Tydliga tecken ska visas dig säger Änglarna <3 28/4-17

6

Kära läsare! Dagens budskap säger att det finns ny information till dig på kommande. Du ombeds att antingen börja eller avsluta det som intresserar dig. Alltså genomföra din uppgift tills den är klar! Känn efter hur det passar i just din situation. Detta handlar om något som du vet att du bör göra. Kortet är en bekräftelse till det du strävar efter. Ha gärna en konversation med universum. När du frågar högre upp så får du svar. Var öppen i ditt sinne och lyssna och se…Lita på det du får till dig sedan för det är sanningen som levereras!

Skriv gärna upp dina förnimmelser så att du kommer ihåg dom. Dela gärna med dig av det du lärt dig. Är du en Indigo person så har du lättare att ta emot himlens information till dig.

Lita på att änglarna guidar dig rätt nu även när du inte kan se något resultat ännu! Allt har sin speciella mening i processen och du ser det lite senare. Allt du lärt dig hittills kommer du att ha nytta av senare på något sätt. Just nu ska du se till att ha lite roligt på vägen och prova något nytt som sagt 🙂  Nytt intresse eller ett nytt sätt att närma dig ditt mål.

Sedan kommer detta med att se efter tecken. Detta budskap kommer upp 2 ggr idag! Tidigare tittade jag budskap åt mig själv och fick samma budskap i en annan kortlek! Ingen slump alltså 😉

OCH! I samma stund som jag skriver detta så ramlar det saker ner i köket och när jag tittade efter så var det läskflaskor som fallit ned på golvet från en stol. Plockade upp och försökte “läsa av” om det var ett “tecken” 😉 Njaa,,,kanske det..På flaskorna står det “Freeway” som är en produkt av Lidl. Freeway? Vad kan det betyda måntro? Frihet väntar för dig och situationen kommer att lösas på bästa sätt??? En får fortsätta att önska 😀

Tecken från Änglar och andra hjälpredor kan komma på de mest förunderliga sätt! Var öppen för vad som helst! På din fråga finns det ett väldigt speciellt svar. Var öppen, för denna gång vill dom vara mycket tydliga <3 😉

Detta med flaskorna var nog tecken nr 2 idag för mig. För en timme sedan kände jag att jag gått in i väggen och hjärnan ropade ERROR! Mina planer har inte alls gått som jag tänkt denna vecka heller av olika orsaker och jag vet att det finns ett annat svar på mina frågor och min strävan efter svar och behandling för mina besvär. Idag är det fredag och dags att ge upp kontakten med myndigheter över helgen helt enkelt. Nu bromsar jag och stänger av “skiten”! Nästa vecka är en ny vecka.

Tecken nr 1 som jag fick då tidigare när hjärnan höll på att börja ryka ,var att min allra bästa änglasyster ringde i just rätt stund och lyckades lugna ner mig och gav mig ett gott råd som jag ska följa. Bästa rådet hittills faktiskt även om det kan kosta mig mycket smärta..men egentligen,med facit i hand så har jag inget annat val just nu. Tack vännen du vet vem du är <3 <3 <3

Nu tar jag helg från dumma tankar och önskar er en superfin helg med! Kramar i massor! Och ha roligt! Änglar älskar roligheter och vill gärna närvara <3

 

Kanske jag återkommer med nya budskap under helgen om jag orkar och känner lust 🙂 Annars hörs vi senare <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Freeway betyder oxå motorväg, flerfilig bred väg om det kan hjälpa dig att se något från en annan vinkel 😄

 2. Inte roligt att veta att någon annan har error i huvudet.
  Själv är jag så trött och less. Väntat på tecken och lösning. Behöver få lön för mödan. Men icke… Hade velat att det hade löst sig ren för flera månader sen. Men en liten tröst att man inte är ensam. Trevlig helg!❤

  • Änglarna säger att ja dom sänder tecken och vill prata med oss men det är vi som inte är uppmärksamma pga att vi är så låsta i våra tankar. Mer öppenhet från oss och då ser vi mer. Allt som händer är också av en orsak och många ggr är olika lektioner. Lika ofta lektioner som gåvor. Ofta vill dom att vi ska se allt från ett större perspektiv. Kram <3 <3 <3

 3. Jag vet inte vad det beror på men budskapen som du förmedlar känns alltid som om dom är riktade till mig. Helt underbara budskap ❤. Jag fick en fjäder idag igen och det gör mig så lugn och tacksam för då vet jag att änglarna är med mig 😇😊❤. Ha en trevlig helg. Kram kram

  • Universum ser till att du läser det som är vikigt för dig 😉 Kul att det var just via min blogg dom sänder just dina budskap 😀
   Stor kram och trevlig helg <3 <3 <3

Lämna en tanke