Änglabudskap till måndag <3 11/9-17

2

Kära läsare! Märker att jag är saknad efter helgen när jag tog ”ledigt”! Vad fina ni är <3 Tack för all omtanke <3 Nu är jag redo att skriva ett nytt inlägg igen 🙂

Det finns ännu också hjälp att få och ta till sig. Det kan vara du som hjälper andra. Bekanta och obekanta. Planerande och eller ”byggande” av något. Det är ju så att förändringar har pågått en längre tid för oss och det är bara att fortsätta. Det går framåt så länge vi själv är aktiva. Ja man får och bör stanna ibland och begrunda och planera nästa steg 🙂 Denna hösten är det både inre och yttre ”arbete” och vi har fått ”morötter” på vägen.

Sista kortet idag visar ju på Överflöd! Den har kommit upp tidigare några gånger för att visa att vi är på rätt väg och belöningar kommer 🙂 Ditt hårda arbete bär frukt! Kom ihåg att överflöd är många olika saker. Nya vänner eller ideer eller flytt till underbart nytt hem eller kärlek eller vad som helst 🙂 Ta emot! Tveka inte om det är rätt eller inte.

Hur du kan förbättra området karriär kräver tid och uppmärksamhet på detaljer och annat. Det har handlat om att följa hjärtat och sina passioner. Det kan vara också det som du utför som hobby som kan leda dig till att planera det som ett yrke. Det är fullt möjligt att göra det! Fortsätta träna och avsätta tid till det. Visualisera dig till framgång i ditt område! Hur härligt det känns när du är på din rätta plats och får utföra det som ditt hjärta brinner för. Du gör ditt bästa arbete när du känner glädje i dina uppgifter! Träna varje dag. Praktisera det du älskar. Träna ditt sinne till att känna glädje och förväntan. Inte oro..Sluta kämpa med att tänka negativt och rädsla. Hitta inspiration och glädje. Fortsätt..

Det du tänker och tror på nu är helt riktigt och sant. Din kropp känner och bekräftar allt. Ta en stund och ”känn” efter vad kroppen säger och svarar till dig. Änglarna kan också viska sanningen till dig om du är redo att höra. Åter igen..i tystnad hör du mer. Känner mer. Ser mer. Ibland kan du uppfatta svar som du inte vill höra..men svaren är riktiga och sanna. Dom leder till ett bättre val..När du umgås med andra och dig själv så kom ihåg att använda kärleksfulla ord och tankar <3 Ärkeängel Mikael ger dig mod att prata sanning oavsett vad det gäller. Ängeln kan hjälpa dig att uttala dom rätta orden och att dom andra tror på dig och tar till sig det du säger. Alla drar nytta av att höra sanningen i denna situation du tänker på. Dessa budskap jag skriver har betydelse under några dagar. Om du inte förstår något idag så kan det vara imorgon. Eller igår 🙂

Så början veckan enligt mina änglar 🙂 Önskar er en fin måndag nu <3

”Änglabudskap och tolkningar” på facebook är nu tillgänglig igen resten av veckan så titta gärna in 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Mitt andliga intresse har funnits sedan alltid egentligen. Min mor lärde oss kvällsbönen och det var en öppning även om jag ändrat hennes uppfattning av Gud. Gud/Universum är för mig ovillkorlig kärlek. Jag är en sökare,elev,lärare och enligt mig själv författare ;) Inte religiös men tror på mycket. Jag har valt att ta det jag är och kan som en gåva. Utöver vanligt vårdarbete så hjälper jag medmänniskor med bland annat enkel vägledning. Änglar finns i min varje dag och kvällsbönen fortfarande :) Jag har en sambo, min tvillingsjäl och vi har 5 barn från tidigare förhållanden. Djurintresset är stort! Speciellt katter och hästar.Älskar även böcker och stenar och änglakort och mycket annat som får mig att känna mig levande på ett positivt sätt.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke