Måndagens Änglabudskap är hoppfullt <3 2/10-17

6

Kära läsare! Veckan ser ut att börja bra 🙂 Något positivt inom relationer vilket alltid är välkomnande eller hur? <3 Det ser också ut som att man får lust att följa manliga figurer i deras planer eller goda råd. Också möjligt att männen lyssnar på oss. Det är klokt att ta emot nu..och att ta spaden och börja gräva och undersöka saker noggrant och det visar sig att man kommer loss från tidigare hinder. Allt du gjort verkar nu löna sig och det är ju det som är meningen..

Tysta stunder i ensamhet rekommenderas alltid från änglarna. Det är viktigt att gå in i sig själv och koppla upp till ditt högre jag,universum och änglar. Sök sanningen i ditt hjärta. Trivs med dig själv. Det är jätteviktigt. Då trivs du lättare med andra också när du själv är i balans med dig själv. Ensam och övergiven är två olika saker ska vi också tänka på..du är inte övergiven på något sätt. Du har alltid dina änglar och guider och kopplingen till den universella kärleken där vi alla är ETT. Vi kopplar lätt upp oss till högre energier och andras energier när vi kommer på hur och tror på det och vågar prova. Det är så fint med tex distanshealing där man är uppkopplad med andra. Kärlek..Änglarna säger också att du har din egen visdom och du kan lära ut till andra något. Det kan också vara så att du nu söker efter en egen mentor/andlig lärare. Omvärdering av planer kan vara aktuellt och fördelaktigt. Hjälp kommer så ta emot nu med gott samvete.

Nu vill man också granska vissa regler. Vad är nödvändigt och vad inte? Du kanske är en av tidens “nybyggare”. Speciellt ni som är unga kommer att vara med om att bygga ett nytt och bättre samhälle. Rebeller av det bättre slaget. Några i den “äldre” generationen samarbetar med dessa unga och guidar och hejar på. Vet också att det finns kärlek i det när man själv känner sig “begränsad “av andra personer. Ofta inom familjen. Familjen vill ha en sammanhållning som fungerar. Arbetsplatsen likaså. Rebellerna vill stå upp för sig själv och göra sin egen grej. Det är bra men ibland får man snällt lyssna på vad andra säger och vilka regler man i samhället har bäst att följa. Som trafikregler tex 😉 Passa tider etc.

Trevliga överraskningar visas också! Kom ihåg att mina budskap brukar gälla under några dagar så bli inte ledsen om inte detta händer just idag för dig <3 Du har förtjänat något bra! Ta emot. Tacka och du får fortsätta att få ta emot av himlens gåvor. Saker och ting verkar gå annorlunda till än du tänkt så var redo för det. En överraskning är en överraskning 😉 Du kan få ta emot riktigt bra information,hjälp av något slag,pengar,material,en möjlighet du väntat på eller en av dina drömmar besannas 🙂 Detta gillas!

Så då får jag önska er en härlig måndag <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook finns för dig också. Välkommen att titta in <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Lena den

    Budskapen medför alltid eftertanke,så tacksam för att jag har det så bra,friska barn,kärleksfull mor,fantastiska vänner och en man som älskar mej,vad mer kan begäras❤

    • magpie den

      Härligt <3 Tacksamhet är jätteviktigt <3 Det leder alltid till goda saker och inre harmoni <3

  2. Marie den

    Tack fina du, fick rysningar av det jag läste. Man skulle nästan tror att du skriver min historia, för det stämmer så bra in på mig tid just nu.?

    • magpie den

      <3 <3 <3

  3. Marie den

    Tack fina❤

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke