Ängla/Enhörningsbudskap för vecka 2 <3

4

Kära läsare! Nu tar vi veckans budskap! Ibland hinner jag inte på måndagar om jag har stor personlig Änglabudskaps läsning att göra. Och så har jag använt min kreativitet till att pyssla ihop ett par smycken 🙂

Först kommer en Puma med budskap om hopp! Enligt Solöga så berättar puman att du bör inse att den väg du nu går leder dig rätt. Inse att dina egna andliga gåvor är din styrka. Tvivla inte på dig och dina förmågor. Du vet vad du håller på med så håll fokus. Puman ser också ut att försvara sitt hem. Ibland är livet också en berg och dal bana men med en bra inställning och att hålla hoppet så blir det fina dagar denna vecka 🙂 Dalarna skingras..Har det varit stopp i flödet? Nu rör det sig framåt igen 🙂 Se dina möjligheter istället för omöjligheter. Planera noga och undvik stress. Allt behöver man inte göra på samma dag. Gör en lista för att ha koll och inte missa viktiga möten etc.

Nu är det dags att förstärka feminina sidor. Det har varit mycket manliga energier på sistone. Män som styrt på olika sätt och behövt uppmärksamhet. Ta fram kvinnan nu! Du kan också uppmuntra männen att använda sin mjuka sida. Vissa har redan av sig självt “lugnat” sig och bytit frekvens..Kvinnan behöver uppmärksamma sina egna behov. Lekfullhet,lätthet,nyfikenhet,rörelse,kreativitet..ungdomlig skönhet och mogen skönhet. Det spelar ingen roll hur “gammal” du är! Du är kvinna och du är vacker! Du är en Gudinna! Ta befälet och uttryck alla dina sidor. Män kommer att lägga märke till dig 😉 Men gör för all del så mycket som möjligt för din egen skull. Tvillingsjälar har haft utmaningar ett tag bakåt. Man har nog turvis varit på “flykt”. Mest män. Kvinnor har försökt att hålla ihop hela systemet och blivit trötta och utdränerade. Sluta jaga och sluta spring. Förstå allas synvinklar. Ha tålamod. Var mjuk och ödmjuk. Pressa inte situationer och personer. Tids nog sker det klarhet..Önskar du kärleken att komma så låt det bara ske i rätt tidpunkt. Fantisera och dröm men sök inte med ljus och lykta..”Hen” kommer när “hen” kommer. Snabbare med positiv känsla 🙂

Föräldrar och mor/farföräldrar eller andra förebilder har betydelse. Vissa är dina guider från andra sidan. I verkliga livet så kan man känna för att ta kontakt eller blir kontaktad. Känner du dig träffat så ring upp personen eller bara gå och knacka på. Positiva vibbar finns. Hjälp från och till. Gemenskap. Prata ut kanske. Är någon otrevlig och ni inte kommer överens så släpp det dilemmat. Tänk på ditt välmående. Mest är ändå kärlek i fokus denna vecka <3 I partnerskap tänk på egna behov också och vad du gör av din tid..Jag tycker jag ser också om ekonomi och att planera och tänka långsiktigt. Är det dags för skuldsanering? Ansöka om lån? Något positivt borde ske ekonomiskt och att även be om hjälp när man kört fast. Hjälp från familj eller av utomstående..

Du gratuleras också till att du funnit en rätt väg! Allt kommer att gå bra och man behöver inte tänka på fler alternativ/vägar just nu. Du har mycket att tacka för så tacka på och var nöjd med dig själv! Ta hand om dig själv fast allt går smidigt till. Din kropp och sinne tackar dig för att du uppmärksammar dig själv och njuter av dina skördar och belöningar 🙂 Njut av livet och njut av denna harmoniska tid!

Mycket lycka väntar dig och nystarter/födelser är framgångsrika!

På tal om det så har jag nyheter till salu! 2 st lyckoarmband finns tillgängliga. Endast 2 så först till kvarn nu!

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

 

Röd jade: Röd jade står för passion och livskraft, och kan bland annat hjälpa oss med att omvandla rädsla till handling. Balanserar rot/bas chakra och stärker kvinnlighet.

 

Symbolen med ett öga inbäddat i en öppen handflata har haft flera namngenom tiderna, inklusive HamsaFatimas öga eller Fatimas hand, Miriams hand mm.

Symbolen har tolkats på olika sätt av forskare som en judiskkristen ellerislamisk amulettoch som en hednisk fertilitetssymbol.

Hamsas hand är handen med ögat och tillsammans betyder dessa symboler beskydd. Ett vakande öga och en moderlig hand.  Man kan också säga att ögat symboliserar närvaro, att vi vakar över oss själva och handen att vi tar hand om oss.

Hamsas hand är en uppmaning till oss själva att vara närvarande och älska oss som de vi är.

259 kr st inkl porto.

 

Intresserad av Mala band? Har 1 st till salu för 400 kr inkl porto. Pärlorna är Guldsand och Bergskristall med Lotus berlock. Vid intresse kan jag göra den till ett vackert armband också 🙂 Det blir då mindre antal pärlor och priset 239 kr inkl porto.

Denna doftande mala hjälper dig övervinna hinder på ”the Yogic path”. Renande och stärkande för sinnet avger Sandalwood Mala positiv energi. Att bära sandelträ verkar som ett antidepressivt, antiseptiskt och ett lugnande medel. Gnid malan i handen några sekunder då och då för att generera doften när du behöver det! Sägs även hjälpa mot värk..

Bergskristallen förstärker effekten.

Berlocken är Lotusblomma:

Lotusblomman som växer mot ljuset och hämtar sin näring från dy och träsk är en symbol för att visdom och utveckling. Lotusblomman är en symbol för renhet och andlig kraft i både den buddhistiska och hinduistiska religionen samt för faraonernas kultur i det antika Egypten. Lotusblomman har fått symbolisera återfödelse och därmed den fysiska eller materiella verkligheten. Mantrat  Om Mani Padme Aum “The jewel in the Lotus”, är en hyllning till medvetandet som finns inom oss, juvelen, diamanten inom oss. Lotusen är då en symbol för vår fysiska natur.

Därför är lotusblomman en självklar symbol för Yoga. Yogan arbetar ju både med den andliga och den fysiska aspekten av oss.

 

 

 

Sedan har jag en färdig Framgångsolja som man smörjer på grönt blockljus för framgång och ekonomisk trygghet. Magi! (Innehåller en Grön Aventurin för extra god tur. Annat smått och gott för att förstärka effekten bla blomsterdroppar och blad och utvalda kryddor etc.) Utan blockljus 100 kr plus 100 kr porto med postnordsbox. Omtyckt verktyg till goda attraktioner av önskemål som tex ett bra jobb och hålla ekonomi i balans. Innehåller änglarnas kärlek och ljus och är renade och laddade till ny ägare med omsorg <3

Välkommen med frågor och beställningar till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” och epost anglaakuten@hotmail.com. Finns personliga änglabudskap att beställa också som är mycket omtyckta 🙂

Önskar er en finfin vecka nu!

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack för fina budskap och jag önskar dej en skön kväll?‍♀️??‍♀️

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Mia Carlsson den

  Hej, tack för fina budskap.
  Jag vill gärna köpa Malahalsbandet. Kan du maila mig för mer uppgifter? Min mail: espefors64@gmail.com
  Vänligen Mia Carlsson

  • magpie den

   Skrivit epost! 🙂

Lämna en tanke