Änglarna ger ett fint budskap till Tisdag <3 27/6-17

6

Kära läsare! Nu är jag tillbaka 🙂 Det blev 3 långa arbetsdagar och då orkar och hinner jag tyvärr inte skriva men nu ska vi se på Tisdagens Änglabudskap <3

Dessa budskap brukar dock gälla i ett par dagar så ni ser vad som passar er och när 🙂 Det visas på förhållanden och även vid sidan om manliga personer/barn. Så det är familjeangelägenheter som pockar på uppmärksamhet lite mer tydligen. Personlighen tycker jag det ser mer ut att något rätar ut sig. Att förvirring och vissa motgångar ger med sig nu. Rättvisa och givande ser positivare ut. Planer som ser ut att bli lösta till en del iaf. Så inte så farligt 😉

Det har varit förseningar och kan vara fortfarande med vissa saker. Men det är ju sånt som händer ibland när det är många olika personer inblandade. Deras tycke och deras tid tas i åtanke av änglarna. Men det är bättre att vänta än att hasta. Att vänta innebär ett bättre resultat i det långa loppet. Lita nu på den gudomliga ordningen. Den är till för att allt ska flyta bättre oavsett omständighet. Dina böner är hörda och det kommer att hända en sak i taget. I den takt som faktiskt passar dig/er.

Du vill ha någon slags belöning och det ska du få! Du kommer snart att se skillnad! Om inte idag/nu så inom den närmsta tiden 🙂 Den som väntar på något gott ;)…Lyckliga överraskningar kommer på alla möjliga sätt för olika människor. Något du inte väntat dig ska dyka upp som glädjer dig mycket! Goda gärningar,skuldbetalningar,oväntade pengar,bättre hem än du trott,ett nytt bättre jobb,oväntad vänlighet från någon,goda nyheter om vad som helst. Litet eller stort spelar ingen roll bara vi är tacksamma. Och som jag ofta skriver…tacksamhet ger dig ännu mer att tacka för och samma med tillit <3

Kanske någon av dina drömmar besannas….<3 Änglar och himlen vill se dig lycklig och nu är det dags för lyckospark efter motgångar 🙂 Vi kan ju inte undvika motgångar som ni vet. Dom lär oss alltid något. Nya kunskaper,ideer,tålamod osv.

Var uppmärksam på att saker och ting inte kanske blir som du hade väntat dig. Nu är det mycket möjligt att din lycka kommer via omvägar och som en överraskning. Änglarna tänker på ditt högsta bästa. <3 Var beredd på något upplyftande!

 

Nu blir jag då ledig från och med imorgon eftermiddag tom torsdag. Så med det önskar jag er välkomna att titta in på faceboosidan “Änglabudskap och tolkningar” <3 Jag har drygt 2 dagar på mig igen att skriva personliga änglabudskap och deras vägledning 🙂 Skicka pm så svarar jag så snart jag kan 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Annette söderström on

  Hej kommer det att bli T… och jag ? Har gått på mina efter mina hoppas nu .kram Annette

 2. Yeeey. Äntligen 😍😇! Jag har bett. Manifesterat ute i skogen. Nu tillit 😇😍😇😍. Tack fina du 💚

 3. Stefan Thulin on

  Hej
  MagPie takck för alla ord, ja jag har bett om förändringar av våran ekonomi då jag har så kallat fas dast de säger att det inte finns….279 kr om dagen efter skatt,,,,,i morgon ska jag ut i naturen o gjorda mig
  Ha det så bra…..
  Stefan

  • Hoppas det vänder för dig! Jag vet att man lär sig att leva med “det lilla” men visst blir man frustrerad när det pågår länge och man inte kan investera eller unna sig annat än billig husmanskost eller bara nudlar…dock..när man tackar för det man har så tar det inte länge förrn man ser förbättringar på något sätt. Önskar dig en fin dag i naturen 🙂

 4. Kommer jag att flytta snart, eller ska jag bo kvar här. Måste få veta hur jag ska lösa detta😢

Lämna en tanke