Änglabudskap denna fullmåneonsdag <3 6/9-17

2

Kära läsare! Nu är det fullmåne och jag har månbadat alla mina verktyg inatt 🙂 Ni som vill kan göra detta ännu nästa natt. Dags att också skriva ner vad ni vill släppa taget om och vad ni istället önskar in nu. Klart och tydligt.

Spendera ensamtid och tänk på dina planer. Skriv ner dom också. Meditera gärna. Från “noll” kan du nu börja bygga nytt. Man kan alltid starta om på nytt vad det än gäller. Be så gärna om hjälp för du behöver inte kämpa ensam heller.

Fick du nej på något så var det inte rätt tid just då. Men ge inte upp. Se efter nya alternativ och vägar och fortsätt med det du ville genomföra. Som jag skrev tidigare så kan det gå annorlunda till än du tänkt dig. Resan och resultatet är en erfarenhet och lärdom. Inte i negativ mening. “Gud” straffar inte någon heller. Skaparen gav dig den fria viljan att använda den på ditt sätt. Alla “misstag” gav dig en erfarenhet och nu är du starkare och klokare. Allt som hänt har tagit dig till denna stund. Du är mer än redo att starta om på nytt. Slutför din uppgift vad det än gäller för just dig.

Spela säkra kort och förneka din uppgift som kallar på ditt namn? Eller ta risker och hitta din lyckliga plats? Även när du går din rätta väg så får du vara beredd på utmaningar. Det hör livet till. Men du är stark nog att klara dom! Det är inte alltid såhär: “Är det rätt så är det lätt”. Det finns läxor på många stigar. Lärdomar. Ta itu med utmaningar istället för att ge upp. Vänlighet och medkänsla för allt och alla och dig själv.

När man tex finner sin själsfrände eller tvillingsjäl så betyder det inte att allt är guld och gröna skogar. Nej..ni ska växa tillsammans och genomgå utmaningarna innan ni känner att ni är på samma våglängd. Ungefär iaf 😉 Det är hårt arbete för många. Acceptera andras olikheter. Stödja varann på vägen. Dessa utmaningar gör att eran kärlek blir starkare och inget kan skilja er åt. Om det var meningen. Var det inte det så var det något annat ni skulle genomföra med denna “soul-mate”. Misströsta ej. Det du lärde dig leder dig till något annat..blev du riktigt klok så finner du den alldeles rätta..för du är redo..Tvillingsjälar är dock svåra att sära på när dom väl hittat varann i jordelivet. Går dom skilda vägar så dras dom tillbaka till varann förr eller senare. Dessa är ofta förebilder till andra på något sätt..

Familj och familjehistoria kan göra sig påmind nu eller bör tittas närmare på. Vad är du stolt över att ha fått ärva? Eller vad var det som gjorde ont? Gå igenom isf det onda och rensa bort dom känslorna. När det är just fullmåne så är det perfekt tid att släppa dom. Prata gärna om det med dom du kan. Någon i familjen eller en vän. Både det roliga och det som inte var bra. Be änglarna hjälpa dig med läkning. Dom står redo till din tjänst <3

Men den viktigaste tiden är just nu. Så stanna inte och gräm dig över det förflutna. Gå igenom det och släpp sedan. Rensning är alltid på schemat vid fullmåne. Frigöring..När du lärt dig om din familjehistoria så känner du dig själv mycket bättre och många mönster som följt dig. Är du medveten om dom så kan du bli nu mer dig själv. Du är du. Bli den du ska vara och börja njut av stunderna i “nuet”. Din egen livsresa. Nu kan det också vara dags att komma ännu närmare din familj på något sätt. Du har släkt från andra sidan som kan göra sig påmind och medlemmar här som gör sig påmind. Eller väntar på att du tar kontakt.

Också innan du somnar så kan du be om beskydd av änglarna och gå varsamt igenom dina “spöken” i drömmarnas värld och bearbeta dom. Också en rening och frigöring.

Det var änglarnas budskap till denna dag. Önskar er en fin fullmånedag <3

“Änglabudskap och tolkningar” på facebook är tillgänglig nästan alla dagar denna vecka. Är ännu sjukskriven med ryggen men känns mycket bättre nu och planerar att återgå till jobbet nästa vecka och önskan är att prova halvtid igen för att känna efter vad kroppen tål. Det är en process som pågår i min kropp men vägen har börjat till läkning och man får själv stå på sig för att få hjälp. Jag är envis och ger mig inte i första taget. Tålamod är en dygd också. Allt har sin tid och erfarenhet.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Marie den

    Ljus och värme till dig.💗

    • magpie den

      Sänder tillbax <3

Lämna en tanke