Änglabudskap för tisdag <3 3/10-17

10

Kära läsare! På torsdag är det Fullmåne. Detta påverkar oss redan nu och dagarna efter. Nattliga drömmar har betydelse. Vägledning och budskap via drömmar. Några har sömnsvårigheter och andra är extra trötta. Några har svårt att hantera sina känslor och brusar upp för minsta lilla. Vet att detta är övergående. Tystnad är guld nu..istället för att agera med ilska kan du istället gå ut och utföra fysisk aktivitet. Detta kan du göra inne också givetvis. Vet också att du inte kan rädda andra från deras utmaningar. Man måste hantera själv dom. Lyssna kan du men gå inte med i intriger och negativa mönster. Säg ifrån om det blir för mycket.

Har du tråkigt så prova att öppna en ny dörr..Lyssna på din intuition nu. Den är extra stark vid Fullmånetider. Tänk på dina drömmar och önskemål. Skriv ner dom på papper. Tänd ett ljus och prata med dina änglar. Tacka för hjälpen. Vet också att när du har stora drömmar och drömmar som påverkar din omgivning så tar det mer tid. Tappa inte tålamodet för det! Håll fast i dina drömmar och ha tålamod. Inom ett år eller om ett år så kommer det resultat som du väntat på. Av den stora sorten alltså. Mindre och enklare önskemål kommer snabbare. Dom “pushar” oss framåt och att fortsätta. Räkna dina välsignelser.

Inom familjen är det något som påverkar..släktforskning kan det vara. Prat om släktingar/familjen av olika slag. Minnen från din historia..barndom kanske..Mönster som följer genom generationer..Prata gärna ut om obehagliga minnen. Be änglarna om hjälp att släppa. Givetvis finns det även roliga historier att berätta 🙂 Be änglarna beskydda dig när du sover. Be för dom som har det jobbigt. I drömmarna bearbetar du också dina upplevelser. Låt dig bli “renad”..Att lära sig mer om familjekulturer ger dig chansen att lära dig mer om dig själv. Lev inte i det förflutna för mycket för du har allting framför dig. Och allting finns nu.

Allt du behöver veta kommer att visas dig. Steg för steg. Ha tålamod och följ din inre vägledning och änglarnas vägledning som vill ditt bästa. Dröm och håll vissa drömmar för dig själv. Allt behöver inte uttalas. Dom är dina egna. Studera gärna andliga ämnen. Umgås med likasinnade. Be Ärkeängel Haniel för att få mer klarhet och stöd och urskilja vilka känslor är dina och vilka är tillförlitliga. Ta din tid att tänka efter noga med dina beslut.

Dock har du inget att oroa dig för! Allt kommer att bli perfekt i slutändan enligt änglarna 🙂 Oro blockerar flödet som ni vet..forcera inte. Tänk positiv utgång och du kommer snart att se att din oro var onödig <3 Har du bett om hjälp så har du dina änglar som redan börjat arbeta bakom kulisserna.

Ni kanske ser att mina blockljus är “grumliga” på bilden. Det är för att jag smörjer dom med oljor som innehåller kryddor och örter och annat smått och gott. Detta för att manifestera och attrahera min önskemål effektivare 🙂 Fråga gärna mer om du är intresserad..

Önskar er en trevlig tisdag nu <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook finns för personliga änglabudskap och vägledning och fina chakrabalanseringar finns att fråga efter <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Marie den

  Mina ögon drogs till det gröna ljuset, min tanke var att jag kände glädje och ett inre lugn. Som vanligt talade korten till mig, det är precis där jag är nu.
  Kram Marie ?

  • magpie den

   Jag är glad att du finner nöje i mina blogginlägg <3 Kram <3

 2. Ria Andersson den

  Hej ?
  Jag är intresserad av örterna du smörjer ljusen med som är avsedd för vissa ändamål ?
  Är nyfiken på hur du tänker liksom ??

  • magpie den

   Hej Ria 🙂 Jag använder till stor del Solögas bok om växternas språk plus intuitionen när jag tillverkar dessa magiska oljor. Olivolja som grund och kanelstång och citron till alla olika ändamål. Sedan fyller jag på med annat gott av kryddor och blad etc och en magisk sten. Dom jag gjort hittills är Framgångsolja,Kärleksolja,Hälso-olja och Änglamagi. Smörjer mina ljus när jag känner för det och tänder varje dag en stund. Säljer ju också av dessa då och då när det finns intresse 🙂

 3. Ingalill elenius den

  Tände framgångsljuset i morse till frukost!?

  • magpie den

   Bra! Nu är det jättebra tid att utföra magi när fullmånen är på gång :)Kram <3

 4. Anneli Jonasson den

  Jag saknar min älskade son har han träffat sin pappa farmor farfar/ mormor morfar? Visste han att han skulle gå bort. Är det han som visar sej på olika sätt för mej barnen och hans fru. Är det något han vill säga till sina barn fru mej sin bror eller Arbetskamrater❤️

  • magpie den

   Hej Anneli! Jag är ledsen men jag agerar inte som medium. Men kan rekommendera en om du vill 🙂 Det jag gör är att jag förmedlar änglabudskap och vägledningar från dom. Ibland har det hänt att någon kommit från andra sidan med ett budskap men jag har inte seriöst tränat på det och undviker att pyssla med sånt som jag är osäker på. Hänvisar dig till någon annan hellre. Varm kram till dig <3

 5. Ludmila den

  Tack ska du ha!!!
  Varma hälsningar,
  Ludmila

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke