Änglabudskap för lördag <3 26/8-17

11

Kära läsare! Som vanligt har jag OH kort och annat vid sidan om för att se en bättre helhet av änglarnas kärleksfulla budskap <3 Om inte något av drömmarna slår in just idag ska du ändå vara fullt redo att ta emot. Det kan lika väl hända något trevligt idag redan 🙂 Påminnelse=är livet tråkigt just nu? Gör något åt saken! Tveka inte att hitta på något som gör dig glad. Det höjer dina energier och du synns som ett ljus som är lätt att hitta för vem som helst. Universum ser dig också bättre! Välj att synas på det sätt som känns bekvämt. Var orubblig med dina mål. Släpp ditt tunga lass och tråkiga måsten. Flödet finns nära. Himlen ser dig. Porten är öppen för dig eller håller på att öppnas. Utan mörker ser du inte ljuset…jag tolkar det som att när man haft det jobbigt så är man mer tacksam när ljusglimtar dyker upp på vägen. Vad det än kan vara. I partnerskap ser det ut att finnas en ny balans. Eller kommer när du följer änglarnas vägledning. Se även dina egna fel och brister och erkänn dom. Förnyelse och nya löften eller påminnelse om varför ni gick ihop i första taget. “Fader” i himlen visar er vad som är viktigt. Det största är också kärleken. Till allt och alla <3 Det har funnits fadersenergier senaste tiden. Jag tycker också det handlar om våra pappor och personer i våran närhet som är pappor. Hjälp och samhörighet. Känn efter vad det betyder för just dig.

Mother Mary ser efter dig och dina nära <3 Himlen likaså <3 Även när du känner dig ensam så är man brydd om dig <3 Livet kan ha varit tungt men du är välsignad och omhändertagen <3 Dina hjälpredor “bär” dig även fast du ifrågasätter det ibland! Det är som berättelsen om fotspår i sanden där du är buren och ser därför inte fotstegen bredvid dig av “Gud”. Allsmäktig och stor är gudomligheten som är universiell kärlek för alla och att vi tillhör alla samma större kraft än vi mänskliga kan se. Håll ditt hjärta öppet och var brydd om andra fast du inte alltid får respons. Var kärleksfull. Försök att inte ändra på andra. Dom gör det själv när dom ser att något kan justeras. Att stanna i “giftiga” relationer är inte bra för dig. Gå iväg. Du kan bry dig om personen på avstånd. Sänd kärlek och ljus. Det känns bättre än ilska och sorg. Ta också hand om dig själv och ge dig tid och tänk framför allt på din egen hälsa <3 Utan den har du inget. Inte ens glädje över stora pengar och att bo i ett slott.

Änglarna säger också att du ÄR redo för livsförändringarna! Omfamna personen du är menad att vara <3 Gör det som är rätt för dig nu.

En del av din livsuppgift är också att hjälpa barn och unga. Din milda natur gör att andra dras till dig. Ditt inre barn mår också bra av att umgås med yngre personer. Dagens unga behöver våran vägledning och omtänksamhet. Vi ska vägleda och inspirera dom <3 Prata om spirituella saker. Andlighet. Gudomlighet. Utför och använd dina gåvor till att hjälpa dom att läka. Healing kan du ge via musik tex. Berättelser. Healingarbete i allmänhet. Närvaro och tillgänglighet. Gör det som känns naturligt för dig och hjälp till i världen på något sätt. Änglarna vägleder dig gladeligen att hitta dessa personer och visa hur du kan hjälpa dom.

Summa summarum. Att ta hand om dig själv och andra ska vara i balans. Att ingen blir utan <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook finns för dig som behöver hjälp just härifrån <3 Tveka inte att fråga så skriver jag när jag har tid för just dig <3 Ibland frågar personer om enkel hjälp till att tyda drömmar också 🙂 Eller tecken dom sett. I övrigt är det kortläggningar eller healing eller beställning av magiska oljor som man kan fråga efter 🙂 Välkommen!

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

11 kommentarer

  1. Kristina den

    Hur mitt förhållande till mina föräldrar kommer bli ???

    • magpie den

      Änglarna ber dig att få fram mer information om situationen. Hur vet jag inte men du vet nog själv vad det gäller. Fråga någon annan eller dom själv om något? Lösning inom närmaste framtid kommer och att allt handlar om din egen tro i detta..ha tillit och håll på ditt önskemål. Fall inte i negativa tankar! Utgången verkar bli det som du förväntar dig så var försiktig och håll reda på dina tankar. Tänker du och tror att allt blir bra så blir det så <3

  2. Carina Reinholdsson den

    Hej Skulle du kunna lägga kort för mej??? Vill veta om jag ska flytta, om kärlek,, byta jobb.. Hur ska jag göra om jag vill träffa barnbarnen?? Mvh Carina Reinholdsson.. Jag har swish

    • magpie den

      Hej Carina! Skickar epost 🙂 Kram <3

    • magpie den

      Sänder pm <3

  3. Siv Sandberg den

    Det stämmer så bra! Tack! ?

    • magpie den

      Kram <3

  4. Therése Henriksson den

    Jag mår jätte dåligt.. Förra lördagen fick jag veta att min kille hade varit otrogen mot mig i vårt förhållande. Men jag har känt jätte länge att något var fel. Så förra fredagen så gjorde jag slut. Å så som jag sa att förra lördagen så sa han att han har varit otrogen mot mig.. å för tre år sedan var jag med om samma sak. . Så nu är frågan hur kommer mitt LIV att bli.. Jag orkar inte mer.. Mvh: Therése Henriksson…,,, mitt e- mall funkar inte…

    • magpie den

      Änglarna ber dig att vara så positiv som möjligt! Något bra håller på att byggas upp till dig så vänta på det <3 Jättefina förändringar kommer som ger dig glädje! Känsla av överflöd <3 Styrkekram <3

  5. Thomas den

    redigt bra budskap väntar på nästa budskap om projekt mm
    detta kommer snart är helt övertygad om detta

  6. Thomas den

    väntar på nästa budskap om projekt mm
    detta kommer snart är helt övertygad om detta

Lämna en tanke