Änglabudskap för tisdag <3 5/9-17

4

Kära läsare! Idag verkar det som att det kan komma en ursäkt från någon till dig. Du kanske ursäktar något till någon eller dig själv. Du kan också ev få ta emot information från någon som behöver din hjälp. Eller..frågan kan vara om du verkligen behöver ursäkta dig när du vet att du gör något för ditt eget bästa? Följa strömmen eller din egen väg och lycka? Känn vad detta kan betyda för just dig.

“De älskande” visar att en relation finns i tankarna. Romantisk eller vänskaplig. Viktigt med kommunikation här. Utveckling av tillit. Prata gärna med en vän om det känns så. Viktiga livsbeslut verkar det vara. Något som kommer att påverka din framtid. Noggranna val och titta på om du kan genomföra dom i praktiken. Det behöver inte vara så allvarligt heller men det krävs ändå lite eftertanke. Att våga?

Dock synes det finnas chans och gott hopp inom denna relation och tankar på bröllop för vissa eller liknande. Önskan också om mer balans och bättre hälsa. Fortsätt ta hand om dig själv på bästa sätt <3 Ärkeängel Rafael hjälper gärna till att läka relationer och hitta din rätta partner i vilket område som helst. Inom yrke eller kärlek.

Dina känslor om fångenskap är inte heller äkta. Du hindrar dig själv genom dina rädslotankar. Släpp dom. Många har svårt med detta och det krävs dagligt arbete. Titta också på din ekonomi och det materiella behovet. Fråga dig själv om allt är nödvändigt och vad du egentligen behöver dom sakerna till. Men om det är nödvändigt så säg högt varför och du ska få det som verkligen gynnar dig/er. Det ska finnas helst en riktigt bra orsak. Inte en egoistisk orsak som att du vill fylla tomrum. Du blir aldrig nöjd av materiella saker när din själ längtar efter något helt annat. Som balans och inre frid..Ärkeängel Jofiel ger dig vackra tankar om dig själv och uppmuntrar dig att söka din sanna andliga väg <3

Du är i början av något nytt. Du behöver inte ha bråttom. Ta nu ett steg i taget och stressa inte. Sök med fördel svaren inom dig själv. Du har en stor visdom i ditt inre när du ger det en chans. Alla har så bråttom numera att man hinner inte reflektera och tänka efter. Om det krävs snabba beslut i något så kanske man får avstå från att göra beslut överhuvudtaget. Det är också ett beslut. För stunden iaf. Det kommer nya tåg..

Änglarna visar också att ett bättre alternativ kommer. Kanske inte det du önskat och väntat dig. Men du ska få något som passar dig bättre. Lita på dina änglar! Dom vägleder dig när du frågat om hjälp <3 Något fantastiskt roligt kan komma nu! Stort eller smått. Det är små guldkorn som kan ge ibland större glädje än det stora som du önskat dig. Men något större är fullt möjligt också 🙂 Öppna ditt hjärta och var beredd att du kan få mer därför att du förtjänar det <3

Lita också på dina känslor. Änglarna vägleder dig via dina känslor nu. Känner du starkt för att öppna eget eller byta jobb eller börja studera så lita på att den känslan är rätt. Men åter igen..du behöver inte ha bråttom. Kanske börja planera och se alternativ? Fråga dig själv vad du egentligen vill ha. Och vilket alternativ är det bästa som känns som din riktiga livsuppgift?

Önskar er en fin tisdag <3

 

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook finns till din tjänst så titta gärna in <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Alle den
    • magpie den

      <3

  2. Anette den

    Tack för fint budskap ❤ Stämmer så bra i min situation just nu. Kram

    • magpie den

      Kram tillbaka <3

Lämna en tanke