medveten om detta så kan du hjälpa andra. Din erfarenhet är till nytta i det långa loppet. Vi är till för att stötta varandra. Men vi kommer till att även ha den där stunden för oss själva för den andliga utveckligens skull. Lyssna till din egen själ och sätt dom där gränserna som är nödvändiga. Du kan inte ge när du själv är dränerad och inte hunnit återhämta dig och hämta kraften tillbaka.

Ensamtid har du nytta av nu. Försök att ordna en “tyst minut” åt sig själv. Att lyssna till sin inre röst. Meditation är nödvändigt därför att vägen för upplysning är en inre resa. En resa du ska göra själv för att finna glädjen och söka efter den riktiga sanningen. Att se allt från ett större perspektiv. Kollektivt medvetande. Att alla våra energier påverkar varann. Det du sänder ut känner dom som är känsliga för energier. Både på gott och ont. Sänder du ut lugna energier så påverkar du omgivningen och det finns ingen anledning för dom att börja “tjafsa” med dig. För det leder ingen vart 😉 Dom vill nog till slut få reda på hur du gör när du lyckas hålla din inre frid i vilken situation som helst 🙂 Finn glädje i ditt eget sällskap. Du har ett rikt inre liv när du kopplar upp dig till det gudomliga. Det finns mycket att se,känna och uppleva där. Du kan där känna att du aldrig är övergiven. Du omfamnas alltid av en stor kärlek från dina änglar och guider och bortgångna nära och kära. Bara be dom komma <3 När du är visare och klokare så ska du gärna dela med dig av din andliga kunskap. Du kan vara en mentor för andra. Du kan nu också få ett gott råd från andra. Hjälpen du sökt kan mycket väl komma nu. Någon som hjälper dig att nå dina drömmar..Nattliga drömmar kan vara livliga nu och du kommer ihåg dom. Ta reda på betydelsen av symboler som du får där. Fråga någon om du inte kan reda ut det själv.

Dina ord hjälper till att heala andra. Du är en andlig lärare av något slag. I vilket område som helst så kan du vara en förebild. Inom din familj i vardagliga saker så är du också en andlig ledare. Inom vänskapsrelationer likaså. Människor kan söka sig till dig nu för goda råd. Dom dras till dig pga dina energier som du lyckats vända till det positiva. Du kan få höra hemligheter eftersom dom vet att du är pålitlig. Var ditt naturliga jag och fokusera gärna på att tjäna andra. Du kan <3 Du kan utöva dina gåvor på ett professionellt sätt också. Fråga gärna dig själv “Vad är mitt nästa steg för att fortsätta på min andliga och rätta väg?” Du får svar på ett sätt eller annat..

Så bort med rädslor och sök aktivt efter svar och ta dom nödvändiga stegen. Inget händer om du inte agerar. Starta nu…ta ett steg. Höj dig mot upplysningen du söker..det finns mycket mer än du kan föreställa dig. Även dom som kommit långt i sin utveckling lär sig mer hela tiden. Vi ska vara nyfikna och öppna..

Så summa summarum är att några av er är mentorer och några är i startgropen. Det är många som läser så känn vart du själv är i din utveckling. Tro på dig själv och gå framåt. Änglarna är med dig och vägleder så att du hittar rätt plats och rätta personer <3

Önskar er en fin utvecklande lördag <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook har tid att göra personliga budskap och änglavägledningar. Allt sker i kärlek och ljus <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke