Änglabudskap till helgen <3 7/4-18

4

Kära läsare! Vi tar ett litet budskap inför helgen 🙂 Leken är Enhörningarnas budskap som givetvis samarbetar med änglarna <3 Ni läsare behöver veta att ni har gåvan att läka/heala. Er själva och andra. Nu är det många som behöver kärlek och läkning så detta är helgens aktuella budskap. Ni vet hur ni kan använda dessa gåvor till djur och människor och växter och det kan vara dags att bli ännu bättre. En kurs kanske? Besöka en healer som ger dig mer balans och läkning? Ge av dig själv till andra med högsta ljusets och änglarnas hjälp och kollektiv kärlek <3 Ha tillit och kärleksfulla tankar så går inget fel. Be gärna Ärkeängel Mikael och Ärkeängel Rafael att närvara <3

Tidigare erfarenheter och smärtor av olika slag börjar ge med sig..följ flödet och din intuition där änglarna kommunicerar med er. Sänd kärlek och ljus och tacksamhet <3

 

Jag provar vara återförsäljare av Blomsterdroppar och Shaman Healing Cream och det var perfekt budskap om naturens healande egenskaper! Finns några kvar att köpa. Fjällkvanne och Rosenrot och 1 flaska kvinnodroppar Virgo. Fråga gärna!

ROSENROT:

Rosenrot är en växt som växer i bl.a. svenska fjällen och har använts lång tillbaka i tiden som läkemedel för att bota sjukdomar. Idag används det som kosttillskott för att ge uppiggande effekt, lindra nedstämdhet och öka mental prestationsförmågan.

Det är extra populärt under vinterhalvåret när många känner känner större motgångar och väldigt många känner av de positiva effekterna redan efter 1-2 veckor. Rosenrot har även andra positiva egenskaper som att göra en mindre stresskänslig. Med dessa droppar jag har så infinner effekten redan efter 30 min!

FJÄLLKVANNE:

De eteriska oljorna verkar inflammationshämmande och desinficerande, kramplösande och vattendrivande. Garvsyran och bitterämnet i angelikan verkar stimulerande och stärkande på mag-, lever- och tarmfunktion samt blodomlopp. Angelika verkar även blodrenande och svettdrivande. Tinkturer som tillverkats av växtdelarna används som liniment vid nervsjukdomar och reumatism.

Den schweiziske läkaren och naturfilosofen Paracelsus (1493-1541) ansåg att för att ej bli smittad av olika sjukdomar, kunde man skydda sig med att äta angelikarot och därigenom bygga upp en motståndskraft mot infektioner och smitta, en tro som höll i sig i flera hundra år.

Hjälper vid förkylning som till bihålor och öron och slemlösande. Effekt vid meditationer med mer “jag är” känsla.

VIRGO: till besvär med pms och menstruations smärtor och klimakteriet. Uppigande. NU SLUTSÅLT! Men kan beställas fler vid behov.

SHAMAN HEALING CREAM: hjälper till led/muskelvärk. Ofarlig att smörja på ansiktet och fungerar även som bakteriedödande och svalkande och värmande vid olika behov vad kroppen behöver och hur du reagerar. Bra fotsalva och till vilket ändamål som helst! Innehåller bivax och pepparmynta bla.

Titta in på “Änglabudskap och tolkningar” på facebook. Ibland gör jag änglabudskap och vägledningar och rekommenderar viss hjälp från naturen och tillverkar Magiska Änglaoljor för bättre manifestation 🙂 Epost: pkautto@hotmail.com.

Önskar er en fin helg nu <3

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Maria Nordlander den

    Hej! Jag skulle vilja beställa Fjällkvanne, vad kostar det hur hur går jag tillväga? / Maria

    • magpie den

      Hej! Den kostar 200 kr plus frakt 35 kr. Flaskan är dryg och prisvärd och effektiv 🙂 Skriv din adress och swisha till 0725731857 om du vill ha den så sänder jag så snart jag har klartecken. Har bar 2 kvar nu av dom. Kram Pauliina

  2. Annsofie den

    Hej skulle vilja köpa shaman healing cream ???Hur mycket skallja swischa dej å hur gör jag??

    • magpie den

      Hej AnnSofie! Kan du skicka epost till: pkautto@hotmail.com så tar vi adress och betalning den vägen 🙂
      Kram <3

Lämna en tanke