Änglabudskap till söndag <3 1/10-17

0

Kära läsare! Vi har gått in i en ny månad nu..blir intressant att se vad oktober bjuder på 🙂 Idag har jag lagt nya änglakort igen och tyckte det var splittrat och osäkert att tolka  men vi ska se..ni tolkar såklart dessa budskap individuellt. Ibland tycker jag det ser omöjligt ut eller negativt att jag har svårt att börja återberätta men när jag väl börjar skriva så flyter det på med hjälp av mina änglar <3

Kvinnor och män visas och delade meningar i något. Det kan vara en tredje part eller flera parter som tycker annat och som påverkar din situation. Du kan själv ha svårt att ta ett beslut på egen hand eftersom du tänker på andra och vad dom tycker. Osäkra känslor och även rädsla. Ska du lägga ner piskan/ge efter eller använda den/säga din mening? Manliga figurer vill “vattna” något. Är du villig att fylla på med honom eller få honom att ändra uppfattning i situationen? Männen önskar få något positivt och det kan handla om eran relation eller att något trevligt ska hända. Kvinnor bromsar? Varför? Tänk efter vad det är som hindrar. Rädsla för vad eller vem?..

Ärkeängel Mikael vill hjälpa oss nu och alltid. Bara be om det. Du är på din egen “mission” i livet. Alla känner rädsla och osäkerhet ibland. ÄÄ Mikael ger oss styrka i alla situationer. Hjälper dig att släppa på rädslor och ger dig beskydd. Ta dina beslut i enlighet med din egen livsväg och vad du behöver för erfarenhet och kunskap. Ta fram ditt högsta potential. ÄÄ Mikael ger dig tröst när du känner dig ensam och sårbar. Han är snabbt på plats när du ber om hjälp!

Sista kortet visar att du är starkare än du tror! Du kan hantera denna situation. Tro på det! Du behöver inte vara hård eller arg eller upprörd för nu är det bäst att vara vänlig,mjuk och ha medkänsla med andra. Utmaningarna ger dig chansen att använda din egen “magi” på något sätt. Ditt unika perspektiv. Ditt eget unika sätt att manifestera. Ha tålamod. Just i denna sekund är det inte lätt eller rätt att göra det beslutet du tänker på. Vänta ut lite..Du kanske bestämmer dig senare idag eller imorgon. Tänk efter..Ärkeängel Ariel finns också tillgänglig för dig. Att du har dina behov tillgodosedda. Mat,pengar,material osv. Kalla även på denna ängel för styrka och stöd.

Vet du exakt vad du vill nu så ska du stå på dig och tänk positivt.

Relationer kommer upp i ny nivå. Förnyad motivation. Eller an annan känslomässig situation som påverkar dig. Diskutera om känslor och behov och hitta kompromisser där alla blir nöjda. Drömmar och fantasier..är dom orealistiska eller genomförbara? Fullmånen närmar sig och intuitionen och psykiska förmågor brukar vara starkare då..ta tillvara det. Kärleksmeddelanden kan vara aktuella nu också 🙂

Budskapen brukar gälla under några dagar..

Önskar en skön söndag till er nu <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook..Välkommen in <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke