Änglabudskap till torsdag <3 15/3-18

6

Kära läsare! Idag kände jag att vi tar ett budskap utöver det jag skrev på måndag om hela veckan 🙂

Du är förstod av himlen och dina änglar <3 Precis som är! Dom vill berätta att inget du gjort har varit ett “misstag”. Allt har en perfekt mening och det vet dina hjälpredor om. Speciellt Indigo personer är väldigt högkänsliga men även andra som “ramlat” in på en andlig resa som dom nu är medvetna om. Fler vaknar och ser allt i ett större perspektiv och börjar söka varför man är här och vad ska man egentligen göra. Från himlen och dina änglar och guider och dom från andra sidan som står dig närmast ser din perfektion <3 Med alla dina sidor som du själv känner att du är “fel” eller gjort “fel”. Allt har en gudomlig ordning och du och dom andra skulle erfara det som var. Där har man chansen att växa och bli en bättre människa. Du har ALLTID stödet av dina änglar oavsett vad du gör!!! Dom förstår och dina val som du gjort och gör. Dom vill att vi är medveten om att det finns en större kraft som styr systemet. Större än du kanske aldrig förstår! Du ses som en perfekt individ med alla dina “krossade” bitar i livet. Alltid <3 Be gärna dina änglar närvara som känner du deras värme. En varm kram eller en vindpust eller något annat som du ser att det där är inte logiskt egentligen 😉

Ge dig hän i livet på ett positivit sätt och känn tilliten att du skulle på den platsen just då för att möta en speciell person eller finna en sak som du sökt etc. Med änglarnas närvaro och din tillit kommer du lättare och snabbare fram till dina mål <3 Dom kan stå och ropa ut i luften och du ser inte! Dom ropar “Hallå,ser du inte det där som ligger framför dig”!! Det kan vara att dom leder dig till en speciell sida på internet eller en artikel eller bok. Lyssnar du? Känner du att du alltid har dina änglar med dig..? Ingen är utan sina guider och änglar och andra vägledare!

Som ett exempel här hemma: Min laptop har gett ett bra tag om varningar att den tänker lägga av och det är dags att uppdatera pga så mycket “arbete” jag gör via datorn. Häromdagen lyckades jag BRÄNNA min skärm på ett blockljus på bordet!! Fanken sånt här händer bara mig tänkte jag haha! Visste inte vad jag skulle tycka och att jag inte just nu har lust att investera i en sprillans ny laptop för jag håller min sparbössa till nästa veckas evenemang då vi ska träffa Pehr Trollsveden i Pajala!! Nå min fästman gjorde förfrågan via facebook om någon har en skärm över så kan vi koppla laptopen till det så jag har en tydlig bild iaf. Det tog 2 dagar så blev vi erbjuden en riktigt fin och stor skärm för billigt pris! Tack tack tack!!! Nu fick jag en nödlösning tills jag kan spara ihop till en helt ny laptop! Affirmerar sen när det är aktuellt. Just nu är andra saker aktuella och framför allt min hälsa som jag mest fokuserar på så jag tar en sak i taget 🙂 Be så ska du få och tro på det! Känn på det! Med hela hjärtat och ju fler som ingår i önskemålet och hjälper dig desto snabbare går det. Kollektivt är stort!!!

Jag efterlyser en viss Marie Nyberg som kontaktat Torsten på Lapponiaherbs! Du lämnade inte dina kontaktuppgifter eller dom var “dolda” av nån anledning. Han har uppdaterat sidan nu för att se allas mailadresser! Så ni som vill veta mer om blomsterdroppar gå in på www.laponiaherbs.com eller epost aigia@hotmail.com. Finns för alla ändamål och problem något att testa på! Vi har bara fått positiva effekter här hemma!! Otroligt hur effektiva dom är! Även Shamansalva som funkar bättre än voltaren! Hejar på honom och önskar framgång för företaget!

Denna vecka ut tänkte jag ge rabatt på stor änglabudskapläsning/vägledning för 200 kr istället för 250 kr. Du får utförlig läsning och kan även välja att få prognos någon månad framåt om du så vill. Vi tittar också på tidigare liv etc. Jag kombinerar i vissa fall om hälsan om änglarna tycker att det finns en obalans som går att korrigera med örter,frukter,bär,kryddor etc. Jag fortsätter också med 50 kr läsningar där du får ställa EN fråga och du får utförlig akut svar på det som stör dig just nu. Du får vara redo för 2-3 dagars väntetid om jag har många kunder på stora läsningarna. Jag sätter en gräns på 6 st av dom stora veckan ut.

Jag säljer också gladeligen av Magiska oljor med änglahealing och kraft! Då har du lättare att affirera det du önskar 🙂 Några som köpt av kärleksoljor har fått plötsligt många friare runt sig 😉 Bara att välja vem man vill lära känna närmare haha! Av Framgångoljan så har flera stycken meddelat att dom bytt jobb eller fått äntligen ett jobb och har bättre ekonomi. Nyfiken? Fråga! Lätt att använda 🙂

Önskar er en härlig dag nu <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Sofia F den

    Jag är intresserad av den stora läggningen. Hur gör jag? ?

    • magpie den

      Hej Sofia! jag sänder dig epost så kolla även skräpkorgen! Just nu har jag fullbokat men kan fortsätta in på nästa vecka med er som frågat nu i tid 🙂 Kram <3

  2. Zlatko Uvalic den

    Hejsan!!
    Läser dina sidor varje dag o känner igen mig, men vill fråga vilken metod är det bäst att använda när man vill stanna upp o lyssna så att man lyckas med vägledningen från änglar?

    Tacksam på förhand!

    • magpie den

      Tack att du följer mig <3 <3 <3 Jag rekommenederar och änglarna gör det att man gör andningsövningar till att börja med. Man drar 3 ggr djuuupa andetag och andas ut sakta. Då får du ner pulsen och kommer i ett annat läge i hjärnan. Gör det minst en gång om dagen. Sen börjar du meditera. Det gör inget om man somnar ibland. Det är helt okej och behövligt då för den stunden. Detta är en daglig träning eller iaf minst 2 ggr i veckan. man lär sig! Ha tålamod. Det man först brukar förnimma är olika färger och det visar då att du har kopplingen. Sen kan man börja se andra sekvenser om sitt liv och tidigare liv. man finner mer lugn och harmoni och tillit. Det går inte att fuska sig till andligt uppvaknande. Man måste tillåta sig att bli öppen och ha tillit till information fast det kan verka ologiskt. Man kan ha bakggrundsmusik eller inte. Det som passar. I början räcker typ 10 min och sen blir det mer för att det känns bra 🙂 Kram <3

  3. Marie den

    Tack! Önskar dig en underbar dag♥️

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke