Budskap från Änglarna/Enhörningarna vecka 36 <3 Från 3/9-18

2

Kära läsare! Då är det ny vecka igen och jag har frågat om veckans prognos och budskap från änglar och enhörningar 🙂 Först ser det positivt ut hemma och i relationer. Många av er söker efter en trygg relation och många av er har hittat den rätte <3 Singlar kan möta någon som får hjärtat att klappa 🙂

Hemma ser det ut att komma extra pengar oväntat eller väntat. Kan också vara viktiga investeringar som man har råd med. Möjligen kan det bli kompromisser om dessa investeringar eller inredning eller annat beroende på din situation.

Med din hälsa ska du inte se dig som ett offer. Var inte heller så stolt att du inte kan be om hjälp 😉 Hjälp finns bara man öppnar munnen. Du kan också själv fråga om någon behöver din hjälp i något område. Träffa doktorn mer än gärna så blir du snabbare friskare. Det kan också handla om skriva papper och att dom ska vara tydliga så att du får rättelse..

Du som förälder älskar dina barn och denna vecka kan du finnas till extra stöd och hjälp på något vis. Vet också att dina föräldrar älskar dig på sitt sätt hur det än ser ut och dom som finns på “andra” sidan kan göra sig påminda nu <3 Jag hör orden “älska och förlåta”..

Andlig lärare kommer upp igen och det var inte länge sen sist. Du är en andlig lärare på något sätt. Kärleksfulla ord räcker för att vara en ljusarbetare. Nu är det positivt att växa andligt och ta hand om sina gåvor och talanger och dela med sig <3 Du blir bättre och bättre. Ta dig tid att meditera eller något som gör att du blir mer öppen eller gör en träff med ett medium eller en healare eller liknande kanske?

Kapa av allt gammalt groll nu och gå framåt för det är STORA lyckliga förändringar på kommande! Nytt hem? Nytt jobb? Ny kärlek eller stärkt kärlek med nuvarande? Vad har just du väntat på? Nu kommer chansen! Det du sått får du skörda. Du har väl kommit ihåg att önska på det positiva sättet och föst undan rädsla. Kom ihåg att du förtjänar gåvor från universum och dina hjälpredor <3 Fina lösningar är aktuella 🙂

Önskar er nu en underbar vecka <3

Vill du fråga om personliga budskap från dina änglar/guider/enhörningar m.m. så kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Vi kan titta på närmaste framtid och passande arbete eller dina livsuppgifter eller lite om tidigare liv. Ibland får man veta ungefär när man träffar kärleken eller finner jobbet som man väntat på. Har du kanske hittat rätt nu? Bekräftelser etc..Vad är just din undran?

Jag har också börjat med Chakrabalansering/healing nu både på distans och plats…

Vill du boosta kärlek/realtioner/pengar/framgång så kan du fråga om mina magiska änglaoljor som jag fått positiv feedback på 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ingegerd den

    Kommer jag möta min själsfrände.

    • magpie den

      Hej! Jag tar en liten penning för att ge svar på frågor. Du kan sända epost till pkautto@hotmail.com <3

Lämna en tanke