Ett budskap från Enhörningarna idag <3 3/3-18

0

Kära läsare! Idag kände jag för att dra ett budskap från Enhörningarna 🙂

Avsluta det du påbörjat. Så vad är det du lagt på hyllan för att ta tag i senare? Den kanske har “spökat” redan i månader 😉 Det kan vara stort eller smått. Som en liten grej kan vara att föra dom där kläderna/sakerna till återvinningen?

Gör en lista om du inte har. Nu är det optimal tid att ta hand om planerna. Skriv i viktighetsordning. Gör den första på listan under helgen och kryssa av. Men det viktigaste kan såklart vara det som tar mest tid..som en renovering? Den kan du lägga längre ner i listan då om det känns så 😉

Det viktiga är att göra något! Det känns så mycket bättre och lättare när det är gjort eller ens planerat bättre. Sen kan alla gå vidare och få ny energi att ta tag i nästa projekt 🙂 Struktur och balans och passion som vaknar..

Ofta är det ju så att när man finner ett nytt intresse så lägger man all passion i det och efter ett tag så tappar man kanske gnistan..titta nu om du kan utveckla den där passionen igen eller byta till annat? Många ggr så tänds man på nytt när man tittar på “projektet” med nya ögon och större perspektiv..

Detta kan gälla såväl som en relation som ett fritidsintresse eller bara ett vanligt projekt eller städning eller sånt.

Dagens nummer är 3 och 6 och dom säger att bönerna är hörda och hjälp finns. Be änglarna,enhörningarna och uppstigna mästare om vilken hjälp som helst! Bara att få förnyad inspiration kanske? Respektera dig själv och andra och ta ansvar. Harmoni hemma <3 Tacksamhet <3 Tacksamhet kommer med överflöd! Lita på att era behov är tillgodosedda <3

Ett exempel från mig: Min framgångsolja tog slut igår och jag tänkte såklart göra en ny magiolja! Den där glasburken har stått på bordet sen igår kväll och jag kom inte ens halvvägs haha 😛 Så det är något jag tänker göra klart idag!

Önskar er en fin helg och påminner att jag gör så många små budskap som jag hinner i helgen för 50 kr. En fråga får du ställa och så får du ett så utförligt svar som möjligt där jag använder kort från högst 2 lekar.

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller skriv epost till: pkautto@hotmail.com

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke