Torsdagens Änglabudskap <3 7/9-17

2

Kära läsare! Fullmånen gav mig några nätters sömnproblem och andra kunde känna av känslosvallningar och vissa kunde ha “profetiska” drömmar och annat mäktigt eller konstigt. Jag passade på att göra en spirituell meditationsform med hjälp av en vän igår 🙂 Jag fick några viktiga svar från “andra sidan” som jag tar till mig och börjat redan undersöka saker som jag tyckte var väldigt intressanta och det handlar om min karriär..eller framtida karriär rättare sagt 😉 Tusen tack till Annika <3

 

Min tolkning idag är att våga vara dig själv. Din godhet strålar ut till andra så tänk på din “hållning” och vad du förmedlar. Som “Ljusarbetare” kan du arbeta på egen hand på ditt sätt eller samarbeta med andra. Ljusarbetare kan man vara på många olika sätt. Det behöver inte vara karriär i healing eller sånt. Det är vardagligt “arbete” bland våra medmänniskor på olika sätt. När vi alla tex. sänder ljus över världen med böner så gör det skillnad <3

Enhöringarna vill också berätta att du är begåvad och har speciella talanger! Du kan nu med lätthet finna det som faller i ditt eget intresse. Du har ett eget speciellt sätt att lära dig nya saker. Vissa lär sig genom att se och andra genom att lyssna och andra genom att läsa. När du finner det som faller i din passion så är det lätt att lära sig helt enkelt! Du har en egen kreativ gåva! Bry dig inte om vad andra tycker och tänker om dina passioner. Alla förstår inte. Men meningen är att vi ska ta tillvara våra gåvor och talanger. Du kan genomföra nästan vad som helst när du gör din egen grej 🙂 Du har mycket att erbjuda till andra. Hjälpa andra på ditt eget unika sätt.

Det är väldigt “inne” nu med att byta fokus på något sätt. Byta yrke eller något annat. Och det är ju så..att är du trött på det du gör så ska du göra något annat istället. Enkelt. Det som inte känns gott ska du lämna och ta emot en ny början. Skapa nytt.

Nu är det också många som sitter fast i en situation som inte gått att lösa på egen hand och på ett intellektuellt sätt. Blockeringar härrör från detta tänkande. Nu är det bäst att släppa detta för att komma fram till en lösning. Ge dina bekymmer till änglarna och himlen. Säg vad det är som stör dig och be dom ta emot det och ta hand om det och sända dig ett svar när det är klart. Svaret kommer via känslor,syner,öron osv. Backa lite just nu och släpp det du funderar så mycket på. Lösningen kommer när du slappnar av..

När du vet svaret så är det bra att föra en dialog med ditt högre jag och änglarna och sedan ta itu med dom andra det berör. Klart och tydligt. Red ut ev missförstånd. Då kan alla gå framåt med sina planer igen. Tex. jag själv är lite blockerad just nu..väntar på att hälsocentralen ska ringa igen..jag måste få nytt sjukintyg och nu tänker jag om jag ska be läkaren skriva 50% arbete eller bör jag stanna hemma helt fortfarande..grejen är att när jag jobbat ett par dagar så krackelerar ryggen varje gång. Värt besväret? Inte egentligen! Men jag får alltid dåligt samvete av att vara hemma och inte vara produktiv i samhället. Inlärt beteende jag vet..har mkt att lära mig ännu 😉 Och ja..jag ska sadla om. Det måste jag pga dessa hälsoproblem. Tittat på utbildningar osv så vi får se vad det blir 🙂

Till sist ett budskap vid sidan om som visar igen på Romans 🙂 Mycket kärlek och känslor har det varit på sistone 😉 Romans budskapet kan också indikera på passioner. Ett nytt intresse som fångar din uppmärksamhet fullständigt! Om det då inte gäller just romans på riktigt 😉

Då önskar jag er en fin torsdag <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook…

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marie den

    Hej fina du, jag har varit i den situationen med dålig rygg och pressade mig att forsätta jobba genom att äta värktabletter. Det slutade med att min sömn blev drabbad och jag sov för lite pga av värken, gick in i väggen och är idag sjukpensionär, jag kände också att jag inte ville ligga samhället till last. Tänk dig för och framförallt tänk på vad som är bäst just för Dig. Ljus och kärlek till dig. ?

    • magpie den

      Vi kvinnor är så envisa och tänker inte på eget bästa förn det är försent! Ja nu är det som det är och jag har inte ont så länge jag är snäll med kroppen 🙂 Tack detsamma till dig <3 Kram!

Lämna en tanke