Helgens Änglabudskap <3 23-25/11

0

Kära läsare! Nu tar vi helgens Änglabudskap 🙂

Dom flesta har kännt av starka energier och vimsighet speciellt denna vecka. Dagens Fullmåne är kraftfull och tvingar oss att granska våra liv och gärningar. Rensning är ett måste nu för att komma vidare på våran riktiga mission. Flödet kommer åter av våra nya insikter..Vi har en sista fullmåne ännu i år i december så ta nu chansen kära vänner och gör er av med allt som inte tjänar det högsta goda. Många har redan gjort stort arbete i år och lämnat arbetsplatser och relationer och bytit hem osv. Bra där!

Vi har otroligt många Indigosjälar på jorden nu och fler kommer och fler förstår sitt syfte nu. Allt har en större mening för att sprida kärlek istället för hat. Man börjar hjälpa andra helhjärtat utan att tänka på gentjänster. Man förstår universums plan och tidigare liv och hittar livsuppgifter. Allt kommer att falla på plats med tiden..Var inte rädda när det blåser och stormar nu. Det är bara justering som går över 😉

Du är aldrig ensam här! Massor av änglar och guider och kraftdjur och uppstigna mästare cirkulerar runt alla. Finn nya vänner när du känner att ingen förstår dig eller du känner av hårda energier. Använd kristaller och trumlade stenar och naturstenar. Vatten och jord. Vet att just du gör ditt allra bästa utefter din situation <3 Du är älskad som du är!

Änglarna sänder tecken till alla. Det gäller bara att vara uppmärksam. Symboler,djur,slantar,fjädrar,pengar,siffror och massa annat fantasifullt. När du vill ställa en fråga så be om svar som dom vet att du kommer att förstå. Tex. “Är jag på min rätta väg?” och så ber du att du ska få se ett hjärtformat moln som bekräftelse. Ett exempel alltså.

Var snäll med dig själv nu och ta dig tid för balansering med hjälp av moder jord. Vårda dig själv så är du mer effektiv med andra.

Alla har andliga gåvor. Vi är födda med det. Som barn är det vanligt att vara mer öppen men dom flesta stänger av pga att inte många förstår vad man upplever. Sedan är det ju vardagen och samhället i sig som kräver närvaro och vissa uppgifter och man har inte tid att kommunicera med sig själv på djupare plan och inte heller med våra hjälpredor. Du kan bestämma dig för att öppna nu..all information vi behöver veta finns tillgängligt..Meditera gärna och läs tex om Akashabiblioteket och Indigos och Kristallbarn och ju mer du söker desto mer hittar du av spännande ämnen.

Många har också börjat söka sig till healers och medium och olika metoder för att finna sitt sanna jag och må bättre och bli lugnare.

Wakey wakey rise and shine och skapa dig ett drömliv där du trivs! DU själv kan göra det. Du måste först bara våga att släppa det som inte är roligt mer eller det som gör dig svag eller sjuk etc. Detta är tjatigt men sant 😉

Jag tror att när man lever sin dröm och det arbete som ger glädje och känns rätt så orkar man syssla med det resten av livet i mån av tid och ork. Alltså att man inte behöver gå på det som kallas pension idag..Mest för att “pensionsrättigheter” håller på att drastiskt ändras nu och man förstår att det blir svårt att överleva på våra intjänade pengar i framtiden. Hur kan man gardera sin framtid? Det kan vara ångestfyllt att tänka att man måste flytta in hos sina barn och barnbarn när man slutat arbeta för kommunen eller staten etc. Visst kan det vara trevligt för många med den gemenskapen men detta är inte möjligt för alla. Alla har möjligheten att manifestera och det enda som behövs är att skifta tankarna och känslorna till det man egentligen vill ha. Det är inte alltid lätt i brörjan men med träning går det garanterat bättre och bättre.

Denna helg är det bäst att ta det lugnt. Jag känner mig både trött och rastlös och måste påminna mig om vad som är nödvändigt just nu. Vad behöver jag hinna och varför? Planering och inga hastiga beslut..

Jag bifogar en text om Ärkeängel Zadkiel som just nu är aktuell:

Ärkeängel Zadkiel hjälper oss att nå frihet genom förlåtelse och han är känd som ärkeängeln över dem som förlåter. Du kan kalla på Zadkiel för att hjälpa dig släppa toxiner från ilska och en oförmåga till att förlåta dig själv och andra människor. Zadkiel hjälper oss se andra med kärlek och förståelse istället för dömande. För mig handlar Zadkiel väldigt mycket om att transformera tunga energier, och det är där jag ber honom om hjälp.

Han kännetecknas ofta av: Lila och blå  aura,  

Kristallerna  han ger oss kraft i är :Lapis, Lazuli och Gemini 

Ärkeängeln Zadkiel hjälper oss bl.a att komma ihåg saker; namn, bilnycklar mm. Han samarbetar med Uriel och hjälper studenter att komma ihåg fakta. Han kan hjälpa oss komma ihåg vilka vi är, vad vårt livs syfte är. Kan förbättra minnet på oss om vi ber honom.

 Zadkiel kan hjälpa dig känna medkänsla mot dig själv och andra. Han ger oss ofta undervisning via livet och människor vi möter. Han hjälper dig att förlåta dig själv och andra och att släppa dömande. Då samarbetar han med Ärkeängel Mikael för att avlägsna negativa energier och ersätta med tillit och medkänsla. Zadkiel hjälper oss se det gudomliga ljuset i oss själva och andra, (istället för att se på misstag, egot eller den yttre personligheten.)

Om du har svårt att förlåta dig själv eller någon annan, kalla på Zadkiel i en bön. Eller bjud in honom i dina drömmar. Då kommer han att rena din kropp, sinne och hjärta så att du kan förlåta det förflutna.

 Om du upplever att du hört vägledning antingen via dina fysiska öron eller inre öron och inte känner dig säker på vad det betyder, så kan du be Zadkiel om klarhet i detta.

Kopierat från sidan: http://karin.tarotguiderna.se/arkeangel-zadkiel-kan-hjalpa-just-dig-med-sa-mycke/

Då önskar jag er en fin helg <3

På facebook hittar ni mig på “Änglabudskap och tolkningar” och så svarar jag också på epost: anglaakuten@hotmail.com

Jag sysslar med Chakrabalanseringar och Änglabudskap/vägledningar m.m.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke