Änglabudskap till lördag/söndag <3 9-10/12-17

0

Kära läsare! Hoppas ni har överseende med att jag inte hinner exakt varje dag skriva i bloggen då jag har akuta privata läsningar emellanåt som jag tar som prio 1. Älskar dock att skriva till er alla och nu kommer helgens budskap från änglarna <3 Det som änglarna visar nu och det som jag sett senaste veckan handlar om relationer och kärlek. Det har varit upprensning för vissa. Dom som hållit känslor inne har reagerat kraftigt utåt nu. Det är bra att förlösa känslor men ilska har spelat roll vilket är bäst att släppa ut i luften och inte “skada” andra personer eller en själv med hårda ord eller skrämma med att slå näven i bordet ordagrant. Gå och skotta snö istället eller hugg ved 😉 Någons ljus släcktes ned tillfälligt men vet också att allt är tillfälligt. Släpp kärleken fri och den åter kommer på något sätt. Här finns både rädsla och hopp i omlopp. Fokusera på hoppet och framtiden <3 Vissa planer kanske gick inte som tänkt men det kommer alltid annat och då är du styrd till något bättre..

Himlen ger dig all support du behöver på vägen. Be om det. Be för dom andra. Böner för andras högsta goda går alltid fram och mirakel finns  <3 Har du vilka förändringar som helst på gång så får du gåvor på vägen. Pengar,material,öppna dörrar och nya personer etc. Följ ditt hjärta och din livsväg..Tänk kärlek till dig och andra. Dela med dig av din kunskap och erfarenhet och tid. Ge dig själv också tid att samla ihop och spara energi.

Sök dig till likasinnade. Det är också en bra tid att skaffa nya vänner och hjälpsamma och trevliga personer. Sök dig till grupper/kurser/skolor etc. Begränsa inte dig själv. Du har allt att vinna! Ärkeängel Sandalfon hjälper dig med att öka din tillit och ditt engagemang mot dina drömmar och mål.

Överflöd på kommande!!! En känsla av säkerhet inför framtiden 🙂 Änglarna hjälper dig att manifestera. Håll dina känslor och tankar positiva! Överflöd är nya ideer,vänner,bättre hälsa eller ny eller förnyad kärlek. Pengar också ja till den som söker det 😉 Nytt hem? Jobb? Gåvor hälls över dig så ta emot! Du förtjänar detta <3

Idag valde änglarna kortet LOVE till händerna som ber och tar emot! Alla önskar få kärlek och ge kärlek. Himlen och dina änglar sänder dig kärlek i en evig ström <3 Tänk på alla andra i kärlek så blir du av med band som hindrar dig från att ta emot nytt. Byt ut din besvikelse och smärta till att bara sända ut kärleksenergier till alla. Det släpper DIG fri! Håll inte fast vid någon av egoistiska själ. Alla är fria att välja själv. Är du rädd för ensamhet så vet att du inte är ensam. Vi är kollektiva och vi har änglarna nära hela tiden som omfamnar dig i alla lägen. Tala i kärlek och tänk inte och uttala dig inte i negativ ton om någon. Eller något. Bort med pessimism och offerkoftan. Du själv kan höja dina energier med tankar om kärlek och godhet och värdighet. Himlen har en ständig ström för dig att ta emot. Med detta kommer du att se dina möjligheter och börja din läkning mot en underbar framtid <3

 

Önskar er en kärleksfull helg <3

“Änglabudskap och tolkningar” finns på facebook eller skriv epost till pkautto@hotmail.com. Välkommen <3 Helst gör jag dom mindre privata läsningarna december ut men har du akut behov av utförlig änglavägledning så tar jag mig tiden till det under lugnare stunder. Julklappstips till någon du håller av?

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke